Sparta – Interobal Plzeň 2:5 (kon.)
konec
Sparta Praha
2:5 (0:1)
SK Interobal Plzeň
Středa 20.10.2021, 20:00 • Sportcentrum Řepy, Praha • 1. Futsal liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:19
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Cristiano střílel do levé šibenice, kde byl ONDŘEJ VAHALA a z pravé strany vlastního brankoviště skóroval do prázdné brány. Z hlediště jej hned vzápětí pochválil šéf klubu Radek Lobo.
     
    36:21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Seidler zablokoval střelu z pravé strany a TOMÁŠ VNUK poslal míč po zemi zleva z vlastní obranné poloviny do prázdné brány. Asistence: Michal Seidler.
     
    30:17
    Angellot si narazil s pivotem Křivánkem, ale jeho loženku z pravé strany vyrážel Vahala! Jeden kolaps už Plzeň předvedla v letošní sezoně a bylo to proti Slavii, kde vedla 4:2 a padla 4:5.
     
    29:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Plzeň si úplně zbytečně komplikuje skvěle rozehraný zápas! Carlinhos poslal míč na pravou stranu a mezi Havlem a Holým přišla nahrávka pod sebe na ANGELLOTA, toho nenavázal Vnuk a nejlepší cizinec uplynulého ročníku 1. FUTSAL ligy zakončil z jedničky za Vahalu. Plzeň reaguje timeoutem. Asistence: Lukáš Křivánek.
     
    28:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Cristiano vyhazoval na pravou stranu, o fous nedosáhl hlavou vyskakující Seidler. Angellot potom postrčil míč na levou stranu a LUKÁŠ KŘIVÁNEK po zemi prostřelil Vahalu. Asistence: Angellot.
     
    27:44
    Carlinhos trefuje levačkou z pravé strany zadní tyč!
     
    26:16
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Neto udělal chybu v rozehrávce, následovala klička MICHALA SEIDLERA na levé straně a rána z brankoviště pod horní tyč.
     
    24:14
    Plzeňská lavička se vztekala na rozhodčího Chládka, Angellot rozehrál roh zprava pod sebe a Neto napálil levačkou spoj protější tyče a břevna!
     
    21:21
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VNUK sklepl pod sebe Holému, ten z levého obránce přehodil dva hráče Sparty a nahrál svému futsalovému dvojčeti. To zůstalo samo na pravé straně před Cristianem a trefilo se k zadní tyči. Asistence: Michal Holý.
     
    17:53
    Angellot zamotal obranu, přihrál do levé poloviny hrací plochy a Brahimi nahrál Křivánkovi, jehož levačka napálila bližší tyč.
     
    13:21
    Holý fauloval na levé straně a ve výhodě přihrál Křivánek zleva na střed do brankoviště, kde v ložence pálil Brahimi mimo branku.
     
    11:38
    Angellot měl proti sobě Havla, hodil míč zleva na pivota Křivánka, ten měl na zádech Holého, ale sklepl pod sebe na Angellota, jehož ránu vykopával Vahala levou nohou, posléze ještě dorážel Carlinhos zprava.
     
    10:28
    Holý se Seidlerem napadali a Vnukova dobrá střela z pravé strany přes Carlinhose skončila na zadní tyč, kde ji vytahoval Cristiano rukou!
     
    04:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To bylo pěkné! Vnuk nahrál zprava na levou stranu a Havel připravil z prvního doteku míč na zadní tyč, kde skóroval MICHAL SEIDLER do spodního rohu brány z první plzeňské střely na bránu. Asistence: Jan Havel.

    Vít Muzikář

    Branky: 29. Křivánek (Angellot), 30. Angellot (Křivánek) – 5. Seidler (Havel), 22. Vnuk (Holý), 27. Seidler, 37. Vnuk (Seidler), 40. Vahala


    Sparta Praha: Cristiano (Mykytjuk, Plecitý) – Brahimi (C), Angellot, Křivánek, Carlinhos – Formánek, Gualda, Hora, Neto, Fejzullahi.
    SK Interobal Plzeň: Vahala (Němec) – Seidler, Holý, Vnuk, Havel – Rick, Kozár, Zdráhal, Künstner – Rešetár (C), Buchta, Štrajt.

    Rozhodčí: Chládek, Černý – Laštovička
    bahis siteleri