Slavia – Prostějov 4:1 (kon.) | Jihlava – Šumperk 6:5 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Kolín 7:1 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 4:3 (kon.) | Třebíč – Sokolov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 3:1 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Vrchlabí – Havířov 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
SC Marimex Kolín
Středa 27.10.2021, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vsetín po dvou porážkách na domácím ledě znovu slaví vítězství, které dnes doslova odnesl Kolín. Kozlové sice na Lapači nezačali špatně, ale jejich vedení mělo velmi krátkého trvání, když Vsetínu stačilo pouze dvacet vteřin na vyrovnání. Pak už padaly branky pouze na jedné straně. Vítězství domácích Valachů je určitě zasloužené, svou sílu demonstrovali i v závěrečné třetině, když nasázeli další tři branky do sítě brankáře Sajdla, který se dnes rozhodně snažil, ale domácí střelci dnes byli při chuti.

    Z mé strany pro dnešek vše, přeji vám příjemný středeční večer a také hezké prožití zítřejšího státního svátku. Děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a někdy příště zase napočtenou. (19:44:14)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vsetín kontroluje závěr zápasu, mezitím fanoušci na Lapači povstávají a děkují svým oblíbencům za vysoké vítězství nad Kolínem.
     
    58:59
    Kolín hraje v plném počtu.
     
    58:36
    Po střele Buchty se puk odrazil na hůl Kolínských, kteří mohou vyhodit.
     
    57:45
    Ve vlastním oslabení zaútočil Šalda, nadvakrát se snažil bekhendem překonat Málka – bez úspěchu. Ovšem obrana Vsetína je v závěru hodně pasivní.
     
    57:25
    Další prudká rána z hole Jerofejevse míjí branku Kolína, hostům se následně podařilo vyhodit.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu SC Kolín (René Piegl – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:44
    Vsetínské publikum je opravdu vděčné svým hráčům za předváděnou exhibici a může se těšit i na další přesilovou hru domácího týmu.
     
    55:34
    Březina byl blízko k hattricku, když jej do slibné palebné pozice poslal Klímek, ovšem nedokázal puk ideálně zvednout a Sajdl zasáhl betonem.
     
    54:50
    Vsetínské publikum se dožaduje desítky a ihned po vhazování se rodil další nebezpečný útok ze strany domácích, nakonec celá akce končí postavením útočícího hráče v brankovišti, tam byl Půček až příliš aktivní.
    54:41 Michal GAGO - 7:1
     
    54:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kuriózní situace nyní nastala v brankovišti Kolína, když po přihrávce Roba ujížděl na pravém křídle VÍT JONÁK, ten překonal brankáře Sajdla, ovšem puk zůstal ležet na brankové čáře, když už se zdálo, že jej kolínský obránce odpálí do bezpečí, přispěchal na dorážku MICHAL GAGO a dopravil puk za čáru. Bez asistence:
     
    53:38
    Zpoza branky se však dostal do zakončující pozice Matějček, Málek ovšem dokázal ucpat prosto u bližší tyče a korigování skóre nepřipustil.
     
    52:57
    Vsetínské publikum si užívá vysoké vedení domácího týmu, je to po delší době, protože Valaši poslední dvě utkání na Lapači prohráli. Dnes už to vypadá velmi nadějně, že se v předvečer státního svátku bude na Valašsku slavit.
    52:13 Daniel KLÍMEK - 6:1
     
    52:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do třetice už se Vsetínským podařilo využít přesilovou hru! Aleksandrs Jerofejevs od modré čáry nabídl puk na volej DANIELU KLÍMKOVI a vsetínský útočník zamířil přesně. Asistence: Aleksandrs Jerofejevs, Luboš Rob.
     
    51:32
    Domácí zadák Aleksandrs Jerofejevs dnes aktivně střílí, ale ani tentokrát se ze vstřelené branky neraduje, nicméně Vsetína nadále pokračuje v sevření kozlů.
     
    51:03
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Ondřej Kachyňa – 2 min., krosček).
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Vítek (Buchta, Hořanský), 17. A. Zeman (J. Říha, R. Vlach), 29. D. Březina (Vítek, Hořanský), 35. Štach (R. Půček), 43. D. Březina (Vítek), 53. Klímek (Jerofejevs, Rob), 55. Gago – 12. Petržilka (Matějček, V. Čížek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (Tkadlec) – Jerofejevs, Štach (A), Hryciow, J. Říha, Ondračka, Buchta, Š. Jenáček – Gago, Jonák (C), Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Vítek.
    SC Marimex Kolín: Sajdl (Sejpal) – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, V. Čížek (A) – Jankovský, David Šafránek, Z. Král (A) – Matyáš Svoboda, Morong, L. Krejčík (C) – Zumr, Matějček, Petržilka – Jaroslav Dvořák, Semirád, Poppel.

    Rozhodčí: Čech, Cabák – Komínek, Blažek

    Diváci: 2040
    thejrc.org