BO Ostrava – Akademici Plzeň 2:3 (po pr.) | North wings Ústí – Black Dogs Budweis 1:5 (kon.) | Riders Univerzita Pardubice – Engineers Prague 4:8 (kon.)
konec
Riders Univerzita Pardubice
4:8 (3:1, 0:4, 1:3)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 29.11.2021, 19:15Univerzitní liga ledního hokeje • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté dávají osmý gól! Střela Jana Kubaty ještě v síti neskončila, ale puk vyplaval za brankářem Riders a ADAM SLAVATA už měl lehkou práci při doražení této střely do sítě. Je hotovo!. Asistence: Jan Kubata a Jiří Hynek.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jan Raiterman – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Lukáš Bezděk – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
     
    56:53
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Jan Vacek – 2 min., sekání).
     
    55:03
    I domácí se hnali do přečíslení dva na jednoho, jeli ale moc pomalu a obrana soupeře je dojela!
     
    54:09
    Jeden z forwardů Engineers tentokrát odmítl pobídku do prázdé a promáchl před odkrytou klecí!
     
    53:03
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Skvělou práci odvedl Václav Maršík jenž stál zády k soupeřům zamíchal pukem a poslal jej naslepo mezi nohama protihráče do mezikruží na JIŘÍHO ŠRÁMKA. Krásný gól v hostující síti! Asistence: Václav Maršík a Lukáš Hebek.
     
    52:03
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pokračuje hra ve vysokém tempu! V další akci si na středové čáře vzal puk JONÁŠ ADAMEC , vjel do pásma a když už to vypadalo, že je z úhlu tak vystřelil. Puk Petru Sodomkovi propadl a je to 3:7!
     
    51:07
    Engineers se najednou hnali do přečíslení dva na jednoho, tentokrát to, ale nabuzený Matějka překombinoval a jeho nahrávku ukořistili domácí!
     
    48:42
    Engineers právě vstřelili branku!
    David Blažek vletěl do souboje o puk, ukořistil jej a dal se do akce. Naznačil zajetí za branku, ale v rozhodující chvíli přihrál do mezikruží na sjíždějícího VOJTĚCHA MATĚJKU, který z první propálil Petra Sodomku. S Riders už to vypadá zle, Engineers míří za vítězstvím. 3:6! Asistence: David Blažek.
     
    45:01
    Vojtěch Matějka našel do druhé vlny najíždějícího Jana Bečváře, který zcela osamocen míjí bránu.
     
    41:59
    Po nenápadné střele zvoní za Petrem Sodomkou tyč!
     
    41:43
    V brankovišti se z ničeho nic zjevil jeden z forwardů Engineers, Sodomka kryje.
     
    39:36
    Martin Hlaváček ukázal jaké má zrychlení a poté co se osvobodil od dvou protihráčů mohl alespoň jednoruč zakončovat. Chybělo pár centimetrů a mohl soupeřům ujet úplně! Takhle Maštalířský "jen" vytrčil beton a vyráží.
     
    37:33
    Engineers právě vstřelili branku!
    V pasáži hry kdy se dlouho nepřerušovalo se do útoku vrhli hosté. Erik Fiala zadovkou předal na JAROSLAVA CHLOUBU, který měl spoustu času a prostoru, zamířil a propálil vše co mu stálo v cestě . Druhý Fialův gól v zápase! Asistence: Jaroslav Chlouba a Miroslav Dani.
     
    34:27
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice (Petr Sodomka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu). Odpyká Dominik Bureš.

    Petr Sodomka ještě aktivně protestuje, ale skutečně bude vyloučen.
     
    32:13
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí skóre! Erik Fiala v rohu našel na pravé straně stojícího MIROSLAVA DANIHO, který nikým neatakován dlouho držel puk, vylákal Sodomku z brány a backhandem zakončil do prázdné klece. Nádherný gól nejproduktivnějšího hráče ligy! Asistence: Erik Fiala.
     
    31:16
    Další samostatný únik v podání domácích, tentokrát však Martin Černý míjí tři tyče!
     
    30:37
    V předbrankovém prostoru se z ničeho nic zjevil dnes velmi aktivní Jaroslav Chlouba, který ale nakonec pálil jen do brankáře!
     
