Toronto – Vegas 4:0 (kon.) | Montreal – Detroit 3:0 (kon.) | Philadelphia – Arizona 3:0 (kon.)
Winnipeg – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Ottawa 5:4 (po pr.) | Calgary – Nashville 2:3 (po pr.)
Vancouver – NY Rangers 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 4:0 (kon.) | San Jose – Buffalo 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Arizona Coyotes
Středa 03.11.2021, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Claude GIROUX - 3:0
     
    58:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A ještě jeden gól do opuštěné branky! Sean Couturier mohl po pasu Sanheima zakončovat z levého křídla. Ukázal ale týmového ducha a CLAUDE GIROUX od něj obdržel dárek v podobě rutinní dorážky. Asistence: Sean Couturier, Travis Sanheim.
    57:51 Scott LAUGHTON - 2:0
     
    57:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ani z Pensylvánie si Arizona první výhru v sezóně neodveze! Jaškin ztratil puk u útočné modré v okamžiku, kdy Vejmelka odjížděl na střídačku. Do branky se stihl vrátit, ale po nahrávce Brauna přesto nestačil na střelu SCOTTA LAUGHTONA. Asistence: Justin Braun, James van Riemsdyk.
     
    48:39
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Shayne Gostisbehere – 2 min., hákování).
    46:54 Sean COUTURIER - 1:0
     
    46:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Čekání na gól končí v sedmačtyřicáté minutě! Travis Konecny vcelku snadno objel Ljubuškina a zprava naservíroval puk do opuštěné lokality před brankou, odkud ho za Vejmelku uklidil SEAN COUTURIER. Asistence: Travis Konecny, Claude Giroux.
     
    37:15
    Kojoti přežili dva menší závary před Vejmelkou, kterému do třetice pomohla i dobře postavená tyč! Z levého kruhu ji trefil Atkinson.
     
    36:59
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Phil Kessel.
     
    32:46
    Derick Brassard se snažil procpat puk přes Vejmelku, který už ho měl pod lapačkou. Ve finále mu Brassard do ruky kopl, a tak dorážka Atkinsona do odkryté branky nemohla platit!
     
    32:08
    Ani teď nebyla střelecká smůla Yotes protržena! Gostisbehere zachytil špatnou nahrávku a pohotově vyslal do úniku Kellera, jehož švih vytáhl Hart do ochranné sítě.
     
    19:46
    Hosté vystavěli past na červené čáře a měli poslední šanci první třetiny! Hayton byl blízko gólu, když tečoval Mayovu střelu do tyčky.
     
    17:45
    Kessel spálil vekou šanci! Od betonu Harta se k němu odrazila původní rána Maya, ovšem gólman Philadelphie ještě vytáhl z rukávu parádní zákrok.
     
    14:28
    Hlavní rozhodčí ukazuje podrážení a posílá hosty do oslabení. Menší trest je udělen švédskému obránci Victoru Söderströmovi.
     
    07:01
    Laughton se vysmýkl Kellerovi a přihrávkou do pravého kruhu dostal do velké šance Lindbloma. Vejmelka střelu z jedné vyrazil a vleže lapil i dorážku švédského útočníka!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 47. Couturier (Konecny, Giroux), 58. Laughton (Braun, J. van Riemsdyk), 59. Giroux (Couturier, Sanheim)


    Philadelphia Flyers: Hart (M. Jones) – Braun, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Seeler, Yandle – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Atkinson, Brassard, Farabee – J. van Riemsdyk, Laughton, Lindblom – MacEwen, N. Thompson, Aube-Kubel.
    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Prosvetov) – Mayo, Chychrun (A), V. Söderström, Ljubuškin, Strälman, Gostisbehere – L. Eriksson, Beagle (A), Ladd (A) – Keller, Hayton, Crouse – Kessel, Johan Larsson, Jaškin – L. O'Brien, Ch. Fischer, Roussel.

    Rozhodčí: Schlenker, Furlatt – Gibbons, Murray

    Diváci: 16 057
    bahis siteleri