Frisk Asker – Jastrzębie 3:7 (kon.) | Frölunda – IFK Helsinky 4:1 (kon.) | Växjö – TPS 4:2 (kon.)
Tappara – Skellefteå 4:2 (kon.) | Bremerhaven – Sparta 1:3 (kon.) | Zürich – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
Fribourg – Leksands IF 3:0 (kon.) | Bolzano – Salzburg 3:4 (po pr.) | Rungsted Seier Capital – Rouen 2:4 (kon.)
konec
Frisk Asker
3:7 (0:2, 1:2, 2:3)
JKH GKS Jastrzębie
Úterý 12.10.2021, 18:00 • Askerhallen, Asker • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:19 Frenks RAZGALS - 3:7
     
    55:19
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    S góly se v závěru střetnutí roztrhl pytel! Pochvalu zaslouží Pavlovs, který zpracoval neposedný puk a bekhendem nahrál přes tři protihráče FRENKSI RAZGALSOVI, ten vypálil pod horní tyč nad ležícího Vestavika. Asistence: Vitalijs Pavlovs.
    54:18 Niklas NEVALAINEN - 3:6
     
    54:18
    Frisk Asker právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí půlminuty, Frisk Asker rázem ztrácí už jen tři góly! NIKLAS NEVALAINEN překvapil osobního strážce potažením kotouče do levého kruhu, z této pozice Fin vypálil nechytatelně do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Sondre Vaaler a Fredrik Björndal.
    53:49 Magnus GEHEB - 2:6
     
    53:49
    Frisk Asker právě vstřelil branku!
    Přichází bleskové snížení! Bastiansen zpoza brány našel na hraně brankoviště MAGNUSE GEHEBA, jenž přetlačil špatně postaveného Giminského a Nechvátal neměl šanci na střelu z velké blízkosti zareagovat. Asistence: Anders Bastiansen a Viktor Granholm.
    52:21 A. ŠEVČENKO - 1:6
     
    52:21
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Demolice norského týmu pokračuje. Mlynarovič udržel touš proti dvěma protihráčům a před brankou viděl volného ARTUSE ŠEVČENKA, sedmadvacetiletý lotyšský útočník s klidem přehodil padajícího gólmana. Asistence: Samuel Mlynarovič.
    46:33 Egils KALNS - 1:5
     
    46:33
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Čtyřbrankový náskok vrátil Jastrzębie člen druhé útočné formace EGILS KALNS. Lotyš obdržel zpětnou bekhendovou přihrávku do levého kruhu, Vestavikovi napálil puk do sítě nad levým ramenem. Asistence: Ruslan Baširov.
    27:20 Jimi KURONEN - 1:4
     
    27:20
    Frisk Asker právě vstřelil branku!
    Nechvátalovi překazil čisté konto JIMI KURONEN. Finský obránce využil volnějšího prostoru k najetí do útočného pásma, z levého kruhu vypálil tvrdou střelu do vzdálenější šibenice. Brankář máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Mats Fröshaug a Mikkel Seiergren Christiansen.
    25:10 Roman RÁC - 0:4
     
    25:10
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Polský tým dominuje, vede už o čtyři góly! Baširov ujel po levé straně do přečíslení, které vyřešil nahrávkou na ROMANA RÁCE, slovenský forvard bez problémů propálil marně se přesunujícího gólmana. Asistence: Ruslan Baširov a Egils Kalns.
    23:07 R. NALEWAJKA - 0:3
     
    23:07
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Kalaberova družina odskakuje do tříbrankového náskoku! Od modré vystřelil zápěstím Kameneu a byl to RADEK NALEWAJKA, kdo tečoval hrací předmět mimo dosah Vestavika. Asistence: Yauheni Kameneu a Arkadiusz Kostek.
    14:11 Sergej BOGOLEJŠA - 0:2
     
    14:11
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché! SERGEJ BOGOLEJŠA vypálil po zpětné nahrávce od modré čáry a puk se zastavil až v síti! Vestavikovi výrazně zkomplikoval situaci vlastní spoluhráč, který mu zakryl výhled. Asistence: Vitalijs Pavlovs a Frenks Razgals.
    06:53 Łukasz NALEWAJKA - 0:1
     
    06:53
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Důležitý první gól střílí hosté! Pavlovs naznačil střelu, aby nakonec nahrál do levého kruhu volnému ŁUKASZI NALEWAJKOVI, jenž uspěl forhendovým zakončením k bližší tyči. Asistence: Vitalijs Pavlovs a Maciej Urbanowicz.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. Kuronen (Fröshaug, Christiansen), 54. Geheb (Bastiansen, Granholm), 55. Nevalainen (Vaaler, Björndal) – 7. Ł. Nalewajka (Pavlovs, Urbanowicz), 15. Bogolejša (Pavlovs, Razgals), 24. R. Nalewajka (Kameneu, Kostek), 26. Rác (Baširov, Kalns), 47. Kalns (Baširov), 53. A. Ševčenko (Mlynarovič), 56. Razgals (Pavlovs)


    Frisk Asker: Vestavik (Dahlberg) – Nevalainen, Vaaler, Kuronen, Thomassen, Andresen, Hilbertsen – Geheb, Bastiansen, Granholm – Björndal, Lagace, Wold – Christiansen, Fröshaug, Fogstad Vold – Tveter, Rian, Jensen.
    JKH GKS Jastrzębie: Nechvátal (Kieler) – Kostek, Bogolejša, Górny, Bryk, E. Ševčenko, Horzelski, Gimiński, Kameneu – Urbanowicz, Pavlovs, Razgals – Baširov, Rác, Kalns – Kasperlík, Mlynarovič, A. Ševčenko – Ł. Nalewajka, Jarosz, R. Nalewajka.

    Rozhodčí: Persson (NOR), Wannerstedt (NOR) – Bakken (NOR), Braaten (NOR)

    Diváci: 692
    bahis siteleri