Celta Vigo – Villarreal 1:1 (kon.) | Sevilla – Alavés 2:2 (kon.) | Atlético – Osasuna 1:0 (kon.)
Barcelona – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:1 (0:1)
Villarreal CF
Sobota 20.11.2021, 14:00 • Estadio ABANCA Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To by bylo z mé strany všechno. Já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek dnešního dne a u dalšího fotbalu zase někdy na počtenou. (15:57:11)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:17.
     
    Je dobojováno! Toto utkání nepozná svého vítěze, jelikož si týmy odnesou pouze bod za remízu 1:1. Celta sice byla aktivnější, ale nedokázala svůj tlak přetavit víc než na jeden gól, který navíc přišel až osmnáct minut před koncem základní hrací doby z kopačky Braise Méndeze. Za hosty z Villarrealu se v prvním poločase zase trefil Alberto Moreno. Na druhou stranu bod nic pro tyto kluby neřeší. Villarreal zůstává prozatím na svém a Celta se posunula o místo nahoru. Je ovšem možné, ža po tomto kole půjde opět dolů.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Stadionem ve Vigu se začíná ozývat pískot, jelikož i nadále trvá tlak ze strany hostujícího týmu. Celta musí přežit necelou minutu, pak rozhodčí tento zápas ukončí.
     
    90+3
    Dani Parejo si s míčem příliš hlavu nelámal a pohotově ho poslal na domácí branku. Bohužel pro něj a jeho tým to byla dost nepřesná střela, která skončila vedle branky.
     
    90+2
    Villarreal začal nastavený čas o něco lépe než jeho soupeř. Hosté se drží na polovině soupeře a pomalu, ale přesně kombinují. Hráči Celty se nebezpečně zatahují před vlastní branku.
     
    90+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Míč propadnul pokutovým územím, ale hostující kopačku nenašel. Tohle k vedoucí brance určitě vést nebude, Celta se dokázala ubránit. Za malý moment se navíc dozvíme počet nastavených minut.
     
    89
    Villarreal se krásnou a hlavně rychlou kombinací na útočné polovině dostal k zisku rohovému kopu. Hráči Celty se opět musí před vlastní brankou zformovat, aby tuto situaci dokázali ubránit.
     
    88
    Francis Coquelin si musel dát pozor před dotírajícím útočníkem. Hostující hráč si nakonec poradil a ještě konstruktivně rozehrál.
     
    87
    Alfonso Pedraza se sice snažil jak mu síly stačily, ale míč na hrací ploše nedostihnul. Celta bude na vlastní polovině míč vhazovat.
     
    85
    Utkání se pomalu blíží do svého konce. Dočkáme se branky, která by nám toto utkání rozhodla nebo si týmy odnesou po jednom bodu. Nechcme se překvapit.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Okay Yokuşlu.
     
    84
    Celta měla k dispozici další rohový kop v tomto utkání, ale ten se hrubě nepovedl. Villarreal se dokázal ubránit a ještě založit další útočnou akci.
     
    83
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Francis Coquelin.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alberto Moreno, přichází Samuel Chukwueze.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Serge Aurier.
     
    82
    Villarreal se po dlouhé době dostává se svou kombinací na polovinu svého soupeře. No, tak na tohle se podívejme, Villarreal je snad před domácí brankou poprvé v tomto dějství.
     
    81
    Obrovská šance pro domácí tým. Thiago Galhardo se skvěle uvolnil a následně svým centrem našel Denise Suáreze, který mohl zakončovat do prázdné. Bohužel pro Celtu si druhý jmenovaný naběhnul do ofsajdu.
     
    80
    Tohle je obrovský risk pro domácího trenéra, který deset minut před koncem základní hrací doby posílá na hřiště nerozehraného stopera. Uvidíme, zda se to vyplatí.
     
    79
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Joseph Aidoo, přichází José Fontán.
     
    79
    Zlepšená obrana hostujícího týmu si s tímto centrem z rohového kopu dokázala poradit a míč odkopla do bezpečné vzdálenosti od branky. Zápas pokračuje za nerozhodného stavu.
     
    78
    Když nevíš co s míčem, tak vystřel. Tímto heslem se zřejmě řídil domácí kapitán, který svou střelou vybojoval rohový kop. Tentokrát to bude Celta, která si tuto standardní situaci zkusí.
     
