Janov – Sampdoria 1:3 (kon.)
konec
Janov CFC
1:3 (0:1)
UC Sampdoria
Pátek 10.12.2021, 20:45Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    79. Mattia DESTRO - 1:3
     
    79
    Janov právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec také dočkal alespoň čestného zásahu. Na nadýchaný centr na malé vápno si naběhl MATTEO DESTRO, který v tísni hlavou usměrnil balón k tyči!
    68. Manolo GABBIADINI - 0:3
     
    68
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Branka Sampdorie je nakonec uznána! Po rychlé akci přiletěla do pokutového území přihrávka z levé strany a MANOLO GABBIADINI i s pomocí teči obránce dostal míč do sítě!
    50. Francesco CAPUTO - 0:2
    Hosty poslal do vedení už v osmé minutě Manolo Gabbiadini. Na další šanci jsme museli čekat až do nastavení, kdy Caputo z dobré pozice přestřelil domácí svatyni.
     
    50
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Sampdoria krátce po přestávce přidává svou druhou branku! Hosté udeřili po rychlém protiútoku. Přihrávku na pravou stranu dostal Candreva, jehož ránu Sirigu vyrazil jen před sebe a dobíhající FRANCESCO CAPUTO míč doklepl do sítě!
    8. Manolo GABBIADINI - 0:1
     
    8
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Hostující celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Sampdoria tak potvrzuje svůj vydařený vstup do duelu. MANOLO GABBIADINI si naběhl na povedený centr z úrovně penalty parádně zakončil!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Destro (Cambiaso) – 8. Gabbiadini (Candreva), 50. Caputo, 68. Gabbiadini

    Karty:   85. Ghiglione (JAN), 90. Sturaro (JAN) – 35. Thorsby (SMD), 90+5. Chabot (SMD)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:16.
    Janov CFC: Sirigu – Vanheusden (86. Kallon), A. Masiello (58. Vásquez), Criscito – Ghiglione, Sturaro, Badelj, Hernani (74. Portanova), Cambiaso – Pandev, Ekuban (58. Destro).
    Náhradníci: Marchetti, Šemper – Bani, Behrami, Biraschi, Destro, Galdames, Kallon, Sabelli, Portanova, A. Touré, Vásquez.

    UC Sampdoria: Audero – Bereszyński (69. Dragusin), Jošida, Colley, Augello – Candreva (90+3. Askildsen), Thorsby (77. Chabot), Ekdal, Adrien Silva – Caputo, Gabbiadini (69. Verre).
    Náhradníci: Falcone, N. Ravaglia – Askildsen, Depaoli, Ciervo, Dragusin, A. Ferrari, Chabot, Murru, Quagliarella, Verre, Yepes.
    bahis siteleri