Bochum – Augsburg 2:2 (5:4 po pen.) | Dynamo Drážďany – St. Pauli 2:3 (po pr.) | Leverkusen – Karlsruher SC 1:2 (kon.)
Mannheim – Union Berlín 1:3 (po pr.) | Hannover – Düsseldorf 3:0 (kon.) | Mönchengladbach – Bayern 5:0 (kon.)
Regensburg – Rostock 3:3 (2:4 po pen.) | Stuttgart – Kolín nad Rýnem 0:2 (kon.)
po prodl.
SV Waldhof Mannheim
1:3 (1:1)
1. FC Union Berlín
Středa 27.10.2021, 18:40 • Carl-Benz Stadion, Mannheim • Německý pohár • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany v tuto chvíli všechno. Já se s Vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního večera u dalšího fotbalového přenosu zase někdy na počtenou. (21:15:46)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:14.
     
    Je dobojováno! Union Berlín přece jenom splnil roli favorita a postoupil do dalšího kola německého poháru po výsledku 1:3 po prodloužení. Mannheim sice v zápase zásluhou Rossipala vedl, ale po dvou brankách Behrense a Awoniyiho, přece jenom v poháru končí.
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120
    K odraženému míči se dostal domácí Wagner, který ale nezamířil přesně. Míč skončil vysoko nad brankou. Rønnow, který neměl v prodloužení moc práce, tak se protáhne odkopem od branky.
     
    119
    Žlutou kartu dostává Niko Giesselmann (1. FC Union Berlín).
    118. BEHRENS - 1:3
     
    118
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! KEVIN BEHRENS využil zaváhání domácí obrany a pohotovou střelou si připsal druhý gól v zápase, což znamená, že jeho klub vede v zápase už o dvě branky – 1:3.
     
    117
    Hostující tým by opět rád, aby rozhodčí odpískal pokutový kop po zákroku jednoho z domácích obránců. Jenže ani v tomto případě jim rozhodčí nevyhověl.
     
    116
    K exekuci přímého kopu se postavil Giesselmann, který míč poslal daleko od domácí branky. Brankář Bartels se snaží rychle rozehrát a poslat míč opět na útočnou polovinu svého soupeře.
     
    115
    Behrens byl doslova zválcován domácím stoperem, a tak Union má k dispozici další standardní situaci ve svůj prospěch. S rozehrávkou zřejmě tito hráči nebudou spěchat.
     
    114
    Rohový kop nepřinesl nic s čím by si hostující obrana nedokázala poradit. Union se ubránil odkopem míče do bezpečné vzdálenosti od branky.
     
    113
    Až v tuto chvíli to bude rohový kop pro Mannheim. Martinović, který ho vybojoval dokonce i hecuje fanoušky, aby ještě více začali povbuzovat jejich snažení.
     
    112
    Čas pro Mannheim se pomalu, ale jistě krátí. I s nastavením zbývá možná takových deset minut do konce zápasu, to už není moc času na vyrovnání.
     
    111
    Unlucifci to vzal všechno na sebe, ale místo rohového kopu vybojoval pouze autové vhazování poblíž pokutového území. Sympatická akce od tohoto hráče, který se na hřiště dostal až v prodloužení.
     
    110
    Awoniyi může být rád, že za svůj zákrok neviděl žlutou kartu. Hostující hráč si v souboji o míč pomohl faulem, když rukou odstavil dotírajícího obránce.
     
    109
    Mannheim to přece jenom chce zkoušet, ale ty jejich nepřesnosti v kombinaci jim všechno kazí. Union získává míč opět úplně zadarmo.
     
    108
    Jenže domácí tým opět nic zásadního nevytěžil a bude se muset přesunout opět před svou branku, kde bude bránit možné útoky hostujícího týmu.
     
    107
    Druhá část prodloužení začala nepříjemným faulem na jednoho z domácích hráčů. Rozhodčí v tomto případě nechává karty v kapsičce a volí pouze domluvu.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    105+2
    První poločas prodloužení skončil.
     
    105+1
    Rozhodčí prodloužení toto dějství pouze o jedinou minutu navíc.
     
