Slavia – Helas Brno 5:0 (kon.) | Chrudim – Svarog Teplice 2:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
2:2 (1:1)
Svarog FC Teplice
Úterý 19.10.2021, 20:15 • MSH Chrudim • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:41
    David Drozd střílí z pravé strany do delší tyče po perfektním křižném pasu Evertona. Adriano a zaváhal a mohlo být hotovo!
     
    39:33
    Žlutou kartu dostává William (Svarog FC Teplice).
     
    39:33
    Žlutou kartu dostává Dudu (FK Chrudim).
    Žlutou kartu dostává Šebl (vedoucí mužstva) (Svarog FC Teplice).
    Žlutou kartu dostává Šimon (trenér brankářů) (FK Chrudim).
     
    39:33
    Za vražení do Evertona v nepřerušené hře při chrudimském útoku dostává Varela přímou červenou kartu, rukama strčil do svého krajana a hned po něm vyletěl brankář Dudu, z lavičky vyběhl i chrudimský trenér gólmanů Šimon. Hlavní kouč Conde musel hráče uklidňovat. Následně si ještě názor na celou situaci vyměnili Diece a Everton a jeden se podíval na druhého z hodně blízka.

    Sudí ještě udělili žlutou kartu Šimonovi a vedoucímu Teplic Šeblovi, kartu dostal i Dudu.
     
    36:01
    Slováček ztratil balón na levé straně při kličce v souboji jeden na jednoho a poté fauloval u lajny Doša, dostal žlutou kartu, i trenér Conde byl naštvaný, a to hlavně kvůli tomu, že Chrudim má tím pádem pět faulů.
    34:00 EVERTON - 2:2
     
    34:00
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka přihrál zleva na pravou stranu, EVERTON natáhl k zakončení na zadní tyč, kdy jeho pokus ještě tečoval Adriano. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    32:41
    Kubát si počkal na Dieceho a za jeho tvrdý zákrok pravou rukou z pravé strany byl potrestaný žlutou kartou. Kubát ještě byl otřesený na palubovce. Na fauly 4:2.
    31:15 ADRIANO - 1:2
     
    31:15
    Teplice právě vstřelily branku!
    Po Koudelkově ztrátě utekl Senra a nahrál zprava v situaci dva na jednoho přes Slováčka na levou stranu, tomu zasekl ADRIANO na pravačku a vystřelil po zemi k bližší tyči do protipohybu Dudua. Asistence: Senra.
     
    27:33
    Everton chyboval při rozehrávce proti Varelovi a hasil svou chybu dobrým faulem, konkrétně podražením na Varelu v době, kdy už mohl jít Varela sám na Dudua.
     
    26:59
    Kubát dorážel střelu Dudua z levé strany do přední tyče a následovalo zakončení hlavou Doši vedle brány! Tohle byla asi největší šance ve druhém poločase.
     
    17:09
    Everton si hodil míč na pravou nohu a střílel na zadní tyč, Hůla vyrážel rukama a David Drozd dorážkou levačkou překopl branku!
     
    16:41
    Koudelka vystoupil zprava na Felipinha, pak se chystal rozehrát, ale to mu nepovolil ostrým zákrokem Adriano. Teplický kapitán vyfasoval jako první hráč v tomto duelu žlutou kartu a jelikož to je pátý faul, tak Teplicím hrozí desítka.
    12:37 SLOVÁČEK - 1:1
     
    12:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka rozehrál aut zprava do levé části brankoviště, kde se krásně položil do zakončení hlavou naprosto osamocený MATĚJ SLOVÁČEK. Asistence: Tomáš Koudelka.
    08:43 FELIPINHO - 0:1
     
    08:43
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice zaslouženě vedou! Max si nerozuměl se spoluhráčem při rozehrávce a FELIPINHO vystřelil z pravé strany mezi nohama Evertona na přední tyč, kde si sáhl Dudu, ale už to nestačilo. Asistence: Diece.
     
    08:24
    Kubát nezvládl rozehrávku zleva proti Adrianovi a při zakončení z pravé strany zaskočil Max za Dudua. Následovala dorážka zleva do boční sítě.
     
    05:51
    David Drozd zakončil po zemi z levé strany po Koudelkově autu přes dva hráče, Hůla vyrazil a Pavel Drozd minul dorážkou vzdálenější tyč.
     
    02:29
    Everton udělal velkou chybu při rozehrávce, Felipinho si hodil míč na levou stranu a Dudu vyrážel na zadní tyči. Chrudim si koleduje!
     
    02:09
    Rozhodčí pustili zákrok Felipinha, který zleva zasáhl pravou nohu Koudelky. Následně neproměnil Felipinho obrovskou příležitost víceméně sám před brankářem.
     
    01:06
    Diece měl pořádnou rychlost a snadno prošel středem, posunul míč na levou stranu, následovala ale nečistá Senrova střela vedle přední tyče z velice dobré pozice!

    Vít Muzikář

    Branky: 13. Slováček (Koudelka), 34. Everton (Koudelka) – 9. Felipinho (Diece), 32. Adriano (Senra)

    Karty:   28. Everton (CHR), 33. Kubát (CHR), 37. Doša (CHR), 40. Dudu (CHR), 40. Šimon (trenér brankářů) (CHR) – 17. Adriano (STP), 40. Šebl (vedoucí mužstva) (STP), 40. William (STP)   40. Varela (STP)


    FK Chrudim: Dudu (Javorski) – Koudelka, Slováček (C), D. Drozd, P. Drozd – Max, Kubát, Everton, Doša – R. Mareš, Malý, Balog.
    Svarog FC Teplice: Hůla (Mareš) – Diece, Adriano (C), Senra, Felipinho – Slepčík, Pacheco, William, Rhouila, Slavík, Duarte, Varela, Abrham.

    Rozhodčí: Petr, Rygl – Kliner
    bahis siteleri