Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (3:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 3:7 (kon.)
CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:0 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 02.11.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Od modré čáry vystřelil Jesse Blacker, jehož pokus vyrazil před sebe Adam Reideborn. S dorážkou přispěchal Patrice Cormier, ale prostor branky netrefil. Následně pálil z vlastní třetiny Matvej Guskov, ale ani on netrefil prázdnou hostující bránu.
     
    59:15
    Jekatěrinburg potřebuje nechat odpočinout své nejlepší hráče, a tak si bere oddechový čas. Zrodí se ještě vyrovnávací gól?
     
    59:15
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Jesse Blacker, jehož zakončení zastavil Pavel Karnauchov. Ten se pokusil následně trefit opuštěnou branku z vlastní třetiny, ale o kousek minul!
     
    58:15
    Dmitrij Šikin míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře Jekatěrinburgu! Hostující tým už nemá nač čekat!
     
    55:37
    Dnešní utkání sleduje 1 684 diváků.
     
    52:03
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jakov Rylov – 2 min., podrážení).
     
    39:45
    Tohle mohlo a mělo skončit druhou trefou zápasu! Mezi kruhy se nacházel Alexandr Popov, který už mohl střílet, ale vymyslel přihrávku na lépe postaveného spoluhráče. Jenomže puk projel mezi bruslemi Joakima Nordströma.
     
    30:11
    Na levé straně přenechal puk za sebou Matvej Guskov a následným pokusem se prezentoval ještě Pavel Karnauchov. Jeho zakončení mířilo pod horní tyč, a tak Dmitrij Šikin zasáhl maskou.
     
    26:15
    Z levé strany vystřelil Jakov Rylov a Adam Reideborn vyrazil puk před sebe. Jekatěrinburg pokračoval v kombinaci a před brankou probíhal souboj mezi Brooksem Macekem a Arťomem Blažijevskijem. Od brusle obránce puk zamířil pod betony švédského brankáře, který měl obrovské štěstí na své straně.
     
    23:22
    Alexej Vasilevskij chyboval na modré čáře a z levé strany se sám na brankáře hnal Konstantin Okulov. Tomu ale v rozhodujícím momentu kotouč přeskočil hůl, a tak z velké šance nic nebylo.
     
    19:09
    Ve velké příležitosti se na ose hrací plochy ocitl Pavel Karnauchov, který se výpadem dostal až mezi kruhy, odkud mířil na brankářovu lapačku. Ovšem Dmitrij Šikin byl hbitý a nepříjemnou situaci zažehnal!
    13:27 Sergej PLOTNIKOV - 1:0
     
    13:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dvě velké šance si připsala domácí lajna. Nejprve byl k zakončení vyzván Konstantin Okulov, jenž bekhendem zamířil do ramene brankáře. Následně se na ose nacházel SERGEJ PLOTNIKOV, jemuž puk zůstal za holí, ovšem zorientoval rychle a napodruhé zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Konstantin Okulov a Arťom Blažijevskij.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. S. Plotnikov (Okulov, Blažijevskij)


    CSKA Moskva: Reideborn (Skotnikov) – N. Nestěrov (A), Blažijevskij, V. Svedberg, Kiselevič, Arťom Sergejev, Gilmour, M. Ibragimov, Grudinin – S. Plotnikov, Kameněv, Okulov – Grigorenko, P. Karnauchov, M. Guskov – Alexandr Popov (A), Andronov (C), Nordström – Rtiščev, Pankratov, Kotkov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (M. Zinčenko) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Ščemerov, Gurkin, Valerij Sitnikov – A. Makejev, S. Da Costa, Šumakov – B. Macek (A), Spooner, Bělousov – Prince, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, S. Bočarov.

    Rozhodčí: Oskirko, Soin – Sadovnikov, Černyšjov

    Diváci: 1 684
    bahis siteleri