Winnipeg – Chicago 5:1 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Vancouver – Nashville 2:3 (kon.)
Anaheim – Arizona 3:1 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 3:2 (po pr.) | Ottawa – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Carolina 5:2 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
6:5 (1:1, 1:3, 3:1 - 1:0)
New York Rangers
Sobota 06.11.2021, 02:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:27 Leon DRAISAITL - 6:5
     
    63:27
    Edmonton právě vstřelil branku!
    V prodloužení rozhodl po zásluze domácí celek! Connor McDavid přihrál puk na kruh Nurseovi, jenž si všiml zcela volného LEONA DRAISAITLA. Na pobídku zadáka Oilers nedosáhl Mika Zibanejad, tudíž německý forvard zůstal úplně sám před Georgijevem, kterého překonal střelou mezi betony. 6:5 po prodloužení. Asistence: Darnell Nurse a Connor McDavid.
    57:01 Connor MCDAVID - 5:5
     
    57:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To co nyní předvedl CONNOR MCDAVID, bylo naprosto neuvěřitelné! O pár desítek sekund dříve trefil tyč Barrie, avšak domácí museli vyklidit útočné pásmo. Ve střední třetině nabral kapitán Oilers rychlost a poté se nádherně protáhl mezi čtyřmi hráči soupeřova celku až do předbrankového prostoru. McDavid si poradil i s Georgijevem, kterého překonal bekhendovou kličkou. Oku lahodící individuální akce nejlepšího hokejisty současnosti. 5:5. Asistence: Tyson Barrie a Leon Draisaitl.
    47:18 Mika ZIBANEJAD - 4:5
     
    47:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav ale moc dlouho nevydržel. Hosté se znovu ujímají vedení, neboť MIKA ZIBANEJAD předvedl opravdu prvotřídní akci. Ve středním pásmu si narazil kotouč s Kreiderem a poté už pospíchal sám do útočné zóny. Z pravého kruhu naprosto přesně vymetl horní růžek. 4:5. Asistence: Chris Kreider.
    43:35 Jesse PULJUJÄRVI - 4:4
     
    43:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Náskok Rangers je pryč, ve 44. minutě totiž srovnává JESSE PULJUJÄRVI! Útočník s číslem 13 na dresu si počkal před brankovištěm Jezdců na odražený puk po střele Duncana Keitha. V této situaci obránci hostů rozhodně zaspali. 4:4. Asistence: Duncan Keith a Evan Bouchard.
    41:00 Tyson BARRIE - 3:4
     
    41:00
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je už pouze jednobrankový! Domácí využívají i svou druhou početní výhodu v utkání. Connor McDavid uvolnil na modré čáře TYSONA BARRIEHO, jehož krásná střela zápěstím zaplavala naprosto přesně k tyči. 3:4. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    34:41 Jesse PULJUJÄRVI - 2:4
     
    34:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na konci přesilovky se Edmonton přece jen prosazuje. Ryan Nugent-Hopkins nastartoval na pravém křídle JESSEHO PULJUJÄRVIHO, jenž z kruhu napřáhl a trefil naprosto přesně. Hrací předmět Georgijevovi propadl mezi lapačkou a betonem do sítě. 2:4. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Darnell Nurse.
    26:56 Mika ZIBANEJAD - 1:4
     
    26:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    První přesilovka v utkání nakonec je využita! Střelu Artěmije Panarina z kruhu Koskinen vykopl, avšak puk se odrazil před Ryana Stromea, jenž našel brilantní přihrávkou MIKU ZIBANEJADA, od jehož brusle se touš odrazil za brankovou čáru. 1:4. Asistence: Ryan Strome a Artěmij Panarin.
    24:11 Chris KREIDER - 1:3
     
    24:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Start prostřední třetiny si Edmonton za rámeček nedá. Po nedůrazu v obranném pásmu inkasoval potřetí v zápase. CHRIS KREIDER nabral rychlost a následně z pravého kruhu přesně vypálil nad Koskinenovu vyrážečku. 1:3. Asistence: Adam Fox a Barclay Goodrow.
    22:52 Kevin ROONEY - 1:2
     
    22:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také druhá branka hostů má zřetelný podpis Filipa Chytila, který zachytil přihrávku Warrena Foegeleho a poté na kruhu vybídl KEVINA ROONEYHO. Posledně jmenovaný to pak nádherně vymetl, tudíž Rangers podruhé v utkání vedou. 1:2. Asistence: Filip Chytil.
    18:11 Zach HYMAN - 1:1
     
    18:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty před koncem první třetiny Edmonton vyrovnává! Ránu obránce Tysona Barrieho vyrazil Georgijev jen před sebe. Na brankovišti skvěle pracoval ZACH HYMAN, který nakonec dorazil kotouč za levý beton hostujícího brankáře. 1:1. Asistence: Tyson Barrie a Darnell Nurse.
    01:53 Filip CHYTIL - 0:1
     
    01:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci otevírají skóre z první střely na bránu. Po dobré práci Lundkvista se v mezikruží dostal ke střele zápěstím český útočník FILIP CHYTIL, jehož pokus zaplul okolo lapačky domácího brankáře přesně k tyči. 0:1. Asistence: Nils Lundkvist a Sammy Blais.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 19. Hyman (Barrie, Nurse), 35. Puljujärvi (Nugent-Hopkins, Nurse), 41. Barrie (McDavid, Draisaitl), 44. Puljujärvi (Keith, Bouchard), 58. McDavid (Barrie, Draisaitl), 64. Draisaitl (Nurse, McDavid) – 2. Chytil (Lundkvist, Blais), 23. K. Rooney (Chytil), 25. Kreider (A. Fox, Goodrow), 27. Zibanejad (R. Strome, Panarin), 48. Zibanejad (Kreider)


    Edmonton Oilers: Koskinen (S. Skinner) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, Keith, Barrie, Koekkoek – Puljujärvi, McDavid (C), Draisaitl (A) – Hyman, Nugent-Hopkins, Yamamoto – Kassian, D. Ryan, Foegele – Turris, Devin Shore, Brendan Perlini.
    New York Rangers: A. Georgijev (Šesťorkin) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba, K'A. Miller, Nemeth, Lundkvist – Goodrow (A), Zibanejad, Kreider (A) – Kakko, R. Strome, Panarin (A) – Blais, Chytil, Lafreniere – K. Rooney, McKegg, Dryden Hunt.

    Rozhodčí: O’Donnell, Schlenker – Hunt, Cherrey

    Diváci: 17 404
    bahis siteleri