    105
    Už se zdálo, že by to mohl být rohový kop ve prospěch domácího týmu, ale opak byl pravdou. Odkopávat od branky bude hostující brankář, který už nemá důvod spěchat.
     
    104
    První část tohoto prodloužení je pomalu u konce. Mannheim v této části nic zásadního na útočné polovině nepředvedl. Union využil celé situace a dokázal se ujmout vedení v zápase.
     
    103
    Domácí tým už zkrátka nemá síly nějak kontrovat svému soupeři, a tak mu nezbývá než se bránit na vlastní polovině a doufat v zázrak.
     
    102
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Christopher Trimmel, přichází Pawel Wszołek.
     
    101
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Adrien Lebeau, přichází Onur Unlucifci.
     
    100
    Žlutou kartu dostává Niklas Sommer (SV Waldhof Mannheim).
     
    99
    Behrens už toho musí mít za celý zápas dost, a tak se nemůžeme divit, že využije situace a chvilku si na trávníku poleží. To se ovšem nelíbí domácím fanouškům, kteří začínají pískat.
     
    98
    Když už domácí tým získá míč pod svou kontrolu, tak to ihned pokazí první přihrávkou. Union získává míče úplně zadarmo a pomaličku tahá čas. Je něco málo přes dvacet minut od postupu.
     
    97
    Mannheim mohl rychle vyrovnat skrze výhodu standardní situace, ale ta bohužel pro něj a jeho fanoušky nevyšla úplně podle představ. Union se dokázal ubránit a míč odkopnul do bezpečí.
    95. AWONIYI - 1:2
     
    95
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Celou situaci sice vytvořil jeho spoluhráč, ale TAIWO AWONIYI využil nepozornosti domácí obrany, rychle se s míčem otočil a střelou na vzdálenější tyč překonal domácí brankáře. Union se tedy v prodloužení ujímá vedení – 1:2.
     
    93
    Prömel to myslel dobře, ale akorát do své přihrávky vložil až příliš razance. Z akce Unionu nic nebude, odkopávat od své branky bude domácí brankář.
     
    92
    O výkop tohoto prodloužení se postarali domácí hráči, kteří mají před sebou důležitých třicet minut utkání. Pokud je zvládnou, tak v penaltách se už může stát cokoliv.
     
    91
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Marcel Seegert, přichází Gerrit Gohlke.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Ve druhém poločase byli sice lepší hostující hráči, ale dalších branek v utkání jsme se prozatím nedočkali. O postupu do dalšího kola se tedy musí rozhodnout buď v prodloužení nebo v penaltách. Uvidíme, kdo bude mít v následujících minutách štěstí, prodloužení začná za pár desítek sekund.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+2
    Zdá se, že se v základní hrací doby nic zásadního nestane a my půjdeme do prodloužení.
     
    90+1
    Třetí obrovská šance pro hostující tým ve druhém poločase, ale ani šance Awoniyiho neskončila brankou. V tuto chvíli se vyznamenal domácí brankář, který si připsal důležitý zákrok.
     
    90
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Bastian Oczipka, přichází Niko Giesselmann.
     
    90
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil ve druhém poločase tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    88
    Na hrací ploše se opět kupí množství nepřesností. Tentokrát ovšem na obou stranách, což nepřispívá ke kráse tohoto utkání.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Paul Jäckel (1. FC Union Berlín).
     
    86
    Domácí tým by to rád zrychlil, ale už nemá tolik síly na přesnou kombinaci, což znamená jednoduchou práci pro hostující tým. Union je v tuto chvíli lepším týmem, ale nemá štěstí v zakončení.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Fridolin Wagner (SV Waldhof Mannheim).
     
    84
    Union opět v obrovské příležitosti. Tentokrát to byl Behrens, který běžel sám na domácí branku. Bohužel pro něj a jeho tým už mu nezbylo tolik sil jako domácímu obránci, který jeho akci na poslední chvíli zastavil.
     
    83
    Zápas byl opět na malý moment přerušen. Tentokrát kvůli domácího Lebeaua, kterého postihly křeče v noze. Já sám se tomu nedivím, tenhle hráč toho dnes odpracoval snad za dva další hráče.
     
