Hattrick Brno – Liberec 7:8 (po pr.) | Sparta – Královské Vinohrady 13:1 (kon.) | Vítkovice – Chodov 6:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
6:4 (1:2, 0:1, 5:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 07.11.2021, 18:00 • Sportovní centrum Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tempish přidává šestou branku! ONDŘEJ VÍTOVEC měl dostatek času, aby zamířil a dostal míček do prázdné klece! Asistence: Martin Nehera.
     
    56:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají a při hře bez brankáře snižují. Chodov zamkl Vítkovice před Součkem, který měl co dělat, aby vše pochytal. Nakonec Tom Ondrušek nabil TOMÁŠI VÁVROVI, který se štěstím snižuje na rozdíl jedné trefy! Asistence: Tom Ondrušek.
     
    55:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetinu snů ze strany Vítkovic korunuje pátá branka! ROSTISLAV GATTNAR zastavil nahrávku soupeře. Vylepšil si pozici a střelou z otočky nedal Hodíkovi šanci! Bez asistence.
     
    52:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým jde poprvé v zápase do vedení a dokonává obrat v duelu. Hodík několikrát ustál souboj před vlastní brankou, ale míček nedokázal udržet ve výstroji. Volný balonek dostal do sítě v pádu MARTIN GATTNAR! Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    48:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí celek zlepšenou hrou vyrovnává stav zápasu. Dvoubrankové manko je minulostí, když Gattnarovu střelu neudržel Hodík ve výstroji. Volný balonek shrábl ONDŘEJ SIDUNOV, jenž zametl balonek do branky! Asistence: Rostislav Gattnar.
     
    40:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dobrý vstup Vítkovic, které na začátku třetí části snižují. Adam Zubek nedokázal prostřelit Hodíka, ale k míčku se dostal MATYÁŠ ŠINDLER, který za pomoci brankové konstrukce dostal balonek do sítě! Asistence: Adam Zubek.
     
    25:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Lépe hrající hosté jdou do dvoubrankové vedení. Domácí ztratili balonek na útočné polovině, čehož využil Jakub Dufek, který nahrál na rozběhnutého ONDŘEJE VOŠTU. Útočník Pražanů v souboji se Součkem uspěl, když propasíroval balonek mezi rukou a nahou! Asistence: Jakub Dufek.
     
    16:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Soupeř si bere své vedení zpět. Balonek na osu dostal JIŘÍ BAUER, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Souček nemohl zasáhnout, jelikož před ním byli hráči. Bez asistence.
     
    06:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí soubor využívá svůj tlak a vyrovnává stav zápasu. Míček byl v těsné blízkosti gólmana Chodova, který uspěl napoprvé, ale poté vyplaval na osu hřiště, kde byl ADAM DELONG. Útočník Vítkovic propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    02:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení! Chodov se ubránila po levé straně nahrál Šimon Doubek na ADAMA BALATKU, který vypálil ke vzdálenější tyči! Asistence: Šimon Doubek.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 7. Delong (Vítovec), 41. Šindler (Zubek), 49. Sidunov (R. Gattnar), 53. M. Gattnar (R. Gattnar), 56. R. Gattnar, 59. Vítovec (Nehera) – 3. Balatka (Doubek), 17. J. Bauer, 26. Vošta (Dufek), 57. T. Vávra (Ondrušek)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Nehera, Švajný, Hatala, Svoboda, Vítovec, Kaleta, Galia – Čonka-Skyba, R. Gattnar, M. Gattnar, Sidunov, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Kuběna.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Hodík (Šimůnek) – Maxa, Doubek, Slunečko, T. Vávra, J. Bauer, Horký, Podhráský – Komárek, Vošta, Netrefa, Ondrušek, Řezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Balatka.

    Rozhodčí: Pavel Kačer, Ondřej Vašíček

    Diváci: 107