    77
    Centr letěl na přední tyč, kde sice byl hostující útočník, ale ten hlavičkoval pouze nad domácí branku. Tohle bude další odkop od branky. Matías Dituro se snažil o rychlou rozehrávku, ale v útoku nebyl nikdo z jeho spolurhráčů.
     
    76
    Alfonso Pedraza rozkmital své rychlé nohy na levé straně, kde svým centrem vybojoval rohový kop. Celta se po dlouhé době opět musí bránit před svou brankou.
     
    75
    Alberto Moreno se na hranici pokutového území dostal do střeleckého zakončení, které skončilo vysoko nad brankou. Matías Dituro bude odkopávat od své branky.
     
    74
    Závěr tohoto utkání bude dost zajímavý. Villarreal přišel o vedení a Celta je celá nažhavená, aby v tomto zápase dokonala obrat. A pokud se podíváme na jejich výkony, tak je k obratu velmi blízko.
     
    73
    V hlavní roli byl opět Brais Méndez, ale tentokrát se po rychlé narážce prezentoval nepřesnou střelou, která jenom o kousek minula hostující branku.
     
    72
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Dnešní zápas není zápasem brankářů, jelikož i hostující brankář udělal chybu. Fran Beltrán napřáhnul z uctivé vzdálenosti, Rulli míč pouze vyrazil před sebe, kde byl nejrychleji BRAIS MÉNDEZ, který pohotovou střelou vyrovnal – 1:1. Bez asistence.
     
    69
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Yeremi Pino.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Rubén Peña, přichází Moisés Gómez.
     
    68
    Jenže tlak domácího týmu nemá konce. Od začátku druhého dějství se hra převážně odehrává na polovině Villarrealu, který sice vede, ale otázka je – na jak dlouho?
     
    67
    Néstor Araujo se prezentoval parádní inviduální akcí a nepřesnou střelou, která jenom těsně minula tyčku hostující branky. Stadionem Balaídos to jenom zahučelo.
     
    66
    Tentokrát to byl Iago Aspas, který se ocitnul na trávníku. Jenže jelikož má Celta míč pod kontrolou, tak rozhodčí neodpískal a jenom ponechal výhodu v zápase.
     
    65
    Dani Parejo byl uprostřed hřiště pod velkým tlakem, ale nakonec to všechno zvládnul. Pomohl mu také rozhodčí, který na něj odpískal nedovolený zákrok.
     
    64
    Domácí tým se postupnou kombinací dostává na dostřel hostující branky. Villarreal by měl co nejrychleji zapnout, jinak se stane něco, co tento tým rozhodně nechce.
     
    62
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Franco Emanuel Cervi.
     
    62
    Domácí trenér připravuje své už třetí střídání v tomto utkání. Hostující tým zatím na svá střídání nesáhnul a pokračuje ve stejných hráčích jako v prvním poločase.
     
    61
    Skvělý re-presink domácího týmu, který po ztrátě ihned zabojoval a získal míč zpět. Ve druhém poločase je stále lepší domácí tým, který stále dotahuje své manko.
     
    60
    Máme za sebou hodinu čisté hrací doby tohoto zápasu a ve Vigu stále padnul jediný gól, a to do sítě domácího týmu. Villarreal je pomalu, ale jistě blízko třem bodům za vítězství.
     
    59
    Nepřesná přihrávce v domácí rozehrávce, kterou málem potrestal Manu Trigueros. Jenže ani tato jeho střela nebyla z těch přesných. Míč po jeho střele skončil v zámezí.
     
    58
    Hostující tým se zatím ve druhé části zápasu nedostal do tempa, kde zatím hraje takového parťáka do nepohedy. Jejich neaktivita je může stát vyrovnávací branku.
     
    57
    Manu Trigueros se na hranici pokutového vápna skvěle uvolnil a takovou utěšenou střelou vyzkoušel pozornost domácí brankáře. Matías Dituro obstál v této situaci na výbornou.
     
    56
    Gerónimo Rulli se s míčem příliš nepáral a rázným úderem ho poslal do bezpečné vzdálenosti od branky. Villarreal se opět ubránil a ještě může zaútočit.
     