    82
    Pomalu se nám blíží závěr tohoto utkání. Dočkáme se nějaké branky nebo půjdeme do prodloužení, kde se může stát všechno?
     
    80
    Awoniyi se odhodlal k centru z pravé strany, ale ten mu vůbec nesednul. Míč skončil v zámezí, tohle bude odkop od domácí branky. Bartels se určitě rád protáhne odkopem.
     
    79
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Marcel Costly, přichází Joseph Boyamba.
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Stefano Russo, přichází Fridolin Wagner.
     
    78
    Domácí trenér chystá na poslední minuty stejně jako jeho protějšek rovnou dvě střídání. Uvidíme, pro koho toto utkání skončí a pro koho zase začne.
     
    77
    Hra byla na malý moment přerušena kvůli domácímu týmu. Jeden z jeho hráčů měl nějaké zdravotní potíže, které se vyřeší za postranní čarou s lékařským týmem.
     
    75
    Obrovské štěstí pro domácí tým, kdy jeden z domácích hráčů vykopával míč z brankové čáry po dvojitém odrazu v pokutovém území. Domácí brankář byl už překonán, takže Sommer se stal hrdinou okamžiku.
     
    74
    Tlak Unionu Berlín a domácí branku nekončí. Baumgartl se vydal na útočný výlet a vybojoval pro svůj tým výhodu rohového kopu v utkání. Uvidíme co z toho nakonec bude.
     
    73
    Khedira se dostal k odraženému míči, který se snažil vzápětí poslat opět vstříc domácí brance. Bohužel pro jeho tým to bylo bez úspěchu, jeho střela byla totiž zablokována.
     
    72
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Genki Haraguči, přichází Cedric Teuchert.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Sheraldo Becker, přichází Taiwo Awoniyi.
     
    71
    Zdá se, že už se začíná projevovat fyzická vybavenost jednotlivých týmů. Union se nadechuje k velkému tlaku na domácí branku, nacož se Mannehim jenom brání.
     
    70
    To samé chtěl i Lebeau na druhé straně, ale hostující obránce měl ruku u těla. Takže o nedovolený zákrok se nemohlo jednat a hra tedy pokračovala dále.
     
    69
    Hosté z Berlína by rádi, aby rozhodčího tohoto utkání odpískal pokutový kop po údajné ruce. Sudí nechává hru pokračovat a na protesty hostujícího týmu nereaguje.
     
    68
    Na stadionu v Mannheimu se začíná opět přiostřovat a rozhodčí zůstává až s podivem klidný, zatím všechno řeší domluvou. Union bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    67
    Už se zdálo, že se Mannheim opět dostane na dostřel hostující branky, ale na poslední chvíli se skvěle vrátil hostující kapitán, který získal pro Union míč a ještě založil zajímavou akci.
     
    65
    S míčem se pomazlí i domácí brankář, který ve druhém poločase nemusel řešit nějakou velmi těžkou situaci před svou brankou. Domácí obrana dnes zatím funguje opravdu parádně.
     
    64
    Domácím fanouškům se chtěl ukázat nově příchozí Martinović, ale jeho snaha znamenala pouze zisk autového vhazování poblíž hostující branky.
     
    63
    Hostující tým měl k dispozici rohový kop, který se za pískotu domácího kotle nepodařilo využit v jejich prospěch. Mannheim se dokázal skvěle ubránit a ještě získal míč pod svou kontrolu.
     
    62
    Nebudu sám, ale jsem strašně překvapen fyzickou vybaveností týmu ze třetí ligy. Máme za sebou už pár desítek minut v tomto utkání a Mannheim hraje stále vyrovnanou partii.
     
    61
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Gillian Jurcher, přichází Dominik Martinović.
     
    60
    Máme za sebou hodinu čisté hrací doby a my se v Mannheimu hrajeme nerozhodně. Jsem strašně zvědavý, zda domácí tým přetaví snahu v gól nebo hosté vytěží z minima maximum a vstřelí náhodný gól. Uvidíme.
     
