NHL
NY Rangers – Florida 4:3 (kon.) | Washington – Buffalo 5:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (2:0, 2:0, 0:3)
Florida Panthers
Úterý 09.11.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Patric HÖRNQVIST - 4:3
     
    59:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Čtyřicet vteřin před sirénou se deficit Floridy zmenšil na jediný gól! Aleksander Barkov vyhrál vhazování nad Stromem a než se většina lidí na stadionu stihla zorientovat v mele uvnitř levého kruhu, tak Šesťorkin otevřem prostor mezi betony po střele z otočky PATRICKA HÖRNQVISTA. Asistence: Aleksander Barkov.
    58:34 Sam REINHART - 4:2
     
    58:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Soustavný tlak hostů končí korekcí na 2:4, která nejspíše přichází až moc pozdě. Na základě Gudasovy práce přihrával bekhendem na osu Owen Tippett a SAM REINHART nechytatelným švihem prostřelil Šesťorkina nad lapačkou. Asistence: Owen Tippett, Radko Gudas.
    40:20 Eetu LUOSTARINEN - 4:1
     
    40:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Ekblad obešel Lafrenierea s Goodrowem a nabídl puk mezi kruhy. EETU LUOSTARINEN trefil tyčku, ale za pomoci Marchmenta a důrazného Hörnqvista nějak procpal puk za brankovou čáru. O nedovolené bránění ležícímu brankáři se podle rozhodčích nejednalo. Asistence: Patric Hörnqvist, Mason Marchment.
    33:18 Ryan STROME - 4:0
     
    33:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    První prohra Panthers v základní hrací době se nezadržitelně blíží! Gustav Forsling rozehrál jen na hůl Trouby. Ten vyslal kupředu Panarina, jenž přes padajícího Forslinga oslovil v pravém kruhu RYANA STROMEA a Knight už nemohl nic dělat. Asistence: Artěmij Panarin, Jacob Trouba.
    32:48 K'Andre MILLER - 3:0
     
    32:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nádherný gól! K´ANDRE MILLER se nadechl k úchvatnému sólu přes celé hřiště. Klíčové bylo, jak přebruslil Weegara a pak z bezprostřední blízkosti zvedl puk k horní tyči bezmocného Knighta. Chris Kreider.
     
    32:09
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Alexis Lafreniere – 2 min., nafilmovaný pád nebo přihrávání).
     
    29:10
    Panthers si vzali výzvu a rozhodčí ji uznali kvůli nedovolenému bránění brankářk Knightovi ze strany Stromea! Stav se tedy vrací na 2:0.
     
    29:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Opravdu frustrující zápas pro Floridu, která dostává lekci z efektivity! První bod v sezóně bere Kaapo Kakko, který celou akci začal přihrávkou z obranné modré čáry. ARTĚMIN PANARIN zapomněl puk za sebou a finskému mladíkovi jej proto vrátil. Kakko si rozmyslel zakončení a schoval se za branku, odkud přihrál ruskému snajprovi do pravého kruhu, kde na Panarina zívala odkrytá klec. Asistence: Kaapo Kakko, Ryan Strome.
     
    26:16
    Julien Gauthier pláchl Weegarovi. Marně ho chytal i Ekblad, ovšem bekhendem vyřešený únik Knight zneškodnil.
     
    23:27
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brandon Montour – 2 min., krosček).
    19:54 Adam FOX - 2:0
     
    19:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po brance v přesilové hře se borci v modrém prosazují i v oslabení! Zibanejad projel středem hřiště jako nůž máslem. ADAM FOX pak byl hráči Floridy úplně ignorován a po přihrávce Goodrowa z rohu hřiště bekhendem zvýšil na 2:0. Asistence: Barclay Goodrow, Mika Zibanejad.
     
    19:18
    Kevin Rooney si řekl o zbytečné dvě minuty. Při odchodu na střídačku strčil do zad Vatrana a poslal jej na mantinel.
     
    13:07
    Na nedostatek šancí si Florida stěžovat rozhodně nemůže. V proměňování je ale nulová, nyní i kvůli tyčce, do které narazila teč Tippetta.
     
    10:04
    Duclair se zprava řítil na Šesťorkina, do kterého po vyražení kotouče trochu naboural. Kotouč se pak odrážel k prázdné brance, ale zastavil se o Foxe.
    07:52 Chris KREIDER - 1:0
     
    07:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají zkrácenou přesilovku! Panarin bekhendem nacentroval z rohu k brankovišti. Na teč Zibanejada Knight odpověděl, jenže Forsling s Gudasem mu vzápětí nepomohli u dorážky CHRISE KREIDERA. Asistence: Mika Zibanejad, Artěmij Panarin.
     
    06:52
    Strome zůstal úplně volný, Knight své barvy zase podržel a to samé udělal na druhé straně Šesťorkin při úniku Vatrana.
     
    06:31
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Carter Verhaeghe – 2 min., vysoká hůl).
     
    04:55
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Patrik Nemeth – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Kreider (Zibanejad, Panarin), 20. A. Fox (Goodrow, Zibanejad), 33. K'A. Miller (Kreider), 34. R. Strome (Panarin, Trouba) – 41. Luostarinen (Hörnqvist, Marchment), 59. S. Reinhart (Tippett, Gudas), 60. Hörnqvist (Barkov)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Nemeth, Lundkvist – Kreider, Zibanejad (A), Goodrow – Kakko, R. Strome (A), Panarin – Blais, K. Rooney, Lafreniere – Reaves, Dryden Hunt, J. Gauthier.
    Florida Panthers: S. Knight (Ch. Gibson) – Ekblad, Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Connauton – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, A. Lundell, Huberdeau (A) – Mamin, S. Reinhart, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Marchment.

    Rozhodčí: Skilliter, O´Rourke – McNamara, Nansen

    Diváci: 14 877
    bahis siteleri