    55
    Parádní centr od Iaga Aspase na Nolita, který na nic nečekal a ihned pálil. Do cesty této střely se postavil Raúl Albiol, který zablokovat míč do zámezí. Celta bude rozehrávat rohový kop.
     
    54
    Na hostující straně se začínají rozcvičovat někteří hráči. Je možné, že se za pár minut dočkáme jejich prvního střídání v tomto zápase. Nejblíž střídání je zatím Dani Parejo, který má zřejmě nějaké zdravotní komplikace.
     
    53
    Druhý poločas je zatím velmi opatrný z obou stran. Celta sice více drží míč, ale to je tak všechno, co dokáže. Villarreal se snaží o napadání, ale tohle je zase v malém počtu hráčů.
     
    52
    Na hrací ploše se začínají množit nedovolené zákroky. Rozhodčí zatím zůstává v klidu a řeší tyto problémy s chladnou hlavou. Zatím ve Vigu nezačal karetní mariáš.
     
    51
    Denis Suárez se snažil o rychlou rozehrávku autového vhazování, ale rozhodčí ukázal proti jeho brance. Autové vhazování mají tedy k dispozici hráči Villarrealu.
     
    50
    Gerónimo Rulli si pohlídal tento centr z levé strany, který mu na přední tyči spadnul do rukavic. Tohle nebyl žádný problém pro tohoto skvělého brankáře v barvách Villarrealu.
     
    49
    Joseph Aidoo měl nejprve problém se zpracováním, ale po chvilce míč ukočíroval a přesně ho rozehrál. Hostující útočník Dia byl v tuto chvíli bez šance ho získat.
     
    48
    Jenže hráči Celty skvěle napadají a po chvilce slaví zisk míče zpět. Domácí trenér měl asi v šatně nějaký proslov, jelikož úvodní minuty druhé půle ukazují zlepšený výkon jeho svěřenců.
     
    47
    Další skvělé vystoupení hostující obrany, která nachytala domácího útočníka v ofsajdu. Parádní práce, Villarreal přechází na míč a bude se ho snažit udržet.
     
    46
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Jeison Murillo, přichází Néstor Araujo.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Thiago Galhardo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:03.
     
    Je za námi úvodní poločas tohoto utkání, který dopadnul o něco lépe pro hostující tým z Villarrealu, který vede od 27. minuty zásluhou Alberta Morena. Domácí tým se sice snaží najít na tento gól odpověď, ale proti skvěle hrající obraně soupeře zatím nemá šanci. Villarreal tedy vede po prvním dějství 1:0. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, který začne za necelých patnáct minut. Jste srdečně zváni k jeho sledování.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Ani jeden tým nechce v závěru poločasu udělat chybu, která by je stále třeba obdržený gól. Je zřejmé, že se v tomto dějství už nic zásadního nedočkáme. První poločas za malý moment skončí.
     
    45+1
    Rozhodčí tohoto utkání nastavil v prvním poločase dvě minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Juan Foyth (Villarreal CF).
     
    45
    Boulaye Dia si skvěle naběhnul a ještě lépe zakončil, ale domácí brankář dokázal míč vyrazit do zámezí. Villarreal bude mít k dispozici svůj třetí rohový kop v tomto utkání.
     
    44
    Matías Dituro ani neví jak, ale další nebezpečnou střelu z kopačky hostujícího hráče se mu podařilo vytěsnit mimo malé vápno. Tohle byl fantastický zákrok tohoto brankáře.
     
    43
    Gerónimo Rulli už v prvním poločase sbírá cenné vteřinky a to se nelíbí domácím fanouškům, kteří na tohoto brankáře začínají pískat. Rozhodčí zatím na jeho zdržování nereaguje.
     
    42
    Ani Nolito a ani Aspas se k míči v pokutovém území Villarrealu nedostal. Villarreal se i v tomto případě dokázal ubránit a tentokrát i míč ve své moci udržel.
     
    41
    Villarreal se osvobozuje pouze za cenu odkopnutí míče do zámezí. Celta bude na polovině hřiště vhazovat míč zpět do hry a bude mít možnost založit další nebezpečnou akci.
     