    59
    Před malou chvílí jsme byli svědky prvního střídání na hostující straně a podle záběrů, tak ani domácí trenér nechce zůstat pozadu a za malou chvíli na hrací plochu pošle čerstvé síly.
     
    58
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Andreas Voglsammer, přichází Rani Khedira.
     
    57
    Míč z přímého kopu doputoval z kopačky hostujícího kapitána až do rukavic domácího brankáře. Ten si s míčem na chvíli pohrál a poté ho rozehrál na volného spoluhráče.
     
    56
    Costly už se bál, že by mohl za svůj zákrok obdržet žlutou kartu. Ta ovšem v tuto chvíli nepříjde. Co příjde, tak to bude rázná domluva rozhodčího, který ho naposledy varuje.
     
    54
    Dnešní utkání vůbec nepřipomíná zápas, kde by měl hrát třetiligový tým s prvoligovým. Mannheim je i nadále lepším týmem na hrací ploše, jenom chybí to potřebné štěstí v zakončení.
     
    53
    První větší šance tohoto utkání! Russo si skvěle naběhnul na přihrávku Lebeaua a už se zdálo, že by mohl překonat vyběhnutého Rønnowa. Hostující brankář se ale nenechal zahanbit, zmenšil úhel domácímu střelci a míč pouze prolétnul vedle tyče jeho branky.
     
    52
    Tentokrát to byl Schnatterer, který se na hranici pokutového území dostal do střeleckého zakončení, které ovšem skončila vysoko nad brankou hostujícího týmu.
     
    51
    Opět rychlý přechod domácího týmu na útočnou polovinu, ale opět i nepřesné zakončení. Lebeau tentokrát nestřílel, ale centroval do země nikoho. Union bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    50
    První akce hostujcího týmu ve druhém poločase musela skončit předčasně, jelikož se Trimmel dostal do ofsajdového postavení, které neuniklo pohledu rozhodčího s praporkem.
     
    49
    Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém to jsou domácí hráči, kteří jsou na začátku poločasu aktivnějším týmem. Union se na hřišti opět jenom hledá.
     
    48
    Tohle muselo Rønnowa vystrašit. Centr z pravé strany z kopačky Donkora olíznul horní tyčku a skončil na horní síti jeho branky. Hostující brankář bude odkopávat od své branky.
     
    47
    Lebeau si krásně naběhnul z druhé vlny na přihrávku svého spoluhráče, ale jeho střela z hranici pokutového území ohrozila jenom reklamní banner za hostující brankou.
     
    46
    Druhý poločas nám před malou chvíli začal a hráči Mannheimu na nic nečekají a rádi by zopakovali skvělý vstup jako se jim povedl v prvním dějství, kdy se dostali do vedení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:41.
     
    Máme za sebou úvodní dějství tohoto utkání, které moc krásy nenabídlo. Přesto jsme se dočkali dvou branek, po jedné na každé straně. Jako první se dokázali trefit domácí hráči, jmenovitě to byl Alexander Rossipal, který otevřel brankový účet tohoto utkání. Vyrovnanání přišlo za čtrnáct minut později, kdy se pohotovou střelou z voleje trefil Kevin Behrens. Stav utkání je tedy po prvním poločase 1:1 a nás čeká ještě zajímavý druhý poločas, na který jsme srdečně zváni.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rohový kop byl skvěle ubráněn, stav utkání se ani v tento moment měnit nebude. Rozhodčí vypadá, že nebude nastavovat, a tak první poločas za malý moment skončí.
     
    45
    Becker se na pravé straně dostal k takovému zajímavému centru, možné střele, která zaměstnala domácího brankáře. Union bude rozehrávat svůj další rohový kop v utkání.
     
    44
    Jenže i Union je i nadále nepřesný ve své finální fázi, a tak se nemůžeme divit, že ani jeden z brankářů nemá prozatím moc práce, kterou by musel na hrací ploše řešit.
     
    43
    Už se zdálo, že se Jurcher stal obětí nedovoleného zákroku. Nakonec je všechno jinak a míč putuje opět na hostující kopačky, který s ním rychle míří k domácí brance.
     
