NY Rangers – NY Islanders 0:0 (odl.) | New Jersey – Philadelphia 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 0:2 (kon.)
Boston – Vancouver 3:2 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 29.11.2021, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    56:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí otáčejí zápas díky využitým přesilovkám! Brad Marchand převzal puk v pravém rohu útočné třetiny. Tam se zbavil protihráče a nahrál na zadní tyčku DAVIDOVI PASTRŇÁKOVI, kterému Dickinson částečně zablokoval hůl. Přesto český útočník dostal kotouč do odkryté části branky. Halák natahoval pravý beton k tyčce už marně – 3:2. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
    48:45 Brad MARCHAND - 2:2
     
    48:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají! David Pastrňák nastřelil z levého kruhu brankovou konstrukci. Dorážku Bergerona pak ještě zastavil levým betonem Halák, ovšem odražený puk si našel BRAD MARCHAND, který ho už uklízel do odkryté branky – 2:2. Asistence: Nick Foligno a Patrice Bergeron.
    32:31 Conor GARLAND - 1:2
     
    32:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Na levém kruhu se dostal k puku CONOR GARLAND, který okamžitě vystřelil a hrací předmět prošel mezi betony brankáře Ullmarka. Tomu dobře clonil Jason Dickinson – 1:2. Bez asistence.
    05:51 Anton BLIDH - 1:1
     
    05:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je srovnáno! K puku se dostal ANTON BLIDH, který si ním dojel do útočného pásma, tam zamířil doleva a střelou švihem na lapačku z poměrně velké dálky zaskočil brankáře Haláka. Bez asistence.
    03:33 Tanner PEARSON - 0:1
     
    03:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a ujímají se vedení! Nils Höglander nahodil od levého mantinelu puk na branku. Ullmark ho nejistým zákrokem odrazil jen před sebe a po dorážce TANNERA PEARSONA mu hrací předmět proklouzl těsně za brankovou čáru. Asistence: Brock Boeser a Nils Höglander.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Blidh, 49. B. Marchand (N. Foligno, Bergeron), 57. Pastrňák (B. Marchand, Bergeron) – 4. Pearson (Boeser, Höglander), 33. Garland


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Forbort, McAvoy, Grzelcyk, Carlo (A), J. Zbořil, M. Reilly – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Craig Smith, Coyle, T. Hall – Kuhlman, Frederic, N. Foligno – Lazar, T. Nosek, Blidh.
    Trenér: Cassidy

    Vancouver Canucks: Halák (Demko) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, Poolman, Burroughs – Garland, Horvat (C), Pearson – Boeser, J. T. Miller (A), Höglander – Podkolzin, Elias Pettersson, Dowling – Chiasson, Dickinson, Motte.
    Trenér: Green

    Rozhodčí: Joannette, Lambert – Murray, Berg

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri