Wolfsburg – Salzburg 2:1 (kon.) | Malmö – Chelsea 0:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Barcelona 0:1 (kon.)
Bayern – Benfica 5:2 (kon.) | Villarreal – Young Boys 2:0 (kon.) | Atalanta BC – Manchester Utd. 2:2 (kon.)
Sevilla – Lille 1:2 (kon.) | Juventus – Zenit 4:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:0 (1:0)
BSC Young Boys
Úterý 02.11.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica, El Madrigal (Villarreal) • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek již vše, přeji vám pěkný zbytek večera a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (23:11:18)
     
    Tabulka základní skupiny F Ligy mistrů:

    1. Manchester United – 7 bodů
    2. Villarreal CF – 7 bodů
    3. Atalanta Bergamasca Calcio – 5 bodů
    4. BSC Young Boys – 3 body
     
    Statistiky utkání z pohledu domácího celku:

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:3.
    Střely mimo: 5:5.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 1:3.
    Fauly: 7:18.
    Žluté karty: 3:4.
    Muž zápasu: Étienne Capoue (1 gól + 1 asistence).
     
    Zápas Villarrealu s Bernem tak končí vítězstvím španělského celku 2:0! Žlutá ponorka byla v tomto utkání dozajista fotbalovějším mužstvem, ačkoliv ve druhém poločase už hodně spoléhala především na neprostupnost vlastní obrany. To se jí málem vymstilo, ale branka Christiana Fassnachta z 55. minuty pro ofsajd neplatila. Young Boys si vytvořili několik dalších příležitostí, jenže ty zůstaly nevyužity, takže v 89. minutě pohodlně pojistil výhru Villarrealu zakončením z bezprostřední blízkosti Arnaut Danjuma, který zvýšil na 2:0, čímž definitivně rozhodl o vítězství svého týmu.

    Villarreal tak zůstává v tabulce skupiny F na 2. místě a spolu s Manchesterem United už má dvoubodový náskok na 3. Atalantu, když dnešní souboj United s Bergamem dopadl smírně – 2:2. Bern se nepohnul ze 4. místa a na všechny soupeře nabral další ztrátu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Obránci španělského celku kombinují u vlastní šestnáctky, následně jde balon po levé lajně kupředu, Žlutá ponorka ještě vysílá na zteč Arnauta Danjumu.
     
    90+4
    Meschak Elia ještě uvidí žlutou kartu, v osobním souboji dal loktem do brady kapitánovi Villarrealu Mariu Gasparovi a sudí Gözübüyük vše dobře viděl a odměňuje situaci žlutým potrestáním.
     
    90+4
    Tak ještě jedna zajímavá akce přišla, po centru z levé strany se k hlavičce dostal Theoson Jordan Siebatcheu, jehož zakončení ale těsně minulo přední tyč!
     
    90+3
    Švýcarský celek se nemůže dostat přes půlící čáru, závěr utkání tak už moc vzruchu nepřinese. Balon má na kopačce Arnaut Danjuma.
     
    90+2
    Young Boys musí rozjet svou akci z hranice vlastního velkého vápna. Následně poslal Nicolas Bürgy prudký vysoký míč kupředu, který ve vlastní šestnáctce s přehledem chytá Gerónimo Rulli.
     
    90+1
    Nastavuje se ještě pět minut nad rámec základní hrací doby. Villarreal se rozhodl střídat. Odchází Dani Parejo, přichází Moisés Gómez.
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací doby. Villarreal drží míč na útočné půli, kde si ho vyměňují Étienne Capoue a Alberto Moreno.
    89. Arnaut DANJUMA - 2:0
     
    89
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Máme zřejmě rozhodnuto! Obrovskou chybu vyrobil před svým vápnem Fabian Rieder, který strašně dlouho otálel s rozehrávkou. Étienne Capoue ho bleskově dostoupil a jediným lehkým dotekem obral o míč. Zároveň tak přihrál balon až do vápna, kam si seběhl ARNAUT DANJUMA, jenž tvrdým přízemním pokusem z bezprostření blízkosti prostřelil Guillaumea Faivrea na přední tyči – 2:0! Asistence: Étienne Capoue.
     
    88
    Young Boys drží míč na svých kopačkách. Christian Fassnacht spěchá k brankové čáře, aby poslal centr do vápna soupeře. Obrana Villarrealu byl pozorná.
     
    87
    Z akce žluté ponorky nic nebylo. To Christian Fassnacht mohl po malé chvilce centrovat balon z pravé lajny. Na malém vápně se k hlavičce dostal Meschak Elia, ale jeho pokus byl opravdu hodně nepřesný.
     
    87
    Christian Fassnacht hází aut na pravé straně u vápna Villarrealu, jeho spoluhráči však s kombinací nenaložili dobře, španělský tým může do protiútoku.
     
    86
    Žlutá ponorka drží hrací předmět na útočné polovině, což jí zatím stačí. Míč musí od vlastní brány odkopnout Guillaume Faivre.
     
    85
    Meschak Elia si nyní pěkně seběhl z levé strany na hranici šestnáctky a vyslal tvrdý projektil do bližšího horního rohu brány, který minul jen o malý kousek!

    Petr Šatalík

    Branky: 36. Capoue, 89. Danjuma (Capoue)

    Karty:   38. Pedraza (VLR), 54. M. Gaspar (VLR), 78. Parejo (VLR) – 52. Sierro (YBB), 53. Ngamaleu (YBB), 62. Aebischer (YBB), 90+4. Elia (YBB)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:18.
    Villarreal CF: Rulli – Pedraza (75. Estupiñán), P. Torres, Albiol, M. Gaspar (C) – Coquelin (75. A. Moreno), Capoue, Parejo (90+1. Moisés Gómez) – Danjuma, Dia (59. Trigueros), Pino (59. Chukwueze).
    Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Iborra, Chukwueze, Estupiñán, Trigueros, Raba, A. Moreno, Peña, Mándí, Moisés Gómez.

    BSC Young Boys: Faivre – U. García (75. Lefort), Lauper, Bürgy, Hefti (75. Maceiras) – Rieder, Sierro (75. Mambimbi), Aebischer – Ngamaleu (82. Siebatcheu), Elia, Fassnacht (C).
    Náhradníci: Zbinden, Laidani – Spielmann, Sulejmani, Jankewitz, Siebatcheu, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Martins, Maier, Y. Toure.

    Rozhodčí: Gözübüyük – van Zuilen, Balder – Manschot. VAR: Kamphuis. AVAR: van Boekel (všichni NIZ)
    bahis siteleri