    42
    Lebeau se snažil rychle rozehrát překvapivý protiútok do otevřené obrany berlínského týmu, ale to nevyšlo podle představ. Union se dokázal ubránit a navíc získal opět míč pod kontrolu.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Sheraldo Becker (1. FC Union Berlín).
     
    40
    Union se drží na útočné polovině svého soupeře, ale opět to je bez střeleckého pokusu na jejich branku. Takhle se rozhodně druhé branky v zápase nedočkají.
     
    39
    První poločas se nám pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. V Mannheimu i nadále hrajeme nerozhodně. Dočkáme se do konce ještě nějaké branky nebo ne? Nechme se překvapit.
     
    38
    Po delší době to zkusil i Union, ale jeho útočná akce neměla dlouhého trvání. Mannheim se rychle vrátil a dokázal ubránit možné nebezpečí ze strany berlínského týmu.
     
    36
    Voglsammer napadá jako jediný rozehrávku soupeře, a tak se nemůžeme divit, že Mannheimu to nedělá problém a může s klidem postupovat vstříc berlínské brance.
     
    35
    Lebeau to opět chtěl zkusit v souboji jeden na jednoho, ale ani v tomto případě nevyzrál na pozorného obránce, který zamezil jeho dalšímu postupu k jejich brance.
     
    34
    Domácí tým to zkouší postupnou kombinací na útočnou polovinu, ale proti dobře se pohybující obraně se nedokáže dostat na dostřel branky. Rønnow zatím nemusí řešit nic klíčového pro jeho branku.
     
    33
    Mannheim i nadále drží krok a hraje vyrovnaný duel s favoritem z první Bundesligy. Union Berlím hraje dnes dost za očekáváním, ale to se může změnit.
     
    32
    Omlouvám se za komplikace. ale na pár minut nám vypadnul obraz tohoto utkání. Teď už by všechno mělo být v pořádku a my se opět můžeme začít věnovat dějství na hrací ploše.
     
    27
    Lebeau se s míčem daleko nedostal, a tak mu musí stačit aspoň vybojované autové vhazování v blízkosti pokutového území jejich dnešního soupeře.
     
    26
    Útočná akce Unionu byla předčasně ukončena kvůli nedovolenému zákroku Voglsammera na hranici pokutového území. Domácí brankář bude tentokrát bez práce a bude jenom odkopávat z místa prohřešku.
     
    25
    Tentokrát se na zemi ocitnul hostující Jäckel, ale v tomto případě rozhodčí nechal hru pokračovat. Tohle se o faul nejednalo, přesto jsou na míči stále hostující hráči, kteří postupují na útočnou polovinu.
     
    24
    Aktivní Becker si už myslel, že získal pro svůj tým další autové vhazování, ale opak byl pravdou. Hostující hráč si v předchozích souboji pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    23
    Hosté z Berlína mají zatím v tomto utkání jeden velký problém a to jsou centrované míče do jejich pokutového území. Míče tam lítají jak chtějí a nikdo se k nim nemá, ani obrana a ani samotný brankář.
     
    22
    Haraguči zrychlil postup hostujícího týmu na domácí polovinu, kde svou přihrávkou oslovil rychlého Behrense. Ten se ovšem nijak daleko nedostal a jenom vybojoval pro svůj klub výhodu autového vhazování.
     
    21
    Jenže tento rohový kop ani další akce z něj nic zásadního pro branku Unionu nepřinese. Rozhodčí dnešního utkání tam viděl nějaký útočný faul, který následně odpískal.
     
    20
    Domácí tým se rozhodně nevzdává a bojuje. Navíc slaví zisk dalšího rohového kopu, který může předznamenat příchod další druhé branky na jejich střelecký účet.
    18. BEHRENS - 1:1
     
    18
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    A začínáme od začátku. Centr z pravé strany si našel hlavu Voglsammera, který přihrál volnému KEVINU BEHRENSOVI, který pohotovou volejí z malého vápna prostřelil domácího brankáře a srovnal stav utkání na – 1:1.
     
