Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:2 (po pr.)
Kometa Brno – Kladno 5:2 (kon.) | Pardubice – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Zlín 4:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 2:2, 1:1)
HC Olomouc
Pátek 03.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje zase na počtenou. (20:01:39)
     
    Střely na branku: 19 – 23
     
    Je dobojováno. Hosté se ve třetí třetině dostali do dvoubrankového náskoku, ale v závěru ještě Litvínov vykřesal jiskru naděje na úspěch, když snížil na rozdíl jediného gólu. Následně pak to Verva zkusila se šesti bruslaři v poli a bez brankáře, ale vyrovnat se jí už nepovedlo. Olomoučtí tak ze severu Čech odvážejí všechny tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Hostům se povedlo dostat puk do středního a pásma a to je konec naději po litvínovský celek. Hosté o tři body nepřijdou.
     
    59:51
    Aaron Irving pálil od modré čáry a jeho pokus zastavilo klubko těl z hráčů Olomouce. Následně pak má kotouč u sebe Jan Lukáš a hra je přerušena.
     
    59:25
    František Lukeš na levé straně střílel v pokleku a jeho pokus chytá pozorný Jan Lukáš. Hned po přerušené hře si domácí lavička bere oddechový čas.
     
    59:12
    Godla je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:25
    Série nepřesností ve středním pásmu na obou stranách. Teď mají puk hosté a míří před Denise Godlu, který se musí mít opět hodně na pozoru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:10
    Další pokus domácích o vyrovnání, ale šanci překazila obrana soupeře, která dostala touš do bezpečí a záhy pak do středního pásma.
    55:48 Matúš SUKEĽ - 3:4
     
    55:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči ještě vykřesali naději na úspěch a dostávají se soupeři na dostřel jediné branky. Andrej Kudrna pálil od modré čáry a jeho pokus pak před Lukášem přesně tečoval MATÚŠ SUKEĽ – 3:4. Asistence: Andrej Kudrna a Uvis Janis Balinskis.
     
    55:05
    Hned po buly v útočném pásmu pálil Lukáš Nahodil, ale jeho pokus skončil na obraně litvínovského celku. Následně pak domácí tým otáčí hru.
     
    54:27
    Další komerční přestávka.
     
    54:17
    V pádu zakončil Patrik Zdráhal, ale marně dobýval hostující klec. Domácí se pak pokusili znovu o akci, ale ta neznamenala žádné nebezpečí před Janem Lukášem.
     
    53:02
    Litvínov je v plném počtu.
     
    52:39
    Hosté dlouho operovali před domácí svatyní, ale obrana Litvínova je do zakončení nepustila. Nicméně stále se domácím nedaří vyhodit puk do bezpečí.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. M. Chalupa (Stříteský, Hrbas), 37. O. Baláž (Kudrna), 56. Sukeľ (Kudrna, Balinskis) – 12. David Krejčí (J. Knotek, J. Káňa), 25. Kucsera (Dujsík, Řezníček), 39. Kunc (Kusko), 42. Nahodil (David Krejčí)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, O. Baláž, Balinskis, Hrbas, Stříteský, Demel, Strejček – P. Zdráhal, Estephan, M. Chalupa – F. Lukeš (A), V. Hübl (C), P. Straka (A) – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Zygmunt, Gerhát, Jurčík.
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Olomouc: Lukáš (Kmec) – Ondrušek (C), T. Černý, Rašner, Švrček, Řezníček, Dujsík, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), Nahodil – Klimek, J. Knotek (A), Kucsera – Burian, P. Kolouch, Navrátil – Kunc, Kusko, Bambula.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Pešina, Hodek – Zíka, Šimánek

    Diváci: 1000
    thejrc.org