Montreal – Tampa 2:3 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 3:5 (kon.) | Toronto – Columbus 5:4 (kon.)
Detroit – Nashville 2:5 (kon.) | Buffalo – Anaheim 0:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 2:4 (kon.)
St. Louis – Florida 4:3 (po pr.) | Chicago – NY Rangers 2:6 (kon.) | Edmonton – Minnesota 1:4 (kon.)
San Jose – Calgary 5:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Nashville Predators
Středa 08.12.2021, 01:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Dante FABBRO - 2:5
     
    59:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. U vlastní branky předvedl oblouček přes hlavy hráčů DANTE FABBRO jeho střelu před rychle bruslícím Zadinou ochránil Tolvanen a puk doklouzal do prázdné branky Detroitu – 2:5. Asistence: Mark Borowiecki.
    48:57 Michael RASMUSSEN - 2:4
     
    48:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    No vida, Detroit se ale nevzdává a snižuje. Akce domácích vedla pravou stranou, od Naměstnikova putoval puk na hůl Erneho, ten bekhendem našel před branku si najíždějícího MICHAELA RASMUSSENA, který pohotově sklepával za o zákrok se pokoušejícího Ritticha – 2:4. Asistence: Adam Erne, Vladislav Naměstnikov.
    47:07 Eeli TOLVANEN - 1:4
     
    47:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vhazovalo se v pásmu Detroitu, po buly se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil na teč Fabbro a EELI TOLVANEN předvedl dokonalou teč, na kterou Nedeljkovic nedosáhl – 1:4. Asistence: Dante Fabbro, Ryan Johansen.
    42:33 Nick COUSINS - 1:3
     
    42:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přichází úder na druhé straně! Domácím se nepovedlo vyhodit puk ze svého pásma, ten se odrazem dostal před brankoviště, kde byl zcela volný NICK COUSINS, ten si položil Nedeljkovice a bekhendem zakončil do volné části branky – 1:3. Asistence: Roman Josi.
    29:58 Robby FABBRI - 1:2
     
    29:58
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka je rychle využitá a Detroit snižuje. Po několika střelách z dálky se puk objevil u brankoviště a pohotový ROBBY FABBRI jej zblízka doklepl za marně zasahujícího Ritticha – 1:2. Asistence: Pius Suter, Moritz Seider.
    17:43 Roman JOSI - 0:2
     
    17:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky! ROMAN JOSI přejel modrou čáru, prosmýkl se kolem hráčů v červeném a když jej nezastavil ani Hronek, mohl svou akci dotáhnout do zdárného konce a forhendovým blafákem zasunul za Nedeljkovice – 0:2. Asistence: Dante Fabbro, Ryan Johansen.
    12:32 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    12:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a hosté vedou! Po přechodu do útočného pásma přihrál z pravé strany Duchene křížem před brankoviště, kde si sjížděl RYAN JOHANSEN a ten pohotově sklepával za Nedeljkovice – 0:1. Asistence: Matt Duchene, Roman Josi.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 30. Fabbri (P. Suter, Seider), 49. M. Rasmussen (Erne, Naměstnikov) – 13. Johansen (Duchene, Josi), 18. Josi (Fabbro, Johansen), 43. Cousins (Josi), 48. Tolvanen (Fabbro, Johansen), 60. Fabbro (Borowiecki)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, Leddy, Oesterle, Renouf – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Fabbri – Zadina, P. Suter, Veleno – Erne, M. Rasmussen, Naměstnikov – Gagner, Rowney, Givani Smith.
    Trenér: Jeff Blashill

    Nashville Predators: Rittich (Ingram) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Borowiecki, P. Myers, Harpur – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen (A), Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, Novak, Cousins.
    Trenér: John Hynes

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Johnson, Suchánek

    Diváci: 15 539
    bahis siteleri