Kometa Brno B – Česko 1:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
1:4 (0:0, 0:4, 1:0)
Česko
Pondělí 01.11.2021, 18:00 • Winning Group Arena • Přípravné zápasy
Partner:
     
    54:37
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa trestá soupeře a znovu se naplnilo tolik známé pořekadlo nedáš – dostaneš. Na konci akce domácího celku byl IVO SEDLÁČEK, jenž našel recept na Vacku. Asistence: Jakub Malý, Erik Meluzín.
     
    54:28
    V další jasné pozici se ocitl Michal Daniel, ale nedokázal ideálně trefit!
     
    52:16
    Skvělá akce v podání českého týmu, na jejímž konci zakončoval Král, výborný postřeh však předvedl také brankář Petržílka a skóre se nemění!
     
    50:56
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Kučera – 2 min., faul loktem).
     
    50:21
    Popelka se nyní šikovně proháčkoval skrz obranu Čechů, dostal se až před Vacku, ale nedokázal najít recept na soupeřova brankáře.
     
    47:21
    Vyloučení v týmu Česko (Barák – 2 min., podrážení).
     
    35:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se radují po další pěkně sehrané akci! Znovu se po přihrávce Nováka prosadil TADEÁŠ KRÁL, když si jej nepohlídala brněnská obránce a hostující útočník v tváří v tváří Petržílkovi pověsil puk do vrchní části branky. Asistence: Matěj Novák, Matěj Svoboda.
     
    32:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra v podání českého týmu! Spolupráce přerovských hráčů tentokrát končí v síti Brna, když Svoboda v přečíslení poslal puk TADEÁŠI KRÁLOVI a ten z voleje překonal Petržílku. Asistence: Matěj Svoboda, Matěj Novák.
     
    32:02
    Havlát vybízel ke kontaktu Mokrohajského, ale ten opět v tutové příležitosti ztroskotal!
     
    31:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Holemý – 2 min., podrážení).
     
    29:11
    Střídání v týmu HC Kometa Brno B: ze hřiště odchází Slavíček, přichází Petržílka.
     
    29:03
    Popelka poslal puk na Mokrohajského, ten zakončoval z voleje na hranici brankoviště, Altrichtera však překonat nedokázal!
     
    26:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se dostává do dvoubrankového vedení. Kometa se marně snažila vymanit z obranného pásma, ale to se ji nedařilo. Daniel Michal pak poslal puk na JAKUBA PROCHÁZKU a ten osamocen před Slavíčkem přesně zavěsil. Asistence: Daniel Michal.
     
    23:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme zde úvodní trefu dnešního utkání, kterou po akci hostů zaznamenal JAN ŠTAFKA. Asistence: Jakub Muška.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Česko (Šustr – 2 min., zdržování hry / brankář – u hráčské lavice v přeru).
     
    19:46
    Čermák poslal puk zpoza branky na Štefku, po jeho střele se puk odrazil do vzduchu a zdálo se, že zapadá za záda brankáře Slavíčka, brněnský brankář se však roztáhl na brankové čáře a rozhodčí jednoznačně rozpažil.
     
    09:52
    Krejčířík poslal puk před branku, kde se v tutové pozici ocitl Krejčík, ten už překonal brankáře Altrichtera a puk poskakoval na brankové čáře, dorazit jej mohl Krejčířík, ale nedokázal jej vůbec trefit, když se mu kus černé gumy zamotal mezi bruslemi!
     
    04:03
    Král vysunul do úniku Matěje Nováka, ten za sebe dostal bránícího hráče Komety a dostal se až před Slavíčka, skulinu však v jeho výstroji hledal marně, a tak je skóre nadále bezbrankové!
     
    01:53
    Velká příležitost Čechů! Akci vedl Schauter, jenž si vyměnil puk v útočném pásmu s Barčíkem, aby uvolnil na hranici brankoviště Baráka, ten však nedokázal z voleje vyzrát na pozorného Slavíčka!

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 55. Sedláček (Malý, Meluzín) – 24. Štafka (Muška), 27. Procházka (Michal), 33. Král (Svoboda, Novák), 36. Král (Novák, Svoboda)


    HC Kometa Brno B: Slavíček (Petržílka) – Švejda, Studený, Kališ, Trnka, Kučera, Buchal, Holemý – Grauer, Havlát, Krejčiřík, Krejčí, Mokrohajský, Popelka, Říčka, Kadlic, Pigl, Vašíček, Meluzín, Malý, Sedláček.
    Česko: Altrichter (Vacka) – Vacka, Duda, Muška, Zdeněk, Houska, Hajič, Vantus, Svah, Havlín, Koblížek, Štefka, Čermák, Novák, Král, Svoboda, Barák, Barčík, Schauter, Procházka, Michal, Apolenář.
    bahis siteleri