Kladno – Oxyworld Baník Chomutov 2:9 (kon.) | Boca Chotěboř – Morgan Commando Teplice 14:1 (kon.)
konec
FK Kladno
2:9 (1:1)
Oxyworld Baník Chomutov
Pátek 29.10.2021, 20:00 • Městská sportovní hala Kladno • 2. Futsal liga západ • 6. kolo
     
    39:41
    Novák odmítl šanci na desátý gól! Koco se proti jeho pokusu perfektně vytáhl.
     
    38:03
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Tohle už je opravdová demonstrace kladenského zmaru. MICHAL ZIEBER si vsítil vlastní branku poté, co si vůbec neporozuměl s Kocem, a jeho přihrávka skončila za brankovou čárou.
     
    37:49
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Osmý gól hostů je na světě. Předvedli moc pěknou kombinaci, na jejímž konci byl RADEK JELÍNEK, jenž cílil do prázdné brány. Asistence: Petr Nový.
     
    32:53
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Kladno vůbec neví, kde je, Chomutov naopak pokračuje ve střílení branek. Teď z vyložené pozice zamířil do sítě z voleje RADEK JELÍNEK. Asistence: Filip Gedeon.
     
    32:05
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Hosté i nadále pokračují v demolici svého soupeře, který se stále soustředí hlavně na verdikty sudích. A i proto nyní v exhibičním tempu a po jednoduché kličkované nasměroval míč z metru do prázdné brány PETR NOVÝ. Asistence: Danyil Dolechek.
     
    31:04
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    A o osudu utkání je zřejmě definitivně rozhodnuto. Rozhození Kladeňáci inkasovali již svou pátou branku, Koco tentokráte nezmohl nic proti této dělovce, kterou vyslal DANYIL DOLECHEK. Ten tedy zkompletoval hattrick. Asistence: Radek Jelínek.
     
    30:45
    Jelínek mohl definitivně rozhodnout. Napoprvé Koca nepřelstil, napodruhé netrefil prázdnou bránu. Kladno se nyní stěží chytá.
     
    30:13
    Žlutou kartu dostává Veselý (trenér), a to za své vehementní protestování (FK Kladno).
     
    30:13
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Kladenští hráči se nyní čílí. Žádali si totiž těsně před tímto okamžikem nařízení pokutového kopu ve prospěch svůj. Hra ale pokračovala a nakonec DANYIL DOLECHEK zamířil přesně pod břevno. Asistence: Filip Gedeon.
     
    28:15
    Další tutovka Jelínka! Jenže tentokráte v koncovce nebyl úspěšný na pravé straně. Weisser v bráně mohl jen smutně lomit rukama.
     
    27:46
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Nedůrazně si nyní počínala kladenská obrana. A trenér Veselý byl nyní pořádně nasupený. Protože při lepším bránění by zřejmě necílil nedůrazně strážený RADEK JELÍNEK pod břevno, a to i přes snaživý zásah Koca. Asistence: Danyil Dolechek.
     
    26:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je ukázka efektivního využívání šancí. Domácí nejsou lepší, ale přesto drží nadějný výsledek. Jiránek zachytil míč na pravé straně, následně předložil přihrávku nalevo, odkud pohotově zacílil MICHAL ZIEBER. Asistence: Jakub Jiránek.
     
    23:42
    Nový nyní u vzdálenější tyčky hodně zaváhal v koncovce. Jako by nevěděl, co udělat, a tak nechal vyniknout pouze Koca. Chomutov není vůbec daleko od svého třetího gólu v utkání.
     
    21:18
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Tenhle míč se nakonec přece došoural za brankovou čáru i přesto, že Koco se snažil zasáhnout. Dobrý start hostů do druhého poločasu. Do vedení Baník poslal z levé strany DANYIL DOLECHEK. Asistence: Filip Gedeon.
     
    19:09
    Gedeonova rána! Kladno situaci přežilo. Čeká ho ale zřejmě ještě peprný konec první půle proti aktuálně nabuzenému sokovi.
     
    18:45
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Až nyní Koco kapituloval. Velká škoda pro domácí, že těsný náskok neudrželi do přestávky. Kladenského gólmana nyní propálil PETR MINAŘÍK. Míč propadl podél nohou domácího muže v rukavicích. Bez asistence.
     
    18:37
    Ta hořela! Jelínek ze středu pole vyslal moc povedený pokus, ovšem těsně vedle brány.
     
    12:19
    Nový nyní na levé straně zcela sám. Snažil se zakončit pod ruku Koca, avšak marně. Kladenský gólman předvedl jistý zákrok. Zatím si počíná mezi třemi tyčemi opravdu hodně dobře.
     
    03:16
    A další dobrá možnost pro kreativní Chomutov. Teď to jen zahučelo na celou halu poté, co Gedeon z úhlu z levé strany pálil těsně vedle brány Koca.
     
    02:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První šance domácího celku končí úvodním gólem tohoto utkání. Kapitán PETR ŠNÍDL ve středu pole dobře zakličkoval a pak zacílil snadno za záda Weissera. Asistence: Michal Zieber.
     
    01:14
    Hosté poprvé ve větší šanci! Po pěkné kombinaci vypálil zleva z blízkosti Dolechek, avšak brankáře Koca nepřelstil. Ten si s touhle tutovkou soupeře poradil.

    Patrik Sandev


    Hledáme zpravodaje pro tým Oxyworld Baník Chomutov. Více informací zde.

    Branky: 3. Šnídl (Zieber), 27. Zieber (Jiránek) – 19. Minařík, 22. Dolechek (Gedeon), 28. Jelínek (Dolechek), 31. Dolechek (Gedeon), 32. Dolechek (Jelínek), 33. Nový (Dolechek), 33. Jelínek (Gedeon), 38. Jelínek (Nový), 39. Zieber (vla.)

    Karty:   31. Veselý (trenér) (KLA)


    FK Kladno: Koco – Jiránek, Šnídl, Čurda, Tetour, Bejbl, Verner, Řehák, Zieber
    Oxyworld Baník Chomutov: Weisser – Kibal, Dolechek, Jelínek, Gedeon, Nový, Novák, Minařík

    Rozhodčí: Cílek, Stádník
    bahis siteleri