FKM Vysočina Jihlava – Slovácko B 2:8 (kon.) | Zlín B – Olomouc B 2:2 (kon.)
konec
FKM Vysočina Jihlava
2:8 (2:4)
1.FC Slovácko B
Pátek 08.10.2021, 10:30 • Na Stoupách • Moravskoslezská fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    89. POLÁŠEK - 2:8
     
    89
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Kočí ukázal parádní prostorovou orientaci, když chytře otočil hru dlouhým balonem na pravé křídlo. Tam si přihrávku našel Libor Pernica, jenž našel zpětnou přihrávkou MARKA POLÁŠKA – ten nikým nestřežen z první vstřelil osmý gól svého týmu.
     
    83
    Skluzem, za který by se nemusel stydět ani Tomáš Řepka v dobách své největší slávy, se prezentoval Yohanna a po zásluze vidí žlutou.
     
    82
    Netradiční střídání gólmanů v podání hostů – Borka nahradí Velich.
     
    82
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází L. Fila, přichází Crhan.
     
    81
    Polášek připravil o míč Shudeiwu a vypálil ze střední vzdálenosti, jeho projektil ale zlikvidoval dobře postavený Lancman!
    78. YOHANNA - 2:7
     
    78
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Tak tohle už je opravdová demolice! Stojmenov našel parádním dlouhým balonem Olšanského, který odcentroval zleva. Tam zády k brance přiťukl míč pravděpodobně Juroška do místa, kde stál střídající EMMANUEL YOHANNA – ten přízemní střelou zvýšil na 2:7!
     
    77
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Vincour, přichází Pisar.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Kratochvíla, přichází Yohanna.
    67. STOJMENOV - 2:6
     
    67
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Jako bych to přivolal! Po Aldinově centru byl na malém vápně osamocený GORAST STOJMENOV, který tak zatlouká šestý hřebík do jihlavské rakve. 2:6!
     
    65
    Polášek teď poslal luxusní pas do běhu na nabíhajícího Kratochvílu! Ten si míč rychle zpracoval a pálil, Lancman ale dobrým zákrokem zamezil šesté brance v jeho síti!
    63. JUROŠKA - 2:5
     
    63
    Tým Slovácko B právě vstřelilo branku! Na centr zprava z přímého kopu si naskočil PAVEL JUROŠKA a dává tak pátý gól svého týmu!
     
    58
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Tall Mame, přichází Araujo Wilson.
     
    58
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Chocholatý, přichází Savi.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Pernica (1.FC Slovácko B).
     
    55
    Neskutečný zákrok teď předvedl Michal Lancman! Kratochvíla poslal Poláška do situace, kde byl gólman domácích tím jediným, kdo mohl zabránit gólu – proti střele pod břevno se ale domácí gólman vymrštil a vyrazil ji na roh!
     
    46
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází M. Fila, přichází Lát.
    43. PERNICA - 2:4
     
    43
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Slovácko po nedorozumnění Kolčavy a Chocholatého na půlce získalo míč, a ukázkový protiútok zakončil LIBOR PERNICA střelou, která rozvlnila síť! Nutno dodat, že Lancman nebude mít úplně čisté svědomí – důležité ale je, že stav utkání je 2:4!
     
    42
    Teď byl Tall Mame poslán k zemi ve vápně, na penaltu to ale v očích sudího bylo k nevoli domácích fanoušků málo.
    39. Tall MAME - 2:3
     
    39
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Fila poslal jedovatý centr přímo do prostoru před Borkem. Balon před gólmanem hostí nepříjemně skočil, s čímž si Borek sice ještě poradil a míč vyrazil, bylo to ale pouze do prostoru, kde se nacházel ALASSAY LAYE TALL MAME, který tak ještě více zamotává průběh utkání! 2:3!
     
    27
    Střídání v týmu FKM Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Zoubele, přichází Franěk.
     
    26
    Nejisté odvrácení rohu v podání Slovácka přiřknulo balon Christodoulouovi, jenž ale nedokázal skákavý míč z úrovně penalty dostat mezi tři tyče.
    23. ZOUBELE - 1:3
     
    23
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Gólový festival se rozjíždí naplno! Brejk hostí byl zpacifikován dříve, než byste řekli "švec" a Jihlava pelášila do protiútoku po pravé straně! Tam se k přízemnímu centru dostal Lukáš Fila, kterému na malém vápně nabíhal LUKÁŠ ZOUBELE – Fila jej přesným pasem našel a Zoubele vsítil první gól domácích! 1:3!
     
    19
    Fantastický Borek teď překazil domácím gólovou radost! Nejprve reflexivně vytěsnil hlavičku po rohu, následnou dorážku Tall Mameho pak zlikvidoval jakbysmet!
    18. ALDIN - 0:3
     
    18
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Ačkoliv Lancman vystihl směr pokutového kopu, exekuci provedl IBRAHIM ALDIN tak dokonale, že na jeho přízemní střelu k levé tyči domácí gólman nedosáhl! Po hororovém úvodu Vysočiny už je to 0:3!
     
    17
    Máme tu penaltu pro hosty! Juroška dobře dribloval na levém křídle, nasadil obránci jesličky při průniku do vápna a ten jej nešikovně fauloval!
    11. POLÁŠEK - 0:2
     
    11
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! A máme tady další gól! Kratochvíla na pravé straně zabojoval, oběhl Mikušku a udržel balon na hrací ploše! Zpětnou přihrávkou pak našel jednoho ze spoluhráčů, který balon geniálně pustil mezi nohama na velké vápno! Tam si kulatý nesmysl našel MAREK POLÁŠEK, a napálil ho po zemi k tyči! 0:2!
    7. JUROŠKA - 0:1
     
    7
    Tým Slovácko B právě vstřelil branku! Tak tohle byla skutečně branka z ničeho! Po dlouhém nákopu za obranu odpadl v souboji jeden z domácích stoperů, a PAVEL JUROŠKA vypálil tváří v tvář Lancmanovi na zadní tyč – a ačkoliv si domácí brankář na míč sáhl, gólu zabránit nedokázal! 0:1!

    Michal Nussbauer

    Branky: 23. Zoubele, 39. Mame – 7. Juroška, 11. Polášek, 18. Aldin (pen.), 43. Pernica, 63. Juroška, 67. Stojmenov, 78. Yohanna, 89. Polášek

    Karty:   56. Pernica (SOB), 83. Yohanna (SOB)


    FKM Vysočina Jihlava: Lancman – Christodoulou, Mikuška (46. Lát), Tall Mame (58. Araujo Wilson), Kolčava (C), M. Fila, L. Fila (82. Crhan), Chocholatý (58. Savi), Ritter, Zoubele (27. Franěk), Shudeiwa
    Náhradníci: Jágrik – Araujo Wilson, Savi, Němeček, Franěk, Lát, Crhan

    1.FC Slovácko B: Borek (82. Velich) – Kočí, Stojmenov, Bartoš, Kratochvíla (75. Yohanna), Juroška, Pernica, Vincour (C) (77. Pisar), Polášek, Aldin, Olšanský
    Náhradníci: Velich – Machalík, Pisar, Yohanna

    Rozhodčí: Macrineanu – Dudek, Fabeš

    Diváci: 41
    bahis siteleri