Los Angeles – Carolina 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:5 (kon.) | Florida – Minnesota 5:4 (kon.)
Montreal – Nashville 6:3 (kon.) | NY Islanders – Calgary 2:5 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Philadelphia – Boston 2:5 (kon.) | Arizona – Detroit 2:1 (po pr.) | Dallas – St. Louis 4:1 (kon.)
Vegas – Columbus 3:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | San Jose – Washington 0:4 (kon.)
Tampa – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Florida Panthers
5:4 (1:0, 2:1, 2:3)
Minnesota Wild
Neděle 21.11.2021, 00:07 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Ryan HARTMAN - 5:4
     
    59:51
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečný závěr dnešního souboje! Minnesota devět sekund před koncem třetí třetiny opět snižuje na rozdíl jediné branky! RYAN HARTMAN nahodil puk od modré čáry a jeho pokus skončil za zády domácího brankáře! Asistence: Mats Zuccarello, Joel Eriksson Ek.
    59:24 Sam BENNETT - 5:3
     
    59:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Florida rychle zmrazila snahu soupeře o vyrovnání! Talbot ihned po vhazování odjel na střídačku, ale k puku se dostal SAM BENNETT, který trefil odkrytou klec! Asistence: Jonathan Huberdeau.
    59:15 Marcus FOLIGNO - 4:3
     
    59:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ještě je tady drama! Minnesota po dlouhé hře bez brankáře brankáře snižuje na rozdíl jediné branky! V předbrankovém prostoru se k puku dostal MARCUS FOLIGNO, který ještě vykřesal naději pro svůj celek! Asistence: Alex Goligoski, Victor Rask.
    45:42 Carter VERHAEGHE - 4:2
     
    45:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida znovu odskakuje do vedení o dvě branky! CARTER VERHAEGHE z pravé strany projel do útočného pásma, tělem se natlačil před obránce a pod tlakem poslal puk do horního rohu branky! Asistence: MacKenzie Weegar, Aaron Ekblad.
    41:55 Kirill KAPRIZOV - 3:2
     
    41:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se po nenápadné akci vrací zpátky do hry! Do úniku se po dlouhé přihrávce dostal KIRILL KAPRIZOV, který našel skulinku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Frederick Gaudreau.
    34:50 Frank VATRANO - 3:1
     
    34:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida si bere zpět své dvoubrankové vedení! Domácí si vytvořili obrovský tlak v útočném pásmu. Minnesota puk nedokázala vyhodit. K odraženému puku se na brankovišti dostal FRANK VATRANO a přidal svou druhou branku v utkání! Asistence: Gustav Forsling.
    31:46 Joel Eriksson Ek - 2:1
     
    31:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota bleskově využívá přesilovou hru a dostává se zpátky do utkání! Hosté po vyhraném vhazování drželi kotouč v útočném pásmu. Na přihrávku před branku si počkal JOEL ERIKSSON EK a jednoduše sklepl puk za záda brankáře! Asistence: Mats Zuccarello, Kirill Kaprizov.
    28:23 Frank VATRANO - 2:0
     
    28:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida přidává druhou branku! Domácímu celku tentokrát vyšlo přečíslení! FRANK VATRANO naznačil přihrávku, ale rychle vypustil střelu zápěstím, která se od břevna odrazila do branky! Asistence: Joe Thornton, Radko Gudas.
    17:45 Owen TIPPETT - 1:0
     
    17:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí Florida se ještě před koncem první třetiny dostává do vedení! Aaron Ekblad prokázal svou aktivitu a protlačil se do útočného pásma. V souboji s dvojicí soupeřů však nechal puk mezi kruhy a osamocený OWEN TIPPETT překonal Talbota! Asistence: Aaron Ekblad, Frank Vatrano.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Tippett (Ekblad, Vatrano), 29. Vatrano (J. Thornton, Gudas), 35. Vatrano (Forsling), 46. Verhaeghe (Weegar, Ekblad), 60. S. Bennett (Huberdeau) – 32. J. Eriksson Ek (Zuccarello, Kaprizov), 42. Kaprizov (F. Gaudreau), 60. M. Foligno (Goligoski, V. Rask), 60. Hartman (Zuccarello, J. Eriksson Ek)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Forsling, Gudas, Montour, Connauton – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Verhaeghe – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – F. Gaudreau, V. Rask, Kaprizov – R. Pitlick, N. Sturm, Duhaime.

    Rozhodčí: Blandina, McCauley – Tobias, Pancich

    Diváci: 13 854
    bahis siteleri