FKM Vysočina Jihlava – Slovácko B 2:8 (kon.) | Zlín B – Olomouc B 2:2 (kon.)
konec
FKM Vysočina Jihlava
2:8 (2:4)
1.FC Slovácko B
Pátek 08.10.2021, 10:30 • Na Stoupách • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas – i když z pohledu domácích bychom měli spíše říci ostuda – je u konce. Béčko Jihlavy si připisuje nejhorší porážku v sezóně, rezerva Slovácka pak nejvyšší vítězství. Kromě druhé dvacetiminutovky v první půli domácím dnes opravdu nevyšlo vůbec nic .Šance na zdramatizování utkání byly zpacifikovány nedůrazem při dvou po soubě jdoucích standartkách v 63. a 67. minutě. Efektivní hosté pak přidali ještě další dvě branky po nádherných akcích, a budou tak odjíždět domů týmovým autobusem dobře naladěni.

    FKM Jihlava si bude chtít napravit reputaci v sobotu za týden v Otrokovicích, Slovácko B pak bude chtít na dnešní výkon navázat o den později, kdy doma hostí Dolní Benešov. Já se s Vámi tímto loučím, věřím, že jste si přenos užili a přeji příjemný zbytek pátku. (12:23:52)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Pokus Jihlavy zmírnit otřesný brankový rozdíl zastaven postavením mimo hru.
    89. POLÁŠEK - 2:8
     
    89
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Kočí ukázal parádní prostorovou orientaci, když chytře otočil hru dlouhým balonem na pravé křídlo. Tam si přihrávku našel Libor Pernica, jenž našel zpětnou přihrávkou MARKA POLÁŠKA – ten nikým nestřežen z první vstřelil osmý gól svého týmu.
     
    87
    Velichův nádherný dlouhý míč našel v náběhu Jurošku, který se po dlouhém sprintu snažil předložit balon Pernicovi před odkrytou svatyni soupeře. Jeho záměr byl ale přečten a zblokován na roh.
     
    86
    Shudeiwa dobrou kolmicí poslal na pravé lajně do úniku Crhana. Ten se přešlapovačkou uvolnil k centru, který ale jen zapadl do rukavic Velicha.
     
    85
    Yohanna se u levé lajny umě vyháčkoval ze sevření protivníků, následně ale nepřihrál přesně.
     
    85
    Dva nebezpečné centry hostí zlikvidoval v krátkém časovém sledu Christodoulou – nejprve pobídku Bartoše zprava, následně pas Olšanského zleva.
     
    83
    Skluzem, za který by se nemusel stydět ani Tomáš Řepka v dobách své největší slávy, se prezentoval Yohanna a po zásluze vidí žlutou.
     
    82
    Netradiční střídání gólmanů v podání hostů – Borka nahradí Velich.
     
    82
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází L. Fila, přichází Crhan.
     
    81
    Polášek připravil o míč Shudeiwu a vypálil ze střední vzdálenosti, jeho projektil ale zlikvidoval dobře postavený Lancman!
     
    80
    Fraňkův centr zleva nenašel nikoho v modrém a končí jen u kopaček Poláška.
    78. YOHANNA - 2:7
     
    78
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Tak tohle už je opravdová demolice! Stojmenov našel parádním dlouhým balonem Olšanského, který odcentroval zleva. Tam zády k brance přiťukl míč pravděpodobně Juroška do místa, kde stál střídající EMMANUEL YOHANNA – ten přízemní střelou zvýšil na 2:7!
     
    77
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Vincour, přichází Pisar.
     
    77
    Shudeiwa přišel o míč na půlící čáře, akce hostí ale skončila jen propagačním pokusem Aldina, který mířil vysoko nad.
     
    76
    Pěkná kombinace domácích, Vincour byl ale přeci jen u míče o krok dříve než nabíhající Fila a pomohl si malou domů.

    Michal Nussbauer

    Branky: 23. Zoubele, 39. Mame – 7. Juroška, 11. Polášek, 18. Aldin (pen.), 43. Pernica, 63. Juroška, 67. Stojmenov, 78. Yohanna, 89. Polášek

    Karty:   56. Pernica (SOB), 83. Yohanna (SOB)


    FKM Vysočina Jihlava: Lancman – Christodoulou, Mikuška (46. Lát), Tall Mame (58. Araujo Wilson), Kolčava (C), M. Fila, L. Fila (82. Crhan), Chocholatý (58. Savi), Ritter, Zoubele (27. Franěk), Shudeiwa
    Náhradníci: Jágrik – Araujo Wilson, Savi, Němeček, Franěk, Lát, Crhan

    1.FC Slovácko B: Borek (82. Velich) – Kočí, Stojmenov, Bartoš, Kratochvíla (75. Yohanna), Juroška, Pernica, Vincour (C) (77. Pisar), Polášek, Aldin, Olšanský
    Náhradníci: Velich – Machalík, Pisar, Yohanna

    Rozhodčí: Macrineanu – Dudek, Fabeš

    Diváci: 41
    bahis siteleri