Arizona – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:1 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | Boston – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Detroit – Columbus 5:1 (kon.)
Nashville – Tampa 6:1 (kon.) | St. Louis – Chicago 1:5 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 03.10.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se jim to povedlo. Chicago se dostalo do utocného pásma, zpoza brány se kotouč dostal k DOMINIKOVI KUBALÍKOVI, který si probruslil blíž bráně a propálil Hasse.
     
    36:20
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se usadilo v útočné třetině. K modré dostal přihrávku MIKE HARDMAN, který díky zakrytému výhledu prostřelil Hussa.
    Asistence: Borgström
     
    30:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ze začátku to vypadalo, že z této akce nic nevznikne. Opak byl ale pravdou a Chicago odskakuje o 2 góly. Do kruhu přihrál Dach a MACKENZIE ENTWISTLE z kruhu střílí gól.
    Asistence:Khaira
     
    17:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice nevyužili, ale hned po návratu hráče Blues se prosazuje COLTON DACH, který po přihrávce od Kubalíka dostal puk do brány.
     
    02:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago na vyrovnávací branku nemuselo čekat dlouho. Z první šance v zápase se hned také prosazují. Po střele HENRIKA BORGSTRÖMA si Chicago připisuje vyrovnávací gól. Bez asistence.
     
    00:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jak se zdá, tak na branku jsme nemuseli čekat ani minutu. Z kruhu přihrál Neal na modrou, kde stál TOREY KRUG, který prostřelil Subbana a St. Louis se ujímá vedení. Asistence: Tyler Bozak.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 1. Krug (Bozak) – 3. Borgström, 18. C. Dach (Kubalík), 31. Entwistle (Khaira), 37. Hardman (Borgström), 52. Kubalík (K., Kurashev)


    St. Louis Blues: Husso (Hofer) – Cross, Rosén, Krug, Parayko, Tucker, Mikkola – Neal, Saad, Bozak, Kyrou, MacEachern, Alexandrov, Anas, Kostin, Joshua, Perron, Frolík, O'Reilly.
    Chicago Blackhawks: Subban (Delia) – Phillips, Allan, Crevier, Kalynuk, Stillman, Beaudin, Galvas – Kubalík, Gaudette, Borgström, Khaira, Strome, Connolly, Kurashev, C. Dach, Johnson, Entwistle, Dach, Hardman.
    bahis siteleri