New Jersey – Philadelphia 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Boston 2:1 (2:0 po s.n.)
Vegas – Dallas 5:4 (kon.)
konec
New York Rangers
3:7 (2:1, 0:5, 1:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 09.12.2021, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Mikko RANTANEN - 3:7
     
    53:25
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nádherná jednoduchá branka hostů a Avalanche vede opět o čtyři branky. Erik Johnson poslal puk na bránu zpoza modré čáry a osamocený MIKKO RANTANEN pouze nastavil hůl, od které se kotouč odrazil za záda Húsky. Asistence: Erik Johnson a Nicolas Aube-Kubel.
    51:52 Filip CHYTIL - 3:6
     
    51:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Radost pro českého útočníka a domácí snižují na 3:6! K'Andre Miller získal kotouč ve svém pásmu, posléze jej předal jedničce draftu Lafrenierovi, který ho posunul pod sebe FILIPU CHYTILOVI a ten z první zakončil k pravé tyči. Asistence: Alexis Lafreniere a K'Andre Miller.
    37:36 Logan O'CONNOR - 2:6
     
    37:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to je pohroma pro domácí, neboť uplynulo 22 vteřin a LOGAN O'CONNOR se trefuje podruhé! Po chybě domácích se hostující útočník dostal osamocen do obrovské šance a pohotově prostřelil Adama Húsku. Bez asistence.
    37:14 Logan O'CONNOR - 2:5
     
    37:14
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je to už 5:2! Avalanche drží svého soupeře ve druhé třetině a dává v ní už čtvrtý gól. LOGAN O'CONNOR se ve velké rychlosti dostal po pravé straně, kde se vyhnul Millerovi a následně skvěle zakončil pod horní tyč. Asistence: Nazem Kadri a Kurtis MacDermid.
    30:42 Alex NEWHOOK - 2:4
     
    30:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Těžký debut pro slovenského gólmana, který počtvrté kapituluje. ALEX NEWHOOK dostal v levém kruhu nabito od Samuela Girarda a z první vypálil tvrdou ránu do pravé části branky. Asistence: Samuel Girard a Devon Toews.
    26:11 Nazem KADRI - 2:3
     
    26:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche jde znovu do vedení! Ničuškin z pravé strany přihrál puk na modrou, odkud vypálil Cale Makar a NAZEM KADRI fantastickou tečí překonal slovenského brankáře. Asistence: Cale Makar a Valerij Ničuškin.
    24:48 Nathan MACKINNON - 2:2
     
    24:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla jiná paráda a je srovnáno na 2:2! NATHAN MACKINNON se vydal do útočného pásma středem, kde se dostal přes obránce Millera a posléze zakončil jednoručí mezi betony Adama Húsky! Asistence: Gabriel Landeskog a Samuel Girard.
    18:15 Nils LUNDKVIST - 2:1
     
    18:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo proměňuje přesilovou hru a jde do vedení! Navíc se jedná o premiérový gól v NHL od švédského mladíka NILSE LUNDKVISTA! Po přihrávce do levého kruhu tento útočník vypálil fantastickou střelu pod horní tyč. Asistence: Filip Chytil a Jacob Trouba.
    06:56 Jacob TROUBA - 1:1
     
    06:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z první šance domácích je srovnáno na 1:1! Artěmij Panarin se dostal k puku za bránou a následně jej poslal na střed k modré čáře JACOBU TROUBOVI, který poslal čistý průstřel k pravé tyči. Asistence: Artěmij Panarin a Ryan Reaves.
    04:11 Mikko RANTANEN - 0:1
     
    04:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otevírá brankový účet tohoto utkání! MIKKO RANTANEN si převzal kotouč na modré čáře a posléze vypálil zápěstím do levé části branky, kdy slovenský brankář Adam Húska nepředvedl vůbec dobrý zákrok a spíše daroval soupeři branku. Asistence: Nazem Kadri a Devon Toews.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 7. Trouba (Panarin, Reaves), 19. Lundkvist (Chytil, Trouba), 52. Chytil (Lafreniere, K'A. Miller) – 5. Rantanen (Kadri, D. Toews), 25. MacKinnon (Landeskog, Girard), 27. Kadri (Makar, Ničuškin), 31. Newhook (Girard, D. Toews), 38. L. O'Connor (Kadri, MacDermid), 38. L. O'Connor, 54. Rantanen (E. Johnson, Aube-Kubel)


    New York Rangers: Húska (A. Georgijev) – A. Fox, R. Lindgren, Trouba (A), K'A. Miller, Lundkvist, Nemeth – Kakko, Zibanejad (A), Kreider – Dryden Hunt, R. Strome (A), Panarin – J. Gauthier, Chytil, Lafreniere – Reaves, Goodrow, K. Rooney.
    Trenér: Gerard Gallant

    Colorado Avalanche: Kuemper (52.–54. J. Johansson) – Makar, D. Toews, E. Johnson, Girard, MacDermid, J. Johnson – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Ničuškin – Aube-Kubel, Newhook, L. O'Connor – J. MacDonald, Jost, Helm.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Dwyer, McCauley – Cherrey, Suchánek

    Diváci: 16 714
    bahis siteleri