Královské Vinohrady – Česká Lípa 8:1 (kon.) | Black Angels – Vítkovice 2:8 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 1:6 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
8:1 (2:0, 1:1, 5:0)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Sobota 02.10.2021, 17:30 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    56:27 Lukáš GREGOR - 8:1
     
    56:27
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí korunují kanonádu ve třetí třetinou gólem do prázdné. LUKÁŠ GREGOR vytloukl blok, aby posléze na polovině hřiště přesně zamířil do prázdné klece České Lípy! Asistence: Pavel Hájek.
    51:31 Vojtěch KLÁPA - 7:1
     
    51:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    O vítězi utkání je zřejmě jasno! V početní výhodě dostal dost prostoru VOJTĚCH KLÁPA, který se koukl, zamířil a poslal balonek do pravé šibenice! Asistence: Ondřej Stuchlík.
    46:18 Jan FIALA - 6:1
     
    46:18
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle je střelecký koncert od domácího výběru, který si jde pro tři body. JAN FIALA, ke čtyřem asistencím přidává první gól. Domácí útočník chtěl nahrávat, ale míček záhadně skončil za brankovou čárou. Česká Lípa bude mít co dělat, aby s nepříznivým vývojem něco udělala. Bez asistence.
    44:31 Jan PROCHÁZKA - 5:1
     
    44:31
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Rychlá branka Vinohrad, které jdou do trháku. Jan Fiala nahrával před branku, kde byl jeho spoluhráč, ten ale nedosáhl na balonek. Naštěstí pro domácí byl za ním JAN PROCHÁZKA, který uklidil míček do pravé šibenice! Asistence: Jan Fiala.
    43:20 Jan PROCHÁZKA - 4:1
     
    43:20
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Krásná akce domácího výběru, který jde do výraznějšího vedení! Jan Fiala si sbíhal za branku Ponomareva, aby před přední tyč narýsoval nahrávku na volného JANA PROCHÁZKU. Střelec domácího celku trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Jan Fiala.
    39:57 Viktor KOPECKÝ - 3:1
     
    39:57
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí celek si bere své vedení zpět! Výborná kombinace domácího celku, kterou měl na starosti Jan Fiala, který narýsoval nahrávku na pravou tyč VIKTORU KOPECKÉMU! Ten nikým neatakovaný zasunul balonek do prázdné klece! Asistence: Jan Fiala.
    27:28 Ondřej KOPIČ - 2:1
     
    27:28
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají signalizovanou výhodu, aby snížili na rozdíl jedné trefy. Lípa měla hrát přesilovou hru, ale to odmítl po nahrávce Karla ONDŘEJ KOPIČ. Ten z první trefil přesně za přesouvajícího se Šantoru! Asistence: Jakub Karel.
    16:16 Ivan PERGLER - 2:0
     
    16:16
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Rychlé dva góly v podání domácího celku, který má hned dvougólový náskok. Viktor Kopecký si vytáhla Ponomareva z branky, chtěl zasunout balonek za něj, ale to se mu nepodařilo. Místo toho nahrál na IVANA PERGLERA, který trefil poloprázdnou klec Lípy! Asistence: Viktor Kopecký.
    15:44 Štěpán ČUDA - 1:0
     
    15:44
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde po rychlém brejku do vedení! Jan Fiala si naběhl na pravou stranu, odkud vypálil, ale Ponomarev ho vychytal, nicméně neudržel balonek u sebe. Fiala nahrál na ŠTĚPÁNA ČUDU, který trefil přesně! Asistence: Jan Fiala.

    Štěpán Ondráček


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Čuda (Fiala), 17. Pergler (V. Kopecký), 40. V. Kopecký (Fiala), 44. Procházka (Fiala), 45. Procházka (Fiala), 47. Fiala, 52. V. Klápa (O. Stuchlík), 57. Gregor (P. Hájek) – 28. Kopič (Karel)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Šantora (Musil) – D. Ježek, Gold, Lanc, Fiala, Čuda, O. Stuchlík, Máca – V. Kopecký, P. Hartman, Pinkas, Gregor, P. Hájek, Švejda, V. Klápa, Z. Stuchlík, Pergler, Horák, Procházka.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev (Chyna) – Tichý, Novák, Mlejnek, Stárek, Slaný, Štěrba – Dzierža, Kouba, Karel, Kopič, Jirsa, Staněk, Krajcigr, Novotný, Vlček, Ekl, Brodský, Horák.

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 87
    bahis siteleri