    16
    Je to boj o každý míč a právě toho jsme byli svědky u levého rohového praporku na domácí polovině, kde vítězem války o míč byl v tuto chvíli domácí tým z Mannheimu.
     
    15
    Máme za sebou úvodních patnáct minut tohoto utkání, kde Mannheim zatím překvapivě vede na svém hřišti proti prvoligovému Unionu Berlín. Ovšem není to jediný překvapivý výsledek dnešního večera, prohrává i Augsburg s Bochumí a nebo Leverkusen s Karlsruher.
     
    14
    Domácí Costly se s míčem moc nelámal hlavu a namířil si to přímo do pokutového území. Jenže tam jeho cesta skončila u pohotového zákroku pozorného obránce Unionu.
     
    13
    Právě hostující útočník byl na polovině hřiště nepříjemně dohrán jedním z domácích hráčů. Rozhodčí neváhal odpískat nedovolený zákrok proti brance domácího Mannheimu.
     
    12
    Do zajímavé šance se mohl dostat hostující Voglsammer, ale otočil se s míčem na špatnou stranu a tam byl připraven pohotový obránce. Union ovšem zůstává na míči, jelikož bude posléze vhazovat aut.
     
    11
    Tentokrát je to Mannheim, který se snaží postupnou kombinací dostat na útočnou polovinu soupeře. Jenže v jejich rozehrávce jsou stále vidět nepřesnosti.
     
    10
    Další náznak zajímavé akce domácího týmu z levé strany, ale tentokrát se v pokutovém území soupeře dostal k míči jako první hostující obránce, který míč odkopnul na polovinu hřiště.
     
    9
    Rychlá kombinace ve středu hřiště málem vyšla, ale domácí Schnatterer byl o krok pozadu a na míč tedy nedosáhnul. Tentokrát budou vhazovat hráči Unionu Berlín.
     
    8
    Přízemní centr z pravé strany si pohlídal jeden z domácích stoperů, který míč odkopnul do bezpečí. Navíc jeho odkop byl s lehkou tečí soupeře, a tak Mannheim bude vhazovat.
     
    7
    Tak až v tuto chvíli se Union dostává postupnou kombinací na útočnou polovinu svého dnešního hostitele. Hráči Mannheimu jim to ale pěkně ulehčují, jelikož sami se stahují ke své brance.
     
    6
    Na tahu jsou hostující hráči z hlavního města. Ovšem ti působí docela zaskočeným dojmem a vůbec nejsou schopni se dostat do nějaké větší blízkosti domácí branky.
    4. ROSSIPAL - 1:0
     
    4
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Rohový kop se sice domácím příliš nepovedl, ale druhá akce po něm už ano. Centr z levé strany vyrazil hostující brankář pouze na kopačky ALEXANDERA ROSSIPALA, který se z malého vápna nemýlil a poslal svůj tým do vedení – 1:0.
     
    3
    Hráči Unionu nejsou zatím příliš na míči, to spíše platí pro Mannheim, který se snaží svého soupeře a především favorita tohoto utkání zaskočit nějakou nebezpečnou akcí.
     
    2
    Úvodní desítky sekund zatím přinesly množství nepřesných přihrávek a taky mnoho zbytečných faulů na obou stranách. Rozhodčí se rozhodně v úvodu utkání nenudí.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hostující hráči, kteří dnes budou hrát ve své klasické červené kombinaci. Domácí tým z Mannheimu bude hrát naopak v modré kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Odbavení fanoušků před stadionem neprobíhalo a zřejmě ještě neprobíhá podle představ, takže proto to mírné zpoždění.
     
    Fanoušci sice už pěkných pár minut zpívají chorály svých týmů, tak hráči stále nejsou na hrací ploše. Toto utkání začne s mírným zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Waldhof Mannheim: Bartels – Sommer, Seegert (C), Rossipal, Donkor – Russo, Höger – Costly, Lebeau, Schnatterer – Jurcher
    Náhradníci: Königsmann – Gohlke, Verlaat, Ekincier, Gottschling, Wagner, Boyamba, Martinović, Unlucifci

    1. FC Union Berlín: Rønnow – Jäckel, Knoche, Baumgartl – Trimmel (C), Haraguči, Prömel, Oczipka – Becker, Voglsammer, Behrens
    Náhradníci: Luthe – Puchacz, Endo, Giesselmann, R. Khedira, Möhwald, Wszołek, Awoniyi, Teuchert

    Rozhodčí: Brand – Assmuth, Ballweg.
     
