Čeljabinsk – Vladivostok 6:1 (kon.) | Barys – Jokerit 1:4 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Soči – Kunlun 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Admiral Vladivostok
Středa 03.11.2021, 12:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Nikita TĚRTYŠNYJ - 6:1
     
    59:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po pěkné kombinaci tu máme ještě jeden gól! Od mantinelu přihrával Vjačeslav Osnovin, který viděl vedle branky Sergeje Kalinina, který z jedné našel mezi kruhy spoluhráče. NIKITA TĚRTYŠNYJ se z nadějné pozice nemýlil a uzavřel stav duelu – 6:1. Asistence: Sergej Kalinin a Vjačeslav Osnovin.
     
    59:23
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Lukáš Sedlák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jevgenij Gračov – 2 min., hrubost).
     
    58:46
    Vitalij Abramov přihrával na levou stranu, odkud Teemu Pulkkinen poslal kotouč na zadní tyčku. V nebezpečném prostoru se nacházel Lukáš Sedlák, který před odkrytou bránou černou gumu netrefil.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Josh Kestner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:43
    Od vlastní modrý čáry jel sám na brankáře Vladimir A. Tkačov, který mezeru mezi brankářovými betony nenašel. Následně z pravého vrcholu kruhu vystřelil Ilja Karpuchin, jenž orazítkoval vzdálenější tyčku.
     
    55:52
    Libor Šulák vyslal ránu 153,8 kilometrů za hodinu!
     
    52:33
    V osobním souboji za brankou se nacházel Sergej Kalinin, který zadovkou našel před brankou spoluhráče. Zakončením se prezentoval Alexej Byvalcev, který zblízka zamířil do brankáře.
     
    51:04
    Neohroženě si mezi obránce najel Josh Kestner, který se následně cpal před obránce a už byl tváří v tvář brankáři. Místo zakončení ale souboj neustál a nekontrolovaně vletěl do brankové konstrukce.
    50:25 Dmitrij LUGIN - 5:1
     
    50:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Po kombinaci český obránců je jasné, že Emil Garipov čisté konto nezapíše. Od modré čáry se napřáhl Vojtěch Mozík, jehož pokus vyrazil domácí brankář na levou stranu, kde se nacházel DMITRIJ LUGIN, který neměl dopravit puk do odkryté klece – 5:1. Asistence: Vojtěch Mozík a Libor Šulák.
     
    49:40
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Marsel Šolochov – 2 min., podrážení).
    45:55 Kirill KAPUSTIN - 5:0
     
    45:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Vladivostok inkasuje pátou branku! od levého mantinelu vystřelil Igor Isajev, jehož pokus vyrazil Denis Sinjagin před sebe. Na hranici brankoviště operoval pohotový KIRILL KAPUSTIN, jenž svým důrazem dopravil černou gumu za brankovou čáru – 5:0. Asistence: Igor Isajev a Vladimir A. Tkačov.
     
    43:12
    Na hranici brankoviště probíhal souboj, a tak Emil Garipov toho moc neviděl a kotouč mu vypadl před sebe. Domácí brankář už seděl na zadku a ke kotouči se první dostal Dmitrij Lugin, jenž přestřelil.
    39:57 Lukáš SEDLÁK - 4:0
     
    39:57
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Český útočník parádní individuální akcí zvedá fanoušky ze sedadel! Na konci dlouhého střídání našel LUKÁŠ SEDLÁK zbytky sil a pohrál si s Danilou Palivkem. Potom předvedl rodák z Českých Budějovic dlouhou kličku, díky níž si položil brankáře a následně zasunul černou gumu po ledě k zadní tyči. Asistence: Nikita Těrtyšnyj a Nick Bailen.
     
    38:10
    Z levé strany se hnal před branku Kirill Kapustin, který následně počkal na dojíždějícího spoluhráče. V jasné pozici se nacházel Vjačeslav Osnovin, který trefil přesně horní tyčku!
    33:32 Teemu PULKKINEN - 3:0
     
    33:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    TEEMU PULKKINEN znovu využívá početní výhodu, když si opět vyměnil puk s Nickem Bailenem. Finský sniper se opřel do puku a propálil z vrcholu levého kruhu vše, co mu stálo v cestě – 3:0. Asistence: Nick Bailen.
     
