Brazílie – Argentina 1:2 (kon.)
konec
Brazílie
1:2 (1:2)
Argentina
Středa 29.09.2021, 19:00 • Kaunas Arena • Mistrovství světa • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Rodrigo také vidí žlutou kartu, mimo hru totiž atakoval Sarmienta.
     
    39:58
    Pito se nějak snaží zvrátit nepříznivý průběh, za své poznámky ale dostává žlutou kartu.
     
    38:49
    Arthur zůstal volný na pravém křídle a po přihrávce okamžitě pálil, ale Sarmiento byl včas na svém místě a dokonce na chvíli podržel míč!
     
    37:16
    Rodrigo z velké dálky pálil velmi nebezpečně, ale jeho pokus nakonec před brankovou čárou zastavil Ferrao, který ho ale nedokázal dorazit!
     
    36:37
    Brazilci odvolávají brankáře a o vyrovnání se pokusí s pěti hráči v poli!
     
    34:48
    Pito se před bránou velmi šikovně otočil a zakončoval velmi nebezpečně, ale bránu netrefil jen o několik centimetrů!
     
    33:31
    Taborda měl na předchozí situaci nějaké nevhodné poznámky, také tedy vidí žlutou kartu.
     
    31:48
    Fauluje také Argentina, což znamená, že má na kontě také pět faulů. Další faul na jakékoliv straně tedy znamená desetimetrový kop!
     
    31:23
    Brandi nechtěl Pitovi dovolit postup do přečíslení, zezadu do něho tedy raději zajel skluzem, za což musel vidět žlutou kartu.
     
    29:45
    Rocha svým typickým způsobem našel cestu k dalšímu zakončení, jenže Sarmiento je opět připraven a pořád drží těsné vedení pro svůj tým!
     
    27:20
    Gadeia z rohového kopu poslal míč přímo před bránu, kde měl Sarmiento velké problémy, kterého vysvobodil útočným faulem Ferrao.
     
    24:03
    Ferrao absolutně nezvládl souboj s Cuzzolinem, nakonec mu při něm ruply nervy a kapitána Argentiny tedy tvrdě fauloval, musel si tedy prohlédnout žlutou kartu.
     
    17:33
    Rocha s míčem dlouho váhá, nakonec si zničehonic velmi šikovně uvolnil a okamžitě vypálil, ale bránu netrefil jen o píď!
     
    16:02
    Brazílie právě vstřelila branku!
    To bude neskutečné drama, protože Brazílie snižuje! Pito si z rohu šikovně narazil se spoluhráčem a následně poslal prudký pas před bránu, kde byl připravený FERRAO, který úspěšně zakončil do odkryté klece. Asistence: Pito.
     
    14:47
    Claudino dokonce mohl vstřelit třetí branku Argentiny, při svém průniku byl navíc nejspíš faulován, což ho trochu rozhodilo, protože pak zakončil jen do brankové konstrukce!
     
    13:33
    Pito byl v další příležitosti, přes levou stranu si našel cestu až k zakončení z velkého úhlu, které ale skončilo pouze na tyči!
     
    12:35
    Argentina právě vstřelila branku!
    A je to o dva góly! Rescia si výborně našel nákop za brazilskou obranu a před bránou poté nalezl CRISTIANA BORRUTA, který zakončil už do poloprázdné klece Guitty. Asistence: Maximiliano Rescia.
     
    12:02
    Bolo velmi tvrdým zákrokem poslal k zemi Leonarda, který neprožívá zrovna nejšťastnější chvíle.
     
    11:51
    Tak už bylo prakticky vyrovnáno, ale Sarmiento vytasil zázračný zákrok! Leonardo na pravé straně obešel dva protihráče a následně před bránou našel Ferraa, který ale brankáře nedokázal překonat!
     
    10:59
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinci se sice většinu prvního poločasu jen brání, ale i přesto se dostávají do vedení! Po autu Argentina nějakou chvíli kombinovala v útoku, což vedlo ke dvěma zakončením Borruto. To druhé už prošla až k bráně, kde do sítě poslal míč CONSTANTINO VAPORAKI. Asistence: Cristian Borruto.
     
    09:33
    Na druhé straně se opět musel činit Sarmiento, který se dnes rozhodně nenudí. Tentokrát ho prozkoušel Dyego, jenž ale zase mířil pouze doprostřed!
     
    09:13
    Brandi udržel míč snad proti třem protihráčům a po střele Claudina se dostal i k dorážce, ale ta byla nepřesná!
     
    08:35
    Žlutou kartou je oceněn také Lino, který chtěl sice trefit balón, ale místo toho trefil jen Brandiho.
     
    08:12
    Arthur se dnes poprvé dostal na palubovku a hned mohl skórovat! Jeho ránu totiž jen tak tak vytáhl vedle Sarmiento!
     
    08:09
    Sarmiento vyběhl opravdu daleko z brány, což ani nemusel, protože Pitovi utekl míč za postranní čáru. Protihráče tak pouze sestřelil a musí se smířit se žlutou kartou.
     
    07:47
    Brandi naprosto brilantně vybojoval míč při napadání, následně se obtočil kolem dvou obránců a vypálil, avšak Guitta měl svou nohu včas na svém místě!
     
    04:43
    Pito vyhrál souboj u postranní čáry a poté okamžitě pálil. Byla to opravdu bomba, ale skončila jen na brankové konstrukci!
     
    04:20
    Dyego se šikovným naznačením uvolnil a dostal se tak do přímého souboje se Sarmientem, ale míč poslal přímo do jeho náruče!
     
    02:17
    Ferrao výborně přebral rozehrávku svého gólmana a ještě lépe zakončil, avšak Sarmiento si s jeho pokusem věděl rady, i když měl velké potíže!

    Lukáš Mihal

    Branky: 17. Ferrao (Pito) – 11. Vaporaki (Borruto), 13. Borruto (Rescia)

    Karty:   9. Lino (BRA), 25. Ferrao (BRA), 40. Pito (BRA), 40. Rodrigo (BRA) – 9. Sarmiento (ARG), 13. Bolo (ARG), 32. Brandi (ARG), 34. Taborda (ARG)


    Brazílie: Guitta (Willian) – Dyego, Ferrao, Gadeia, Rodrigo (C) – Marlon, Lino, Leonardo, Rocha, Pito, Arthur, Le, Dieguinho.
    Argentina: Sarmiento (Farach) – Claudino, Basile, Brandi, Taborda – Stazzone, Bolo, Rescia, Cuzzolino (C), Borruto, Vaporaki, Santos, Edelstein.

    Rozhodčí: Cordero (ESP), Martinez (ESP), Kozaki (JPN)
    bahis siteleri