    40
    Domácí tým se snaží usadit na útočné polovině svého soupeře, ale to se příliš nedaří. Obrana Villarrealu se skvěle vytahuje a dělá rozehrávce domácího týmu problémy.
     
    39
    Alfonso Pedraza se tomu sice diví, ale podle opakovaných záběrů si pomohl nedovoleným zákrokem. Tentokrát to bude Celta, která bude mít k dispozici standardní situaci.
     
    38
    Pau Francisco Torres se skvěle postavil před proníkajícího útočníka, kterého nenechal se dostat k míči. Tomuto stoperovi pomohl jeho brankář, který musel vyběhnout a míč opět chytit do rukavic.
     
    37
    Santiago Mina teatrálně upadnul při souboji s hostujícím obráncem. Villarreal se neměl k tomu, aby míč odkopnul do zámezí. To se stalo až po pár přihrávkách na druhé straně hřiště.
     
    36
    První poločas se pomalu, ale jistě blíží do svých závěrečných minut. Villarreal i nadále drží nadějné vedení a bude doufat, že ho už udrží do konce poločasu.
     
    35
    Iago Aspas si tentokrát svůj náběh za hostující obranu pohlídal, možná byl i faulován. Rozhodčí ale nereaguje a hru nechává pokračovat. Z tohoto zákroku rozhodně nebude penalta.
     
    34
    Rychlá a hlavně přesná kombinace domácího týmu, který se postupně dostává na dostřel hostující branky. Uvidíme, co tato jejich kombinace přinese.
     
    33
    Alfonso Pedraza se úplnou náhodou objevil na zadní tyči úplně sám, jenže měl to na dlouhou nohu a míč se mu nepodařilo dostat do domácí branky. Matías Dituro bude odkopávat od své branky.
     
    32
    Další standardní situace pro hostující tým po faulu na pravé straně. Exekuce tohoto přímého kopu zbyde na Albertu Morenovi, který se bude snažit nějakého najít.
     
    31
    Hostujícímu týmu to zřejmě nestačí a i nadále se tlačí do útoku. Zdá se, jako by Villarreal chtěl co nejrychleji přidat pojišťovací branku v tomto poločasu.
     
    30
    Máme za sebou úvodních třicet minut tohoto utkání. Villarreal zatím plní roli papírového favorita tohoto zápasu a ve Vigu zatím vede o jedinou branku zásluhou Morena.
     
    29
    Mohlo být vyrovnáno, ale na druhé straně se v brance opět vyznamenal argentinský brankář v barvách Villarrealu, který míč pohotově chytil do rukavic. Akce Celty tedy končí.
     
    27
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího brankáře, který už měl míč v rukavicích, jenže na poslední chvíli mu z rukavic vypadnul. Toho využil rychlý Dani Parejeho, který přihrávkou pod sebe našel ALBERTA MORENA a ten měl jednoduchou práci. Nedáš, dostaneš. Villarreal vede 1:0. Asistence: Dani Parejo.
     
    26
    Nolito se na pravé straně skvěle uvolnil a krásnou střelou na zadní tyč protáhnul hostujícího brankáře, který míč musel vyboxovat mimo vápno. Tohle byla zatím největší příležitost v zápase.
     
    25
    Manu Trigueros až na druhý pokus dostal z levé strany odcentrovat. Na zadní tyči našel Rubéna Peñu, který sice branku trefil, ale pro Matías Dituro to nebyl problém.
     
    24
    K odraženému míči se dostal Fran Beltrán, ale svou volej nasměroval mimo prostor hostující branky. Gerónimo Rulli bude od své branky opět odkopávat. Pokračujeme za nerozhodného stavu.
     
    23
    Pomalu se dostáváme do druhé poloviny prvního poločasu a my stále ve Vigu čekáme na úvodní vyloženou šancí. Ani jeden tým si ji zatím nedokázal vypracovat.
     
    22
    Iago Aspas se snažil o zrychlení hry, ale jeho přihrávka z první nebyla z těch přesných. S míčem se bude moct pomazlit i hostující brankář, který zatím nemá příliš práce.
     
    21
    Trávník ve Vigu není úplně v kondici. Na hrací ploše se začínají tvořit drny, které by postupem čase mohly udělat problémy v kombinaci. Uvidíme, jak hrozné to následně bude.
     
