Kladno – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Letohrad – Dobřany 3:2 (kon.) | Karviná – Plzeň 0:0 (odl.)
Kert Park Praha – Most 4:2 (kon.) | Pardubice – Hostivař 9:1 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HBC Most
Sobota 06.11.2021, 16:00CROSSDOCK Extraliga • 10. kolo
     
    Tři body tedy zůstávají na Lužinách. Díky vítězství se Kert Park dostává na druhou příčku před svého dnešního soka. Z mé strany je to dnes všechno. Děkuji za pozornost a přeji pěkný zbytek víkendu! (17:49:11)
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 13:5
    Střely na branku celkem: 37:17
     
    Je za námi velmi zajímavý duel. Třetí třetina nabídla pořádné drama. Mostečtí hokejbalisté vymazali tříbrankový náskok domácích a dostali se na dostřel jediné branky. Bojovalo se až do konce, šťastnější nakonec odcházejí hráči Kert Parku, kteří vstřelili pojistku v podobě čtvrtého gólu při soupeřově power-play.
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Vaněk zachytil míček na obranné modré čáře, vyvezl jej z pásma a před prázdnou klec naservíroval míček DALIMILU ZVONKOVI, který už měl snadnou práci. Asistence: Radomír Vaněk.
     
    44:30
    Šperl vyvezl teď míček z obranné třetiny a získal cenné vteřiny.
     
    44:03
    Gerlich míří na střídačku. Most bude hrát power-play!
     
    43:34
    O míček se bojuje v rohu za Miklovou brankou.
     
    43:01
    Martin Kruček si ani nadvakrát nepřišel na Leoše Gerlicha. Hostující brankář nejprve vytasil lapačku po jeho rychlé střele z pravého kruhu, tahoun Kertu po pár okamžicích pálil z druhé strany. Gerlich drží naděje svého týmu.
     
    42:03
    Hnízdil ustál souboj s Blaškem a přihrál na červenou na Markytána. Jeho střela se odrážela nebezpečně od zadního mantinelu. Mikl ale včas přikryl.
     
    41:15
    Most se dostal do útočného pásma. Kert ale nyní poctivě brání. Proti Chybovi byla připravena hned trojice bránících hráčů.
     
    40:48
    Horváthovo nahození si našel Zvonek, který byl poté tvrdě dohrán na mantinelu. Rozhodčí sice přerušují hru,ale vylučovat nebudou, domácí kapitán po chvilce míří na střídačku.
     
    39:40
    Nyní jsou opět nebezpečnější Pražané. Vaněk pálil před Gerlichem a poté okamžitě hledal spoluhráče na druhé tyči. Most se ale ubránil.
     
    38:20
    Velká šance domácích! David Šperl bekhendem jednoruč směroval míček do poloprázdné branky. O malý kousek netrefil.
     
    37:57
    Kruček nebezpečně pálil z levé strany, Gerlich se natáhl ve svém brankoviště a odpálil míček před dorážejícími hráči.
     
    37:30
    Týmy si v polovině třetiny mění strany. Následuje komerční přestávka.
     
    37:10
    Hokejbal na Lužinách rozhodně nenudí. Od modré tvrdě pálil Markytán, na druhé straně se po kombinaci Zvonka a Vaňka k míčku dostal Kruček. K zakončení se ale nedostal a raději podržel balonek.
     
    36:40
    Domácí jsou poměrně opaření, Most naopak hýří energií.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 13. Šperl (Plzák, Vaněk), 17. Zvonek (Kruček, Vaněk), 30. Jágr (Postulka), 45. Zvonek (Vaněk) – 31. Hnízdil (Kastner, Chyba), 36. Sus (Rejthar)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Varga) – Blaško, Horváth, Kovárník, Peschout, Rozenberg, Šperl – Fejfar, Jágr, Kruček J., Kruček M., Lhota L., Plzák, Postulka, Suchánek, Vaněk, Zvonek.
    HBC Most: Gerlich (Svoboda) – Janák, Kastner, Markytán, Rejthar – Chyba, Drenčko, Hnízdil, Krajíček, Mynařík, Paul, Sus, Sýkora.

    Rozhodčí: Musil, Gráca