    Vzájemné zápasy
    28. srpna 2003 | Mannheim – Union Berlín 0:4
    2. února 2003 | Union Berlín – Mannheim 1:1
    16. srpna 2002 | Mannheim – Union Berlín 1:2
    15. února 2002 | Union Berlín – Mannheim 2:0
    16. září 2001 | Mannheim – Union Berlín 1:1
     
    1. FC Union Berlín
    Ani Union na tom není špatně. V nejvyšší lize v Německu se tento klub z Berlína drží na průběžném pátém místě. Navíc je Union stále ve hře o postup ze skupiny Konferenční ligy, kde je sice po polovině odehraných zápasů poslední, ale ztráta na druhou Haifu je pouze jednobodová. I tento klub udržel v prvním kole poháru čisté konto, ale tentokrát zvítěžil pouze 1:0. Porážku si z tohoto kola odnesl Türkügücu Mnichov.

    Poslední zápasy
    24. října 2021 | Sttutgart – Union Berlín 1:1
    21. října 2021 | Feyenoord – Union Berlín 3:1
    16. října 2021 | Union Berlín – Wolfsburg 2:0
    6. října 2021 | Union Berlín – St. Gallen 1:3
    3. října 2021 | Mohuč – Union Berlín 1:2
     
    SV Waldhof Mannheim
    Domácí tým letos hraje ve třetí lize a vůbec si nevede špatně. Mannheim je průběžně na pátém místě se ziskem dvaceti bodů. Navíc táhne zajímavou sérii, kdy v posledních deseti zápasech devětkrát neprohrál a pouze v jednom případě poznal chuť porážky. Mannheim dokázal v prvním kole porazit už jeden prvoligový klub a to výběr Frankfurtu, který na svém hřišti porazil 2:0.

    Poslední zápasy
    23. října 2021 Mannheim – Cvikov 1:1
    3. října 2021 | Mannheim – Verl 2:1
    25. září 2021 | Braunschweig – Mannheim 0:0
    18. září 2021 | Mannheim – Hallescher 2:1
    11. září 2021 | Kaiserslautern – Mannheim 0:0
     
    Hezký středeční večer, německý DFB Pokal má tento týden na programu své další zápasy a my u toho nemůžeme chybět. V tomto on-line textovém přenosu se podíváme na zápas mezi SV Waldhof Mannheim a 1. FC Union Berlín. Tímto zápasem vás provede Radim Polák, který přeje u jeho sledování příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Radim Polák

    Branky: 4. Rossipal – 18. Behrens, 95. Awoniyi, 118. Behrens

    Karty:   85. Wagner (MANN), 100. Sommer (MANN) – 41. Becker (UNB), 87. Jäckel (UNB), 119. Giesselmann (UNB)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 7:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:14.
    SV Waldhof Mannheim: Bartels – Sommer, Seegert (C) (91. Gohlke) , Rossipal, Donkor – Russo (79. Wagner), Höger – Costly (79. Boyamba), Lebeau (101. Unlucifci), Schnatterer – Jurcher (61. Martinović)
    Náhradníci: Königsmann – Gohlke, Verlaat, Ekincier, Gottschling, Wagner, Boyamba, Martinović, Unlucifci

    1. FC Union Berlín: Rønnow – Jäckel, Knoche, Baumgartl – Trimmel (C) (102. Wszołek), Haraguči (72. Teuchert), Prömel, Oczipka (90. Giesselmann) – Becker (72. Awoniyi), Voglsammer (58. R. Khedira), Behrens
    Náhradníci: Luthe – Puchacz, Endo, Giesselmann, R. Khedira, Möhwald, Wszołek, Awoniyi, Teuchert

    Rozhodčí: Brand – Assmuth, Ballweg
    bahis siteleri