Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Seattle 6:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 2:3 (po pr.)
Arizona – St. Louis 4:7 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Seattle Kraken
Úterý 19.10.2021, 01:07 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:25 Joel FARABEE - 6:1
     
    45:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí Philadelphia přidává šestou branku! Po vyhraném vhazování ve středním pásmu se domácí dostali do útoku. Hostující brankář nahození vyrazil jen před sebe a JOEL FARABEE puk doklepl pod břevno! Asistence: Cam Atkinson, Derick Brassard.
    37:14 Carson SOUCY - 5:1
     
    37:14
    Tým Seattle právě vstřelil branku!
    Seattle se nakonec ještě před druhou přestávkou dočkal vytouženého snížení! CARSON SOUCY si celou akci rozjel. Jeho první rána skončila blokem, ale hostující hráč se dostal k dorážce a vstřelil svou první branku v sezóně! Asistence: Jared McCann, Joonas Dnskoi.
    28:49 Justin BRAUN - 5:0
     
    28:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Kanonáda domácího celku nadále pokračuje! Flyers ještě před polovinou základní hrací doby dávají pátou branku! Do zakončení z pravého kruhu si najel JUSTIN BRAUN, který protlačil puk za záda brankáře! Asistence: James van Riemsdyk, Oskar Lindblom.
    27:10 Ryan ELLIS - 4:0
     
    27:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí Philadelphia přidává čtvrtou branku! Další zásah přišel po hodně nenápadné akci! RYAN ELLIS zůstal zapomenutý na pravé straně, dostal přihrávku na kruh a v jízdě bez přípravy překonal brankáře! Asistence: Derick Brassard, Joel Farabee.
    14:36 Derick BRASSARD - 3:0
     
    14:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dominantní výkon domácího celku pokračuje! Hráči Flyers nedovolili soupeři vyhodit puk ven z obranného pásma. DERICK BRASSARD se k puku dostal v rohu kluziště a nahodil jej tak šťastně, že se kotouč od brusle soupeře odrazil do branky! Asistence: Justin Braun, Travis Sanheim.
    12:12 Travis KONECNY - 2:0
     
    12:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia přidává i druhou branku! Domácí během chvíle odskakují do pohodlného vedení! TRAVIS KONECNY první střelou trefil blok, ale dostal se k dorážce, kterou nedal brankáři nárok! Asistence: Keith Yandle.
    09:18 Claude GIROUX - 1:0
     
    09:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí Philadelphia se dostává do vedení! Domácí celek se vydal do rychlého protiútoku. Konecny poslal přihrávku mezi kruhy a CLAUDE GIROUX bez přípravy prostřelil brankáře! Asistence: Travis Konecny.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. C. Giroux (Konecny), 13. Konecny (Yandle), 15. Brassard (Braun, Sanheim), 28. R. Ellis (Brassard, Farabee), 29. Braun (J. van Riemsdyk, Lindblom), 46. Farabee (Atkinson, Brassard) – 38. Soucy (McCann, Donskoi)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – R. Ellis, Provorov (A), Braun, Sanheim, Seeler, Yandle – Konecny, Couturier (A), C. Giroux (C) – Atkinson, Brassard, Farabee – J. van Riemsdyk, Laughton, Lindblom – Aube-Kubel, N. Thompson, Willman.
    Seattle Kraken: Grubauer (29. Driedger) – Soucy, Giordano (C), A. Larsson (A), Oleksiak, Lauzon, H. Fleury – Jordan Eberle (A), McCann, Schwartz – Donskoi, Wennberg, Lind – B. Tanev, Geekie, Donato – Appleton, Sheahan, Bastian.

    Rozhodčí: Kozari, L´Ecuyer – Kelly, Cormier

    Diváci: 17 727
    bahis siteleri