    20
    Kevin Vázquez se skvěle a hlavně čistě dostal k míče. Hosté z Villarrealu tedy nemohli pokračovat ve své nadějné akci. Na míči jsou tentokrát hráči Celty, kteří budou chtít něco vymyslet.
     
    19
    Další ofsajd pro domácího kapitána, který ani teď správně nenačasoval náběh za hostující obranu. Právě obrana Villarrealu hraje dnes zatím naprosto skvěle.
     
    18
    Brais Méndez je zpět na hrací ploše a hned se zapojil do útočné akce svého týmu. Jeho centr si ale našel pohotový brankář Rulli, který si trochu vyběhnul z branky.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Santiago Mina (Real Club Celta de Vigo).
     
    16
    Postižený hráč míří za postranní čáru, kde jeho ošetřování bude pokračovat. Domácí tým tedy bude mít na hřišti na malý moment o jednoho hráče méně.
     
    15
    Hlavní rozhodčí musel přerušit hru kvůli Braisu Méndezovi, který se ocitnul na hrací ploše. Na hřiště míří lékařský tým Celty, což znamená, že se chvíli hrát nebude.
     
    14
    Standardní situaci nepřinesla nic zásadního. Pokud tedy nepočítáme úplně zbytečný faul jednoho z hostujících hráčů u postranní čáry hřiště. Akce Villarrealu tedy skončila.
     
    13
    Boulaye Dia si chtěl zpracovat míč a uvolnit se, jenže byl při tomto pokusu faulován. Hostující tým má tentokrát k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice na útočné polovině.
     
    12
    Iago Aspas se tomu diví, ale podle opakovaných záběrů to byl právě on, který se míče dotknul jako poslední. Villarreal bude mít k dispozici autové vhazování.
     
    11
    Juan Foyth si naběhnul na zadní tyč, aby posléze nasměroval míč pouze do boční sítě domácí branky. Matías Dituro tentokrát nemusel proti tomuto zakončení zasahovat.
     
    10
    Villarreal rozehrával svůj první rohový kop v zápase. Domácí obrana se ubránila pouze za cenu dalšího rohu pro soupeře. Dani Parejo si bude muset přeběhnout na druhou stranu hřiště.
     
    9
    Už se zdálo, že bude Boulaye Dia vystaven ofsajdovému postavení. Jenže opak byl pravdou a Villarreal mohl pokračovat v akci. Tu zakončil Dani Parejo svou nepřesnou střelou.
     
    8
    Santiago Mina se ocitnul úplně sám v pokutovém území, ale svou hlavičku nenasměroval do prostoru branky. Hostující obránce se dívají sami na sebe a diví se neobsazenému Minovi.
     
    7
    Iago Aspas si to chtěl běžecky rozdat s hostujícím stoperem, ale domácí kapitán si nepohlídal své útočné postavení a byl mu následně odpískán ofsajd. Míč se stěhuje opět na kopačky Villarrealu.
     
    6
    Domácí tým se snaží uklidnit hru a zároveň i udržet míč. Jenže všechno se to na poprvé nepovede. Villarreal bude mít na pravé straně k dispozici autové vhazování.
     
    5
    Brais Méndez dostal na levé straně zajímavou přihrávku, ale míč po jeho zpracování skončil v zámezí. Hostující brankář se protáhne odkopem od své branky.
     
    4
    Raúl Albiol raději nic nechtěl riskovat a přihrávkou zpět ke svému brankáři si v celé situaci pomohl. Gerónimo Rulli otáčí přesnou přihrávku hru na druhou stranu hřiště.
     
    3
    Začátek utkání je velmi vyrovnaný. Ani jeden tým nemá na hrací ploše nějakou převahu. Na druhou stranu vidíme i množství nepřesností v kombinaci.
     
    2
    Boulaye Dia to dnes bude mít velmi těžké proti domácí obraně. Hostující útočník bude působit na hrotu sám. Uvidíme, jak mu budou pomáhat jeho spoluhráči ze zálohy.
     