    25:58
    Nebezpečná střela se odrazila před Jana Bečváře, který jen těsně minul skákající puk. Kdyby se mu to povedlo byl by Petr Sodomka bez šance!
     
    23:57
    Domácí se hnali do přečíslení dva na nikoho, vše ale vyřešil fantastický Maštalířský, který soupeře vybruslil a vyrazil puk!
     
    22:57
    Engineers právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! ERIK FIALA zachytil po chybě Lukáše Bezděka puk a plácl do něj! Kotouč se nepříjemně vrtěl a zaplaval až nad rameno Petra Sodomky. Smolný, ale zasloužený gól.
     
    21:21
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak také z první vážnější akce druhé třetiny padá branka! Jan Bečvář milimetrovou přihrávkou fantasticky našel DAVIDA VOBOŘILA v mezikruží a obránce Pražanů se nikým nerušen nemýlil. Je sníženo na 3:2! Asistence: Jan Bečvář.
     
    20:01
    Střídání v týmu Engineers Prague: ze hřiště odchází Ondřej Mann, přichází Tomáš Maštalířský.

    Před startem druhé třetiny přichází očekávaná změna – ze hřiště odchází Ondřej Mann, který si tak dnes už nezachytá, na jeho místo přichází Tomáš Maštalířský!
     
    17:10
    Krásnou přihrávkou se teď prezentoval Martin Maťátko, který našel přes celé pásmo Josefa Hejného, který měl spoustu času zakončit. Jeho střelu nakonec Mann kryje.
     
    15:02
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jan Raitermann – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:12
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Tak brankář Ondřej Mann dnes očividně nemá formu. Za záda mu propadlo backhandové zakončení MARTINA ČERNÉHO, který využil chyby obránce Pražanů, jenž byl pod tlakem a sám svou akci zakončil nad rameno muže v masce. Už je to 3:1!
     
    06:18
    Ale hrozí teď! Hostující forward Miroslav Tvrdoň vypíchl puk ve středovém kruhu a sám se hnal na brankáře Riders. Jeho zakončení, ale moc povedené nebylo a puk končí v lapačce maskovaného muže v bílém!
     
    04:20
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice vedou! MAREK LADMAN se proháčkoval až před Manna, který na bekhendové zakončení nereagoval příliš jistě a puk se doloudal za jeho záda. Laciný gól v Inženýrské síti!
     
    02:46
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Z první přesilovkové akce je vyrovnáno! Lukáš Hebek se finesou na modré čáře osvobodil, sjel blíže k bráně a vypálil. Puk ještě šikovně tečoval nejproduktivnější Jezdec JOSEF HEJNÝ a stav je tak 1:1. Velká vzpruha pro domácí. Asistence: Lukáš Hebek a Jan Vacek.
     
    02:25
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jonáš Adamec – 2 min., hrubost).
     
    00:56
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ještě v první minutě padá první gól! Vojtěch Matějka nahodil do skrumáže před brankou a JAN BEČVÁŘ už jen zametl za zmatenou obranu a brankáře soupeře. 1:0. Jeden z nejlehčích gólů nejlepšího střelce soutěže! Asistence: Vojtěch Matějka a Jan Raiterman.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 3. Hejný (Hebek, Vacek), 5. Ladman, 15. Černý, 54. Šrámek (Maršík, Hebek) – 1. Bečvář (Matějka, Raiterman), 22. Vobořil (Bečvář), 23. Fiala, 33. Dani (Fiala), 38. Chlouba (Fiala, Dani), 49. Matějka (Blažek), 53. Adamec, 59. Slavata (Kubata, Hynek)


    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (Vaněk) – Pražák, Faltys, Vacek, Bezděk – Maršík, Maťátko, Bureš, Pelcl, Černý, Šrámek, Stolín, Hebek, Hlaváček, Králíček, Jindra, Ladman, Kmoníček, Hejný
    ČVUT Engineers Prague: Mann (Maštalířský) – Raiterman, Horský, Klement, Vobořil, J. Najman, Skalík – Kubata, Chlouba, Tvrdoň, Matějka, Fiala, adamec, Slavata, Blažek, Bečvář, Hynek, Janiurek, Dani

    Rozhodčí: Kratochvíl – Bohuněk, Hájková
    bahis siteleri