Detroit – Florida 2:3 (po pr.) | NY Rangers – Columbus 4:0 (kon.) | Washington – Arizona 2:0 (kon.)
Carolina – Chicago 6:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 5:4 (2:1 po s.n.) | Dallas – Ottawa 1:4 (kon.)
Nashville – NY Islanders 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 30.10.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:23 Chris KREIDER - 4:0
     
    51:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají další přesilovku. Adam Fox několikrát hledal CHRISE KREIDERA na teč a nyní se to povedlo. Útočník s číslem 20 opět ladně přizvedl kotouč, který skončil až v síti. Asistence: Adam Fox a Artěmij Panarin.
    41:19 Chris KREIDER - 3:0
     
    41:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Artěmij Panarin vybídl k teči CHRISE KREIDERA, který se v těchto situacích cítí jako ryba ve vodě. Americký útočník jen natočil čepel směrem ke stropu arény a kotouč se po jeho holi svezl k bližší tyči. Asistence: Artěmij Panarin a Adam Fox.
    15:31 Alexis LAFRENIERE - 2:0
     
    15:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají druhou branku! Adam Fox se dostal s pukem za bránu, kde rozhlédl a následně křižným pasem našel přesně hůl ALEXISE LAFRENIERA, jehož zakončení z první k bližší tyči bylo přesné. Asistence: Adam Fox.
    12:29 Ryan STROME - 1:0
     
    12:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Artěmij Panarin zavezl kotouč za útočnou modrou čáru, když následně našel RYANA STROMEA, jehož střela z ideální pozice na lapačku byla přesná. Asistence: Artěmij Panarin a Nils Lundkvist.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 13. R. Strome (Panarin, Lundkvist), 16. Lafreniere (A. Fox), 42. Kreider (Panarin, A. Fox), 52. Kreider (A. Fox, Panarin)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba (A), Nemeth, Lundkvist – Goodrow, Zibanejad (A), Kreider – Panarin, R. Strome (A), Kakko – Lafreniere, Chytil, Blais – Dryden Hunt, K. Rooney, McKegg.
    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Werenski (A), Bean, Gavrikov, Peeke, G. Carlsson, Harrington – Laine, Jenner (C), J. Voráček – Hofmann, Roslovic, O. Bjorkstrand – Nyquist (A), Sillinger, Domi – E. Robinson, Kuraly, Texier.

    Rozhodčí: Nicholson, Lambert – Kovachik, Cormier
    bahis siteleri