Chodov – Ostrava 5:4 (kon.) | Bohemians – Sparta 8:5 (kon.) | Královské Vinohrady – Pardubice 6:5 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
8:5 (0:1, 3:2, 5:2)
ACEMA Sparta Praha
Pátek 08.10.2021, 19:30 • UNYP ARENA • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    59:41 Matúš GAJDOŠ - 8:5
     
    59:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí trestají hru v šesti a dávají pojistku na vítězství! Filip Forman vybojoval míček na Jakuba Buršíka, ten posunul ještě na MATÚŠE GAJDOŠE. Forvard Bohemky dal přesně do prázdné klece. Asistence: Jakub Buršík.
    58:18 Milan GARČAR - 7:5
     
    58:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává na dostřel dvou branek, a to standardním úderu! Lukáš Ujhélyi narýsoval nahrávku na MILANA GARČARA, který prostřelil změť těl před Michajlovičem! Asistence: Lukáš Ujhélyi.
    55:53 Mikuláš KRBEC - 7:4
     
    55:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ještě neskládá hokejky za mantinel. Při hře bez brankáře se po krosové nahrávce prosadil do poloprázdné klece MIKULÍÁŠ KRBEC! Asistence: Lukáš Ujhélyi.
     
    54:50
    Sparta v šesti!
    54:27 Vojtěch BÍLEK - 7:3
     
    54:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Klokani přidávají čtvrtou branku ve třetí části! Matúš Gajdoš nahrál na VOJTĚCHA BÍLKA, který trefil přesně! Asistence: Matúš Gajdoš.
    52:00 Filip FORMAN - 6:3
     
    52:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Osm minut před koncem se nám začíná odtajňovat zřejmý vítěz utkání! Jan Malič nahrál po levé straně na FILIPA FORMANA. Ten odmítl jednoho z obránců a prudkou střelu nad levé rameno Beneše posílá svůj tým do výrazného vedení! Asistence: Jan Malič.
    50:10 Jakub BURŠÍK - 5:3
     
    50:10
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Poprvé v zápase jde domácí výběr do dvougólového vedení! Patrik Šebek nahrál na JAKUBA BURŠÍKA, který byl sice tísněn, tak dokázal vypálit. Jeho pokus skrz obranu skončil v levé šibenici! Asistence: Patrik Šebek.
     
    47:55
    Daniel Cabejšek byl sám proti Benešovi, toho si položil, ale jeho zakončení na Panenku skončilo těsně levé tyče, moc hezká akce, jen škoda, že to neskončilo gólem!
    47:25 Jan MALIČ - 4:3
     
    47:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians jdou opět do veden v zápase. Rychlá souhra v podání Filip Forman a JAN MALIČ. Juniorský reprezentant a šampion střílel z velké dálky, ale míček přišpendlil do pravé šibenice Benešovy branky! Asistence: Filip Forman.
     
    37:18
    Šebek vypálil z dobré pozice, ale ještě lepší zákrok předvedl Martin Beneš, který udržel nerozhodný stav!
     
    36:11
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Michal Kareš – 2 min., Sekání).
    32:13 Jiří KRATINA - 3:3
     
    32:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí výběr srovnává krok se soupeřem! Sparta nedokázala vyhodit balonek, čehož využil Sebastian Rod, který předložil balonek JIŘÍMU KRATINOVI, který na bližší tyč srovnává na 3:3. Asistence: Sebastian Rod.
    31:41 Jakub KOLSTRUNK - 2:3
     
    31:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok a další zvrat v utkání! Josef Juha vyřešil přečíslení dva na jednoho ukázkovou nahrávkou na JAKUBA KOLSTRUNKA, který nepohrdl poloprázdnou brankou! Asistence: Josef Juha.
    31:13 Matěj ČERMÁK - 2:2
     
    31:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté z nenápadné akce vyrovnávají pražské derby. Marek Zouzal bekhendem namířil míček do brankoviště, kde se přes obránce dostal do šance MATĚJ ČERMÁK, který v pádu uklidil balonek za Radovana Michajloviče! Asistence: Marek Zouzal.
    26:54 Daniel CABEJŠEK - 2:1
     
