Kovo Praha – Kladno 3:4 (0:1 po s.s.) | Dobřany – Most 3:4 (kon.) | Letohrad – Hr. Králové 0:3 (kon.)
Karviná – Pardubice 3:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HbK Karviná
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
HBC Pardubice
Sobota 23.10.2021, 15:50CROSSDOCK Extraliga • 8. kolo
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Karviné, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Také třetí třetina nabídla vyrovnanou podívanou, i když aktivnější byl hostující celek, kterému se ovšem nepovedlo ani snížit manko. (17:27:35)
     
    Konec zápasu.
     
    44:42
    Oddechový čas pro hosty.
     
    43:30
    Domácím se nyní povedlo odpálit míček na druhou stranu, načež došlo k posunutí brance kolem branky Židka.
     
    42:29
    Pardubicím se nedaří sevřít svého soupeře, Židek tak je bez složitější práce. Nyní se na druhou stranu dostával domácí Martin Pala.
     
    42:17
    Vyloučení v týmu HBC Pardubice (Jakub Kvapil – 2 min., hrubost).
     
    41:21
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Michal Tóth – 2 min., podražení).
     
    41:21
    Do protiútoku se nyní dostával hostující Zajíček, který zkoušel ještě nahrát před branku, kde se sice nacházel spoluhráč, avšak ten se k zakončení nedostal.
     
    40:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední pětiminutovka. Karviná stále vede o dvě branky a do konce nezbývá zrovna moc času na vyrovnání.
     
    39:11
    Poslední komerční přestávka.
     
    38:20
    Nyní se musel do vlastního pásma vracet domácí Rosůlek, kterému se povedlo rozehrát křížem na Palu, který se posléze dostal do pásma soupeře.
     
    37:35
    Nepřesně nahrával také Kvapil, který trefil pouze nohy protihráče. To paradoxně vedlo k rychlému protiútoku, který skončil pouze u brankáře Třináctého.
     
    36:04
    Vyloučení v týmu HBC Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
     
    35:10
    Nyní se za branku soupeře dostal Kubeš, kterému se ovšem nepovedlo prostrčit míček e svým spoluhráčům. Následně nahazoval vedle branky Kubeš.
     
    34:25
    Do protiútoku se pokoušel vyrazit domácí Fárský, kterému se nakonec nepovedlo spolupracovat se Stromkem a k volnému míčku se dostal Zajíček.
     
    33:14
    Nyní se na levém křídle dostával do slibné šance Zajíček, který nakonec ještě prodlužoval směrem za branku, kde se ale nacházel domácí Růžička.
     
    32:30
    Pardubicím se tato přesilová hra zrovna moc nedaří. Nyní se dokonce do protiútoku dostával domácí Skyba, který z úhlu prověřil připravenost brankáře.
     
    31:37
    Krátce po vhazování jsme sledovali dělovku od modré čáry, o kterou se postaral Kohoutek. Jeho ránu Židek zlikvidoval betonem, domácí poté vyhodili.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu HbK Karviná (Adam Pilch – 2 min., sekání).

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Diviš (Rosůlek, Pala), 17. Rosůlek (Pala), 26. Hruboš (Kaluža, Skyba) – 23. Bílý


    HbK Karviná: Židek (Orság) – Kalus, Pilch (A), Řiman (C), Růžička, Tóth, Vašek, Zaremba (A) – Diviš, Fárský, Hruboš, Kaluža, Pala, Rosůlek, Skyba, Stromko, Wrobel
    HBC Pardubice: Třináctý (Kuryviál) – Kvapil, Motyčka, Novotný (A), Zajíček (C) – Bílý, Förstl, Janeček, Kohoutek, Kubeš, Langr, Šimek, Školoudík, Staněk (A), Strouhal, Turyna

    Rozhodčí: Zbořil, Pečený
    bahis siteleri