Alavés – Celta Vigo 1:2 (kon.) | Valencia – Rayo Vallecano 1:1 (kon.) | Mallorca – Getafe 0:0 (kon.)
Villarreal – Barcelona 1:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:3 (0:0)
FC Barcelona
Sobota 27.11.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 15. kolo
     
    90+4
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! K exekuci penalty se postavil sám faulovaný hráč, tedy PHILIPPE COUTINHO. Ten zvolil přízemní střelu po pravé ruce brankáře Rulliho, jenž vystihl stranu, na míč ale nedosáhl – 1:3.
     
    90+3
    Ještě penalta pro Barcelonu! Philippe Coutinho si to namířil do šestnáctky, kde ho přišlápl Juan Foyth. Domácí ani neprotestují, faul to byl evidentní.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut!
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté totálně utišili tribuny Estadia de la Cerámici! Dlouhý výkop brankáře ter Stegena propadl přes hlavu obránce k MEMPHISOVI DEPAYOVI. Ten si položil vybíhajícího Rulliho, obešel ho a mezi nohama bránícího Estupiñána balón poslal do sítě – 1:2.
     
    84
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Daniel Raba.
     
    84
    Arnaut Danjuma dostal míč na levé křídlo. Přes Araúja si ho navedl na střelu pravačkou, kterou namířil vedle vzdálenější tyče! Možná mohl ještě přihrávat Triguerosovi nebo Capoueovi.
     
    81
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Nico González, přichází Philippe Coutinho.
     
    80
    Samuel Chukwueze hodně oživil hru Villarrealu! Na jeho průnikovou přihrávku si naběhl Manu Trigueros, který chtěl obejít vybíhajícího ter Stegena. Brankář Barcelony však zahrál skvěle pozičně a vytlačil domácího útočníka až za brankovou čáru bez toho, aby ho fauloval.
     
    76
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak to jsem hostům zakřikl! Domácí sehráli bleskovou akci. Stačilo několik nahrávek na jeden dotek. Asistenci si připíše Manu Manu Trigueros, který rovněž z první posunul balón do šestnáctky na nabíhajícího SAMUELA CHUKWUEZEHO. I ten zakončoval přes bránícího Minguezu z jedničky, když míč poslal k levé tyči z pohledu ter Stegena – 1:1.
     
    71
    Teď už ano. Jordi Alba pokračovat nemůže. Nahrazuje ho Oscar Mingueza.
     
    66
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Abde Ezzalzouli, přichází Ousmane Dembèlé.
     
    65
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Pervis Estupiñán.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Samuel Chukwueze.
     
    63
    Tohle měli domácí sehrát lépe! Trigueros vysunul Yeremiho Pina, který nahrál pod sebe Moisésovi Gómezovi. Ten už měl z hranice šestnáctky střílet, ale jako by si to v půlce nápřahu rozmyslel a ještě hledal před bránou Danjumu. Ten tím byl viditelně zaskočen a nedokázal balón zpracovat.
     
    56
    Pro Blaugranas to mohlo být ještě veselejší! Memphis Depay s míčem doběhl až na hranici šestnáctky a jeho přízemní ránu musel vykopávat nohou Gerónimo Rulli.
     
    50
    Gól Barcelony byl uznán. Podle rozhodčích u systému VAR se Depay v ofsajdu nenacházel. Barcelona tedy vede!
     
    48
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nakonec to byl regulérní gól! Přetažený centr Abdeho Ezzalzouliho si našel Jordi Alba, který balón z levé strany nastřelil zpátky do ohně. Před bránou ho tečoval Memphis Depay, na což ještě stačil brankář Rulli zareagovat. Míč ale vyrazil pouze k FRENKIEMU DE JONGOVI a ten už měl před sebou prázdnou bránu. Barca tedy přeci jen vede.
     
    48
    Frenkie de Jong doklepl míč do odkryté brány Villarrealu, ale gól neplatí. Memphis Depay, který balón hrál před de Jongem, byl totiž v ofsajdu!
     
    44
    Gerard Piqué vyfasoval žlutou kartu za přišlápnutí soupeře.
     
    39
    Krásný míč za obranu dostal Arnaut Danjuma. Ten však pálil jen do hrudi dobře postaveného ter Stegena! Villarreal pomalu dorovnává manko v neproměněných šancích.
     
    33
    Obrana Barcelony nechala po rohu hlavičkovat zcela osamoceného Paua Torrese! Ten ke štěstí hostů zamířil nad bránu.
     
    26
    Před jeho rozehráním ještě sudí rozdal žluté karty Jordimu Albovi a Yeremimu Pinovi. Nelíbilo se mu jejich počínání v šestnáctce před rohovým kopem.
     
    19
    Snad už čtvrtá tutovka Barcelony v zápase! Frenkie de Jong nahrál za obranu Memphisovi Depayovi. Ten už byl sám před Rullim, ale balón mu po placírce pravé nohy sjel a skončil vedle levé tyče z pohledu gólmana Villarrealu.
     
    9
    Další gólovka Barci! Depay v pokutovém území podržel míč a sklepl ho pod sebe na Gaviho, který z levé strany šestnáctky o centimetry minul vzdálenější tyč!
     
    8
    Tohle je hodně rušný úvod zápasu! Frenkie de Jong nahrál mezi stopery Memphisovi Depayovi, který si balón navedl na levačku a z hranice šestnáctky vystřelil. Nizozemský útočník pálil těsně vedle levé tyče!
     
    6
    Eric García namazal mizernou rozehrávkou míč do šance Arnautovi Danjumovi. Ten mohl v situaci 2 na 1 i přihrávat, ale volil střelu, do které mu v poslední chvíli skočil Gerard Piqué!
     
    5
    Po rohovém kopu se dostal k hlavičce právě Abde Ezzalzouli. Gerónimo Rulli balón vytěsnil konečny prstů na rohový kop! Po jeho zákroku ještě míč olízl břevno. Tak blízko byla Barcelona ke gólu.

    Martin Augustin

    Branky: 76. Chukwueze (Trigueros) – 48. F. de Jong, 88. Depay, 90+4. Coutinho (pen.)

    Karty:   26. Pino (VLR) – 26. J. Alba (BAR), 44. Piqué (BAR)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 19:14.
    Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol (C), P. Torres, Pedraza (65. Estupiñán) – Pino (65. Chukwueze), Capoue, Parejo, Moisés Gómez – Trigueros (84. Raba), Danjuma.
    Náhradníci: Asenjo, Jörgensen – Estupiñán, M. Gaspar, Peña, Alcácer, Iborra, Dia, Raba, A. Moreno, Mándí, Chukwueze.

    Trenér: Emery

    FC Barcelona: ter Stegen – R. Araújo, Piqué (C), García, J. Alba (71. Mingueza) – González (81. Coutinho), S. Busquets, F. de Jong – Ezzalzouli (66. O. Dembèlé), Depay, Gavi.
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, Coutinho, Akhomach, Lenglet, Umtiti, Puig, Mingueza, O. Dembèlé, Demir, L. de Jong.

    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Soto – De Francisco, Álvarez

    Diváci: 19 050
    bahis siteleri