Poprad – Lipt. Mikuláš 9:0 (kon.)
konec
HK Poprad
9:0 (4:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 15.12.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Popradčania aj v tretej tretine rozpumpovali svoj gólostroj a pridali do siete súpera ešte štyri kúsky k pôvodným piatim. Presadili sa Mlynarovič, Vandas a dvakrát Arniel. Arniel strelil dokopy v tomto zápase päť gólov, Poprad ich dokopy Mikulášu nasúkal deväť a s prehľadom zvíťazil. (20:22:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Arniel zakončoval spomedzi kruhov, mieril však mimo priestoru bránky. Už sa zápas len pohodlne dohráva, Poprad je jasný víťaz.
     
    58:09
    Skokan to krížom hádzal z pravého kruhu na opačnú stranu Livingstonovi, ktorý už možno mal desiaty gól na hokejke, no netrafil bránu.
     
    57:54
    Kriška zachytil puk na pravom kruhu, jeho zakončenie skončilo na Čiliakovi.
     
    57:05
    Nahodený puk z popradských hokejok skončil na zadnom mantineli, získali ho hostia, ktorí teda rozhodne chuť do hry nemajú. Pochopiteľne.
     
    56:09
    Adam Drgoň dostal puk na modrú čiaru, vypálil príklepom a opečiatkoval hornú žrď, od ktorej sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    54:21
    Poprad dal gól!
    Tak možnože padne dnes aj desiatka. Prvý presilovkový gól Popradu v tomto zápase. Skokan ponúkol puk pred bránku JAMIEMU ARNIELOVI a ten prudkou strelou rozvlnil sieť. Je to už jeho piaty gól v zápase.
    Asistencie: Dávid Skokan, James Livingston.
     
    53:25
    Presilovka Popradu v závere tretej tretiny. Trest 2+2 za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Matúš Paločko.
     
    53:09
    Poprad dal gól!
    Kamzíci si užívajú zápas plnými dúškami a vedú už 8:0. MICHAEL VANDAS predviedol sympatickú individuálnu akciu. Odpútal sa od mantinelu, prešiel medzi kruhy, vystrelil a prekvapil Kozla.
    Asistencie. Peter Novajovský, Petr Ulrych.
     
    52:42
    Svitana si vypýtal pohybom prihrávku od Livingstona, dostal ju medzi kruhy, no nedokázal si ju spracovať a vystreliť.
     
    52:11
    Svitana vrátil puk medzi kruhy Livingstonovi, ktorý prudko strieľal z prvej a Kozel rýchlo vytiahol svoj betón.
     
    50:44
    Marek Hovorka mal otvorený priestor na ľavom krídle, dostal krížnu prihrávku, pokračoval k strele z kruhu, no Čiliak opäť úspešne zasiahol.
     
    49:29
    Arniel je so štyrmi strelenými gólmi dnes pri chuti, opäť sa rozbiehal dopredu, sám to však teraz proti presile nezvládol.
     
    49:07
    Svitana sa spoza ľavého kruhu do zakončenia netlačil. Premiešal si puk, pohral sa, a tak ho pohodlne odovzdal spoluhráčom.
     
    48:31
    Brejčák nespracoval prudkú prihrávku na modrú čiaru a puku sa ujali hostia. Dopredu však akosi nevyrazili.
     
    47:49
    Poprad dal gól!
    Opäť sa gólostroj Popradčanov rozbieha. Už je to pre hostí naozaj na uterák. Matej Paločko perfektne nastrelil od mantinelu puk pred bránku, našiel hokejku SAMUELA MLYNAROVIČA a ten prekonal Kozla.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    47:19
    Poprad dal gól!
    Poltucet gólov v bránke Mikuláša. Pred brankárom Kozlom ostal po nahodenom puku z modrej čiary úplne zabudnutý JAMIE ARNIEL, ktorý naznačil zakončenie bekhendom, potiahol si puk na forhend a skóroval. Je to pre neho štvrtý gól v zápase.
    Asistencie: Michael Vandas, Adam Drgoň.
     
    46:54
    Drgoň nahadzoval strelu spoza pravého kruhu, brankár Kozel ju bezpečne zachytil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Arniel (Rymsha, Vandas), 10. Mlynarovič (Ully, Vandas), 14. Svitana (Drgoň), 17. Arniel (Vandas, Ully), 22. Arniel, 48. Arniel (Vandas, Drgoň), 48. Mlynarovič (Paločko), 54. Vandas (Novajovský, Ulrych), 55. Arniel (Skokan, Livingston)


    HK Poprad: Čiliak (Tomek) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Rymsha, Ulrych, Novajovský, Hudec – Svitana, Skokan, Livingston – Ully, Arniel, Vandas – Matej Paločko, Mlynarovič, Jevoš – Valigura, Bjalončík, Petráš
    Trenér: Corey Neilson

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (17. Kozel) – Droppa, Ventelä, Varttinen, Ilenčík, Mezovský, Krempaský, Dunčko, Feherpataky – Handlovský, Hovorka, Kriška – Matúš Paločko, Walega, Jurík – Chuvilov, Murček, Haluška – Kalousek, Urban, Nemec
    Trenér: Milan Jančuška

    Rozhodčí: Hronský, Smrek – Ordzovenský, Jedlička
    bahis siteleri