Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Čerepovec – Novosibirsk 1:0 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 5:2 (kon.)
Omsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Riga – Soči 2:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
Dinamo Riga
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
HK Soči
Pondělí 27.09.2021, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Daniels BERZINŠ - 2:1
     
    58:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Necelou minutu a půl před koncem základní hrací doba si Riga bere ztracený náskok zpět! Karsums u mantinelu vyhrál puk pro DANIELSE BERZINŠE, který ze středu vypálil kolem Hellbergovy lapačky. Zabránit mu v tom nedokázal ani klečící J. C. Lipon. Asistence: Martinš Karsums a Gints Meija.
    52:42 Amir GARAJEV - 1:1
     
    52:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    I hosté se dočkali a v lotyšské metropoli máme srovnáno! Ze souboje u mantinelu vyplaval puk na střed a mezi vrcholy obou kruhů byl připravený AMIR GARAJEV. Jeho bomba proletěla Mattssonovi mezi rukou a tělem a s přispěním levé tyče z pohledu střelce skončila až v síti. Asistence: Arťom Nikolajev.
    46:17 Nikolajs JELISEJEVS - 1:0
     
    46:17
    Riga právě vstřelila branku!
    Konečně tam něco spadlo a asi není náhoda, že v přesilové hře! Po Gormleyho nahrávce vypálil v levém kruhu NIKOLAJS JELISEJEVS a trefil bližší šibenici. Dobrou přitom odvedl Gints Meija, který před Hellbergem vytvořil nepropustnou clonu. Asistence: Brandon Gormley.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 47. Jelisejevs (Gormley), 59. Berzinš (Karsums, Meija) – 53. Garajev (Nikolajev)


    Dinamo Riga: Mattsson (Machovský) – Ališauskas, Freibergs, Gormley, Scarlett, Čukste, Sotnieks, Ozolš – Radil, Tiivola, J. Karjalainen – Shinkaruk (A), Poirier, Karsums (A) – Meija (C), Berzinš, Jelisejevs – Buncis, Švanenbergs, Wännström.
    HK Soči: Hellberg (Pleškov) – Kamalov, Jaks, Valencov, Rundblad, Miščenko, Baldajev, Zorkin – Ruděnkov (A), Vicharev (C), Pilipenko – Lipon, Točickij (A), Peťkov – Bakanov, Jakimov, Feoktistov – Žabrejev, Garajev, Nikolajev – Glotov.

    Rozhodčí: A. Gofman, R. Gofman – Viljugin, Černyšjov

    Diváci: 1 813
    bahis siteleri