Vyškov – Třinec 1:4 (kon.) | Příbram – Jihlava 1:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
1:4 (1:2)
FK Třinec
Sobota 20.11.2021, 10:15 • Stadion Drnovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté vedou o tři branky a je rozhodnuto! Domácí měli míč na své polovině a přihrávka směřovala na Spurného, kterému však podjela nepochopitelně pod nohou a z celé akce tak profitoval JAN JAVŮREK, který zakončil levačkou do prázdné branky – 1:4.
     
    52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují svůj náskok a vedou už o dvě branky! Domácí zaspali ve středu hřiště, kde přišli o míč, a rázem se narodil brejk soupeře. K míči se dostal TOMÁŠ OMASTA, který to vzal na sebe a prudkou ranou zakončil na zadní tyč – 1:3.
     
    44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Z rohového kopu vyslal skvělý centr na přední tyči Kania a jeho pobídku si našel TIDIANE DJIBY BA, který jej hlavou nasměroval přesně mimo dosah Spurného – 1:2.
     
    3
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ale bleskově vyrovnávají. Omasta na pravé straně rychle vhodil aut, následně přišel parádní centr na nabíhajícího VÁCLAVA JUŘENU a ten prudkou hlavičkou zakončil mimo dosah Spurného, který se po míči natahoval marně – 1:1.
     
    2
    MFK Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí se z první akce ujímají vedení! Slaměnův centr našel ve vápně nikým nehlídaného Simra, který ještě hrudníkem sklepl míč příhodně proti noze ONDŘEJE VINTRA, který levačkou zakončil nekompromisně do šibenice a zaznamenal svůj šestý gól v této sezóně – 1:0!

    Daniel Kinc

    Branky: 2. O. Vintr – 3. Juřena, 44. T. Ba, 52. Omasta, 86. Javůrek

    Karty:   56. O. Vintr (VKV), 69. Amadou (VKV), 84. Srubek (VKV) – 87. Foltyn (TRI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:3.
    MFK Vyškov: Spurný – Ilko, Srubek, Štěpánek (62. Macej), Klesa (C) – Cabadaj (62. Lahodný), Amadou – Slaměna, M. Vintr (73. Dan Jambor), O. Vintr – Simr (84. Fofana).
    Náhradníci: Essele, Šustr – Dan Jambor, Macej, Lahodný, Fofana, Tousaint.

    FK Třinec: Adamuška – T. Ba, Bedecs (C), Foltyn – Omasta, Habusta (90. Buneš), Weber (76. Šteinhübel), Kania (82. Javůrek), Hýbl – Juřena, Petráň (90. Puchel).
    Náhradníci: Hasalík – Klusák, Bolf, Šteinhübel, Buneš, Javůrek, Puchel.

    Rozhodčí: Švagr – Šimáček, Líkař.

    Diváci: 581
    bahis siteleri