    26:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí v rychlém sledu přidávají druhou branku a otáčejí vývoj utkání! Matúš Gajdoš vyhrál osobní souboj, když nahrál na DANIELA CABEJŠKA, který si proklestil cestu na osu hřiště přes tři protihráče. Z otočky zamířil přesně za Beneše, který toho moc neviděl přes clonu! Asistence: Matúš Gajdoš.
    26:43 Jakub BURŠÍK - 1:1
     
    26:43
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr domácího výběru posílá zápas do vyrovnaného stavu! Míček putoval od levého mantinelu až na osu hřiště, kde byl Karel Petrák, jenž přenechal za sebe JAKUBU BURŠÍKOVI. Mladý forvard bekhendem dostal míček za Martina Beneše.! Asistence: Karel Petrák.
     
    23:59
    Křenkova přízemní rána skončila na Michajlovičovi, ale balonek mohl do sítě doklepnout Matěj Čermák. Druhý jmenovaný nedosáhl na balonek.
    18:54 Neproměněné trestné střílení
     
    18:54
    Filip Forman měl možnost srovnat utkání za pomoci trestného střílení. Dvojnásobný juniorský šampion si na Martina Beneše bekhendovým zakončením nepřišel. Gólman Sparty nechal v trajektorii balonku pravou nohu!
    18:22 Lukáš UJHELYI - 0:1
     
    18:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru přesilové hře jdou do vedení v dnešním klání! Balonek putoval ze strany na stranu. Nakonec přesnou nahrávku narýsoval Mikuláš Krbec na LUKÁŠE UJHÉLYIHO, který prostřelil bez přípravy přesouvajícího se Beneše! Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    16:24
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Filip Forman – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    14:18
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Mikuláš Krbec – 2 min., Sekání).
     
    13:51
    Jakub Buršík se dostal do úniku, ale tváří tvář neuspěl proti Martinu Benešovi. Gólman Sparty přečetl bekhendové zakončení!
     
    12:58
    Radim Křenek si vzal na starost volný úder z dobré pozice, jenže hráč hostí, trefil zeď, kterou měl před sebou postavenou Radovan Michajlovič.
     
    09:45
    Lukáš Ujhélyi dostal nahrávku na levou stranu a chtěl vystřelit z jedničky, míček netrefil přesně, jelikož mu přeskočil čepel, škoda.
     
    04:38
    Buršík měl ideální možnost otevřít skóre, ale na přesouvajícího se Martina Beneše si nepřišel.
     
    03:40
    Michal Zeman dostal důvěru svých spoluhráčů za velkým brankovištěm a vystřelil. Jeho pokus z otočky minul prostor u levé tyče. Sparta měla krátký tlak, který byl pomalu a jistě utahován před Michajlovičem.

    Štěpán Ondráček


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 27. Buršík (Petrák), 27. Cabejšek (Gajdoš), 33. Kratina (Rod), 48. Malič (F. Forman), 51. Buršík (Šebek), 52. F. Forman (Malič), 55. Bílek (Gajdoš), 60. Gajdoš (Buršík) – 19. Ujhelyi (M. Krbec), 32. Matěj Čermák (Zouzal), 32. Kolstrunk (Juha), 56. M. Krbec (Ujhelyi), 59. Garčar (Ujhelyi)


    FbŠ Bohemians: Michajlovič (Hyršl) – Malič, Čihák, Ďopan, Pastor, Šimáně – Šebek, Dobisík, Petrák, Buršík, Bílek, Batkovič, Cabejšek, Kratina, F. Forman, Růžek, Gajdoš, Rod, Steller.
    ACEMA Sparta Praha: Martin Beneš (Hejna) – Bartoš, Garčar, Kozák, Marvánek, Zeman, Křenek, Pruner – Kolstrunk, Juha, Ujhelyi, Zouzal, Košir, Fišer, Matěj Čermák, Kareš, M. Krbec, Hurt.

    Rozhodčí: Lukáš Čížek, Lukáš Laštovička

    Diváci: 265
    bahis siteleri