Kovo Praha – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Hostivař – Most 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Dobřany 0:2 (kon.)
Letohrad – Kladno 5:2 (kon.) | Karviná – Kert Park Praha 4:5 (kon.) | Pardubice – Plzeň 6:3 (kon.)
konec
HBC Pardubice
6:3 (2:1, 4:0, 0:2)
HBC Plzeň
Sobota 13.11.2021, 16:00 • Pardubice - Polabiny • CROSSDOCK Extraliga • 12. kolo
     
    43:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned poté, co se ROMAN POLÁČEK vrátil z trestné lavice, našel ho před brankou Jakub Vobruba. Plzeň tak v době, kdy v Pardubicích zimou odešla časomíra, snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Jakub Vobruba, Ondřej Malý.
     
    35:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň zásluhou střely, která propadla Forštovi mezi rukou a tělem, koriguje stav utkání na 6:2. Druhý gól v zápase si připisuje ONDŘEJ MALÝ. Asistence: Jan Vobruba, Lukáš Hanuš.
     
    24:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Míček domů si za svůj první gól v extraligovém zápase bere MATYÁŠ LICEK! Ten se dokázal krásně uvolnit a zvyšuje na 6:1. Asistence: Lukáš Vlasák, Filip Förstl.
     
    20:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    JOSEF ČESÁK dostal ihned po buly krásně nabito a zvyšuje na 5:1 nádhernou střelou na lapačku Návary, který už se na své spoluhráče musí notně zlobit. Asistence: Jan Strouhal.
     
    19:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pavel Kubeš, jak je jeho dobrým zvykem, zvládl souboj o balonek za brankou hostí. Ten předal NIKOLASU LANGROVI, který nadvakrát překonal brankáře Návaru. Opět je nutno podotknout, že Langr měl od obrany hostí příliš mnoho času. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    17:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vlastní gól Plzně. VÁCLAV ŠKOLOUDÍK trefil plzeňského obránce do břicha, od něho se míček odrazil a líně doskákal za brankovou čáru. Pardubice tak znovu odskakují do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    12:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe. Pardubice byly extrémně nedůrazné před svou brankou, čehož využil ONDŘEJ MALÝ, který míček zasunul za ležícího Foršta. Asistence: Jakub Vobruba.
     
    5:16
    Pardubice právě vstřelily branku!
    VÁCLAV ŠKOLOUDÍK se dostal k odraženému balonku a nikým nehlídaný v pohodě vystřelil nad lapačku brankáře. Asistence: Lukáš Vlasák.
     
    00:17
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN JANEČEK dostal míček na modré čáře, který neudržel, jenže na správném místě se nacházel Jan Strouhal, který vrátil Martinu Janečkovi do prázdné branky. Asistence: Jan Strouhal, Josef Česák.

    Tomáš Jirsa

    Branky a nahrávky: 1. Janeček (Česák, Strouhal), 6. Školoudík (Vlasák.), 18. Školoudík, 20. Langr (Kubeš), 21. Česák (Strouhal), 25. Licek (Vlasák, Förstl) – 13. Malý (Vobruba), 36. Malý (Vobruba, Hanuš), 44. Poláček (Vobruba, Malý)


    HBC Pardubice: Foršt – Novotný, Kvapil, Zajíček, Školoudík, Geisler – Česák, Bílý, Kubeš, Licek, Vlasák, Förstl, Staněk, Strouhal, Langr, Janeček, Kunc, Šimek.
    HBC Plzeň: Návara – Hanuš, Chramosta, Poláček, Vinter, Ulč – Deja, Galla, Hurt, Kristl, Majer, Malý, Miksan, Pavlečka, Vobruba.

    Rozhodčí: Olesz, Černý