NHL
NY Rangers – Florida 4:3 (kon.) | Washington – Buffalo 5:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 1:5 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Úterý 09.11.2021, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:13 Adrian KEMPE - 1:5
     
    56:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí to zkusili s prázdnou brankou a za toto riziko byli potrestáni! ADRIAN KEMPE kotouč v pohodě dovezl do jejich opuštěné svatyně. Je definitivně rozhodnuto – 1:5. Asistence: Dustin Brown a Anže Kopitar.
    55:30 Phillip DANAULT - 1:4
     
    55:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se přibližují k výhře! Ze souboje v rohu kluziště vypadl kotouč před PHILLIPEM DANAULTEM. Ten už byl sám před Campbellem, který jeho první střelu pokryl, ale proti dorážce už neměl šanci. Bez asistence.
     
    55:11
    Gólovka na druhé straně! Andreas Athanasiou ukázal rychlé nohy, pláchl domácím obráncům a po forhendové kličce zasouval puk za Campbella. Ten dokázal se štěstím zasáhnout a přikrýt kotouč před brankovou čárou! Reklamní pauza.
     
    54:43
    Bunting připravil tutovku pro Williama Nylandera, který měl před sebou částečně odkrytou branku. Quick ale udělal čest svému jménu a bleskurychle se proti zakončení švédského útočníka přemístil!
     
    48:39
    Domácí si zahrají přesilovku a připomínám, že tu první dnes využili. Za hákování jde na trestnou lavici Adrian Kempe.
     
    46:07
    Nápor Matthewsovy formace hosté přestáli a teď už vyvezli kotouč do bezpečí. Právě Matthews měl před tím velkou šanci, když se z levé strany řítil na Quicka, který jeho křížnou střelu vyrazil levou nohou!
     
    43:11
    Michael Bunting dostal dvě minuty za podrážení a máme tu přesilovku LA.
     
    39:24
    Hosté mohli navýšit svůj náskok! Alex Iafallo před brankou posunul puk na Andrease Athanasioua ,který ho ale nedostal do branky. Hrací předmět se odrazil vedle tyčky zřejmě od hrany pravého betonu Campbella.
     
    36:41
    William Nylander efektně prokráčel až před Jonathana Quicka, který ale potvrzuje, že má dobrou formu. Puk končí pod brankářem Kings!
     
    35:20
    Z mezikruží střílel Mitchell Marner, ovšem Quick podržel Kings výtečným zákrokem!
     
    33:56
    Rozhodčí raději ještě použili video, aby se přesvědčili o regulérnosti gólu. Řešilo se úmyslné kopnutí ze strany Danaulta, nakonec však byla platnost branky potvrzena!
    33:56 Phillip DANAULT - 1:3
     
    33:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok! Andreas Athanasiou byl před brankou zcela volný. Místo zakončení ještě hledal PHILLIPA DANAULTA, který kotouč zasáhl bruslí. Campbell na první pokus zakročil, ovšem nakonec hrací předmět vypadl za jeho záda a zamířil těsně za brankovou čáru. Obránce Dermott ho vytahoval zpátky do hřiště už příliš pozdě. Asistence: Andreas Athanasiou a Alex Iafallo.
     
    29:11
    Auston Matthews ukázal svou rychlost i šikovné ruce! Na pravém křídle přebruslil bránící hráče a dostal se až před Quicka. Po krátkém zamícháním s pukem však zamířil nad!
    21:51 John TAVARES - 1:2
     
    21:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí ukazují, že přesilové hry umějí! Mitchell Marner našel od brankové čáry JOHNA TAVARESE, který z levého kruhu vymetl protější horní růžek nad lapačkou Quicka – 1:2. Asistence: Mitchell Marner a William Nylander.
     
    21:26
    Jonathan Quick se roztáhl v brankovišti a uhájil brankovou čáru proti dorážejícímu Williamovi Nylanderovi!
     
    21:05
    Domácí si zahrají svou první přesilovku! Dvě minuty za hákování vyfasoval Trevor Moore.
     
    17:21
    Domácí dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě! Druhá přesilovka pro Kings.
     
    14:49
    Teď se navíc domácí budou muset bránit v oslabení. Dvě minuty za hákování dostal TJ. Brodie.
    14:21 Andreas ATHANASIOU - 0:2
     
    14:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! ANDREAS ATHANASIOU projel podobným způsobem jako Moore při první gólové situaci až před Jacka Campbella a střelou na teploměr jej překonal. Asistence: Phillip Danault a Alex Iafallo.
     
    12:46
    Po dobré souhře čtvrté domácí formace neprostřelil Quicka ze slotu Wayne Simmonds! To byla dobrá šance.
    10:52 Trevor MOORE - 0:1
     
    10:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Ve středním pásmu převzal puk TREVOR MOORE, který na pravé straně přebruslil Liljegrena i Sandina a natlačil se až před brankáře Campbella, kterého překonal zakončením pod horní tyčku. Asistence: Carl Grundström a Rasmus Kupari.
     
    10:23
    Nick Ritchie nahazoval puk na hostující branku od levého mantinelu. Po zákroku Quicka přišla dorážka, která přeletěla horní tyčku!
     
    02:51
    Hosté vyrazili po zisku kotouče do rychlého kontru a Adrian Kempe napálil tyčku! Zápas se rozjíždí rozhodně zajímavě.
     
    00:09
    Hosté začali zostra! Hned po úvodním buly si sjel až do střelecké pozice Trevor Moore. Campbell jeho ránu vyrazil a pak se ještě musel natahovat levým betonem proti dorážce!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 22. Tavares (Marner, W. Nylander) – 11. T. Moore (Grundström, Kupari), 15. Athanasiou (Danault, Iafallo), 34. Danault (Athanasiou, Iafallo), 56. Danault, 57. A. Kempe (D. Brown, Kopitar)


    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Woll) – Dermott, Rielly (A), Brodie, Muzzin, Liljegren, R. Sandin – W. Nylander, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), Kerfoot – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie.
    Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – Clague, Edler, M. Roy, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – D. Brown (A), Kopitar (C), A. Kempe – Iafallo, Danault, Athanasiou – T. Moore, Kupari, Grundström – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.

    Rozhodčí: MacDougall, Morton – Daisy, Knorr

    Diváci: 18 983
    bahis siteleri