Chabarovsk – Barys 0:1 (kon.) | Vladivostok – Jokerit 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 2:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Kunlun 8:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 5:0 (kon.) | Soči – N.Novgorod 2:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Jokerit Helsinky
Sobota 30.10.2021, 09:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Jokerit Helsinky potvrdil papírové předpoklady a zvítězil, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (11:25:32)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Vojtěch Mozík (VLD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:58
    Libor Šulák (VLD)0+0, 3 střely, čas na ledě 26:38

    David Sklenička (JOK) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:20
     
    Sledovali jsme střetnutí, které bylo rozhodnuto až v poslední dvacetiminutovce. Vladivostok se snažil vzepřít nepříznivému osudu a alespoň finského favorita pořádně potrápil. Ovšem formu jako z partesu předvedl Nicklas Jensen, který zaznamenal vstřelený gól a tři asistence. Helsinky tak dokráčely k vítězství a upevňují si pozici na předních příčkách konference.

    Střely na branku: 18:31.
     
    Konec zápasu.
    59:41 Nicklas JENSEN - 1:4
     
    59:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Muž zápasu NICKLAS JENSEN se dočkal vstřeleného gólu, když trefil opuštěnou domácí branku. Autor gólu podstoupil souboj ve vlastním pásmu, po němž puk vypadl do středního pásma, kde si jej vzal Brian O'Neill. Ten po chvíli vyzval Jensena k lehkému skórování. Asistence: Brian O'Neill.
     
    59:18
    Helsinky znovu vyhazují na zakázané uvolnění, tohle už by jim mohlo stačit do konce normální hrací doby.
     
    59:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:00
    Nikita Serebrjakov odjíždí na střídačku, a tak do hry naskakuje šestý bruslař. Vladivostok hraje vabank, potřebuje vsítit v krátké době dva góly.
     
    57:53
    Jevgenij Arťuchin se hnal do útočného pásma, ovšem rozhodčí viděli ofsajd. Vypadá to, že finský favorit se bude radovat z vítězství.
     
    57:27
    Vladivostoku se čas velmi rychle krátí a navíc je jeho přechod bez nápadu. Navíc domácí aktuálně zahráli jen na zakázané uvolnění.
     
    56:34
    Ze druhé vlny najel do útočného pásma Niklas Friman, jehož pumelice mířila k bližší tyči. Ovšem Nikita Serebrjakov vykopl beton a kotouč zastavil.
     
    55:59
    U pravého mantinelu a hlavně za obranou se nacházel Alexander Syčuškin, který se snažil z kruhu vystřelit na zadní tyčku. Jeho pokus mířil mezi brankářovu ruku a tělo, ovšem Janne Juvonen mezeru rychle utěsnil.
     
    55:34
    Libor Šulák měl na modré čáře soupeře, a tak musel nahazovat kotouč po mantinelu. Tak se puku zmocnil soupeře, jenž znovu zahrál na icing.
     
    55:08
    Po chvíli se Vladivostok přece dostal do pásma, ovšem znovu bez střeleckého pokusu. Navíc Helsinky znovu raději vyhodily na zakázané uvolnění.
     
    54:08
    Domácí mužstvo má obrovský problém s přechodem přes střední pásmo. Nejprve do něj nevjel Josh Kestner a následně nepomohlo ani nahození na zadní mantinel.
     
    53:16
    Vladivostok se po delší době usadil v útočném pásmu, ovšem tahal kotouč spíše po mantinelu. Hostující brankář zasahovat nemusel.
     
    51:37
    Hannes Björninen prohodil o pravého mantinelu dva obránce a na ose se nacházel osamocený Julius Junttila. Jeho pokus mířil jen těsně nad branku, mohlo být definitivně vymalováno!

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Chamidullin (Kestner) – 17. Schroeder (B. O'Neill, Nicklas Jensen), 31. Pakarinen (Nicklas Jensen), 48. Turunen (Nicklas Jensen), 60. Nicklas Jensen (B. O'Neill)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Šulák, Mozík, F. Beljakov, Chamidullin, Palivko, Fazylzjanov, Kolokolcev – A. Garejev, Gračov, A. Manukjan – Vladislav Ušenin, D. Iljin, A. Ševčenko – Lugin, Obidin, Kestner – Arťuchin, Makarenko, Verba – Syčuškin.
    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – P. Holm, Lindbohm, A. Grant, D. Sklenička, Friman, Kivistö – B. O'Neill, Schroeder, Nicklas Jensen – Pakarinen, Norman, Savinainen – Turunen, Kossila, Hännikäinen – M. Anttila, Björninen, Junttila.

    Rozhodčí: Sidorenko, Hribik (CZE) – Bersenjov, Judin

    Diváci: 1 600
    bahis siteleri