    1
    Hostující tým měl k dispozici úvodní výkop tohoto utkání. Villarreal odehraje tento zápas ve žluté kombinaci dresů, jejich dnešní hostitelé má na sobě modro-bílou kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Club Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, Aidoo, Murillo, Galán – Beltrán – Méndez, Denis Suárez, Nolito – Aspas (C), S. Mina.
    Náhradníci: R. Blanco – N. Araujo, Fontán, Solari, Yokuşlu, Cervi, M. Baeza, Galhardo.

    Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol, P. Torres, A. Moreno – Iborra (C) – Peña, Parejo, Trigueros, Pedraza – Dia.
    Náhradníci: Jörgensen – Estupiñán, Aurier, Mándí, Coquelin, M. Gaspar, Moisés Gómez, Chukwueze, Raba, Pino.

    Rozhodčí: Rojas – Soto Grado, Grijalba.
     
    Vzájemné zápasy
    9. května 2021 | Villarreal – Celta Vigo 2:4
    8. ledna 2021 | Celta Vigo – Villarreal 0:4
    13. června 2020 | Celta Vigo – Villarreal 0:1
    24. listopadu 2019 | Villarreal – Celta Vigo 1:3
    30. března 2019 | Celta Vigo – Villarreal 3:2
     
    Villarreal CF
    Žlutá ponorka na tom je o něco lépe, ale taky předpokládala, že v této části soutěže bude určitě někde jinde. Villarreal je dvanáctý se ziskem patnácti bodů. Po čtyřech nezvládnutých kolech konečně před přestávkou vyhráli nad madridským Getafe. Nesmíme zapomínat ani na účast v LM, kde Villarreal i nadále bojuje o postup ze skupiny.

    Poslední zápasy
    7. listopadu 2021 | Villarreal – Getafe 1:0
    2. listopadu 2021 | Villarreal – Young Boys 2:0
    30. října 2021 | Valencia – Villarreal 2:0
    26. října 2021 | Villarreal – Cádiz 3:3
    23. října 2021 | Ath. Bilbao – Villarreal 2:1
     
    Real Club Celta de Vigo
    Domácí tým z Viga nerozehrál letošní ročník nějak zvlášť dobře. Celta je i nadále ve spodní části tabulky, před tímto utkáním je patnáctá se ziskem dvanácti bodů za tři vítězství a tři remízy. Náznak, že by se něco mohlo dít by mohl přinést zápas z posledního kola, kdy na svém hřišti dokázali obrat o dva body slavnou Barcelonu.

    Poslední zápasy
    6. listopadu 2021 | Celta Vigo – Barcelona 3:3
    1. listopadu 2021 | Vallecano – Celta Vigo 0:0
    28. října 2021 | Celta Vigo – Real Sociedad 0:2
    25. října 2021 | Getafe – Celta Vigo 0:3
    17. října 2021 | Celta Vigo – Sevilla 0:1
     
    Hezké sobotní odpoledne, španělská liga má po reprezentační přestávce na programu své další hrací kolo a my u toho nemůžeme chybět. V tomto on-line textovém přenosu se podíváme na zápas mezi Celtou Vigo a Villarrealem. Tímto utkáním vás provede Radim Polák, který přeje příjemnou zábavu u jeho sledování.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Radim Polák

    Branky: 72. Méndez – 27. A. Moreno (Parejo)

    Karty:   17. S. Mina (CVG) – 45. Foyth (VLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:17.
    Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, Aidoo (79. Fontán), Murillo (46. N. Araujo), Galán – Beltrán (85. Yokuşlu) – Méndez, Denis Suárez, Nolito (62. Cervi) – Aspas (C), S. Mina (46. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco – N. Araujo, Fontán, Solari, Yokuşlu, Cervi, M. Baeza, Galhardo.

    Villarreal CF: Rulli – Foyth (83. Aurier), Albiol, P. Torres, A. Moreno (83. Chukwueze) – Iborra (C) – Peña (69. Moisés Gómez), Parejo, Trigueros (69. Pino), Pedraza – Dia (83. Coquelin).
    Náhradníci: Jörgensen – Estupiñán, Aurier, Mándí, Coquelin, M. Gaspar, Moisés Gómez, Chukwueze, Raba, Pino.

    Rozhodčí: Rojas – Soto Grado, Grijalba
    bahis siteleri