    33:22
    Kotouč proti hokejce dostal Teemu Pulkkinen, jemuž zakončení nesedlo a puk brankáři vypadl. Na dorážku se natahoval Vitalij Abramov, ovšem Denis Sinjagin zasáhl lapačkou.
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Alexander Syčuškin.
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Libor Šulák – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    32:16
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vladislav Ušenin – 2 min., hákování).
     
    30:40
    Na levém kruhu se nacházel Sergej Kalinin, který vystřelil nad nohy položeného obránce. Ovšem zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 725 diváků.
     
    14:02
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dinar Chamidullin – 2 min., podrážení).
     
    13:59
    Na pravé straně nabral velkou rychlost Sergej Kalinin, který obešel soupeře a dral se před branku, odkud vystřelil do brankáře a následně byl podražen.
     
    13:52
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Marsel Šolochov – 2 min., držení).
     
    12:37
    Dobře nahozený kotouč se od mantinelu odrazil před branku, kam jako první dojel atakovaný Alexander Syčuškin. Jeho pokus zblízka ale zamířil do dobře postaveného Emila Garipova.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Alexander Syčuškin.
     
    08:09
    Vladimir A. Tkačov byl doplněn jako asistent u druhé trefy, čímž završil pětistý bod v KHL!
     
    08:09
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Byvalcev – 2 min., podrážení).
    06:46 Teemu PULKKINEN - 2:0
     
    06:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor využívá také početní výhodu, když se z tradičního místa na vrcholu levého kruhu napřáhl TEEMU PULKKINEN. Finský sniper zamířil přesně do horní poloviny branky a Denis Sinjagin nestihl reagovat – 2:0! Asistence: Nick Bailen.
     
    06:03
    Až do středního pásma si najel Teemu Pulkkinen, který si pak sjel na přihrávku do pravého kruhu. Jeho dělovku vyrazil Denis Sinjagin, který si poradil i s pokusem Nicka Bailena.
     
    05:53
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Dinar Chamidullin – 2 min., podrážení).
     
    04:27
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Vojtěch Mozík – 2 min., držení hole).
    03:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 1:0
     
    03:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Celou útočnou akci domácího celku rozjel Lukáš Sedlák, který přihrál na modrou čáru, kde se výpadem na střed dostal už do střelecké pozice Vitalij Abramov. Ovšem ten se neukvapil a zvedl hlavu. Když viděl na zadní tyči osamoceného NIKITU TĚRTYŠNYJE, měl jasno co udělá. První střelec zápasu už měl před sebou prázdnou svatyni, a tak se nemýlil. Asistence: Vitalij Abramov a Lukáš Sedlák.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Těrtyšnyj (V. Abramov, L. Sedlák), 7. Pulkkinen (Bailen), 34. Pulkkinen (Bailen), 40. L. Sedlák (Těrtyšnyj, Bailen), 46. Kapustin (I. Isajev, V. A. Tkačov), 60. Těrtyšnyj (S. Kalinin, Osnovin) – 51. Lugin (Mozík, Šulák)


    Traktor Čeljabinsk: Garipov (Will) – Manuchov, Jarullin (A), Bailen, S. Tělegin, I. Isajev, Karpuchin, Dmitrij Alexejev, Kirpičnikov – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – L. Sedlák (A), V. Abramov, Těrtyšnyj – Osnovin, V. A. Tkačov, Kapustin – Fatějev, Gorjunov-Rolgizer, Šolochov.
    Admiral Vladivostok: Sinjagin (Serebrjakov) – Šulák, F. Beljakov, Mozík, Chamidullin, Kolokolcev, Jermakov, Palivko – Obidin, Lugin (C), Gračov (A) – Makarenko, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – A. Manukjan, Kestner, Sajustov – Arťuchin (A), D. Iljin, Syčuškin – A. Ševčenko.

    Rozhodčí: Kočetov, Spirin – Galimov, Koljasnikov

    Diváci: 1 725
    bahis siteleri