Zlín – Slavia 1:2 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 0:14 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Slavia Praha
Úterý 12.10.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    42:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, tak toto je obrat jako hrom! FILIPU ŠTROMBACHOVI se podařilo po pouhých jedenácti vteřinách po první brance jeho týmu vystřelit od levého kruhu pod víko. Na toto nekompromisní zakončení hledal Synek odpověď jen těžko. Asistence: Robin Míšek.
     
    42:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak a máme tady vyrovnání! Postaral se o něho LUKÁŠ STRNAD, když i s kapkou štěstí objel soupeřova brankáře, který už ležel na zemi a zakončil do zcela odkryté brány. Asistence: Jan Matuška a Jakub Hrdlička.
     
    20:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady prvním branku utkání a to bleskurychle po začátku druhého dějství! Postaral se o ní PATRIK NÁBĚLEK, který svým zakončením z bezprostřední blízkosti nedal ochránci slávistické svatyně nejmenší šanci. Asistence: Lukáš Chludil.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 21. Nábělek (Chludil) – 43. Strnad (Matuška, Hrdlička), 43. Štrombach (Míšek)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Mikulík (A), Talafa, Riedl (C), Kráčalík – Ramert, Martinec, Horský – Masař, Heš, Frömel – Luža(A), Chludil, Čechmánek – Laciga
    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Němeček (A), Kluch, Klatt, Brotánek – Štrombach, Strnad, Matuška – Míšek, Borodenko, Hofmann – Labuzík (C), Tichý, Novák – Kvasnička, Jokl

    Rozhodčí: Vaněk – Gebauer, Kučera
    bahis siteleri