Poprad – Lipt. Mikuláš 9:0 (kon.)
konec
HK Poprad
9:0 (4:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 15.12.2021, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Skokan to krížom hádzal z pravého kruhu na opačnú stranu Livingstonovi, ktorý už možno mal desiaty gól na hokejke, no netrafil bránu.
     
    54:21
    Poprad dal gól!
    Tak možnože padne dnes aj desiatka. Prvý presilovkový gól Popradu v tomto zápase. Skokan ponúkol puk pred bránku JAMIEMU ARNIELOVI a ten prudkou strelou rozvlnil sieť. Je to už jeho piaty gól v zápase.
    Asistencie: Dávid Skokan, James Livingston.
     
    53:25
    Presilovka Popradu v závere tretej tretiny. Trest 2+2 za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Matúš Paločko.
     
    53:09
    Poprad dal gól!
    Kamzíci si užívajú zápas plnými dúškami a vedú už 8:0. MICHAEL VANDAS predviedol sympatickú individuálnu akciu. Odpútal sa od mantinelu, prešiel medzi kruhy, vystrelil a prekvapil Kozla.
    Asistencie. Peter Novajovský, Petr Ulrych.
     
    47:49
    Poprad dal gól!
    Opäť sa gólostroj Popradčanov rozbieha. Už je to pre hostí naozaj na uterák. Matej Paločko perfektne nastrelil od mantinelu puk pred bránku, našiel hokejku SAMUELA MLYNAROVIČA a ten prekonal Kozla.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    47:19
    Poprad dal gól!
    Poltucet gólov v bránke Mikuláša. Pred brankárom Kozlom ostal po nahodenom puku z modrej čiary úplne zabudnutý JAMIE ARNIEL, ktorý naznačil zakončenie bekhendom, potiahol si puk na forhend a skóroval. Je to pre neho štvrtý gól v zápase.
    Asistencie: Michael Vandas, Adam Drgoň.
     
    43:58
    Handlovský šikovne zo stredného pásma prehodil puk poza popradských obrancov na Mareka Hovorku, ktorý už pokračoval len sám na Čiliaka. Snažil sa ho prekonať strelou pomedzi betóny, to mu však nevyšlo.
     
    38:38
    Jamie Arniel mal štvrtý gól na svojej hokejke, prihrávku mu pred bránku pekne naservíroval Ully, no Kozel sa brilantne rýchlo presunul a vytiahol vynikajúci zákrok.
     
    36:26
    Na ľavom kruhu sa uvoľnil Kalousek, dostal prihrávku a mal veľkú šancu. Čiliak však rýchlo a účinne zasiahol.
     
    34:17
    Presilovku získavajú hokejisti Mikuláša. Michael Vandas je potrestaný za hákovanie.
     
    26:01
    Mikuláš získava presilovku a môže ešte povstať z popola v tomto zápase, ktorý má popradský súper veľmi dobre rozbehnutý. Marek Hudec je potrestaný za držanie.
     
    22:33
    Poprad si zahrá druhú presilovku v zápase. Sebastián Droppa dostáva dve minúty za držanie.
     
    21:12
    Poprad dal gól!
    Poprad pridáva piaty gól. Po akcii Livingstona brankár Kozel veľmi dobre nevedel, kde vo výstroji má puk, nakoniec mu vypadol a skončil v bránke. Gól je pripísaný JAMIEMU ARNIELOVI a je teda z toho hetrik pre tohto Kanaďana.
     
    18:44
    Po tvrdom hite Skokana na Krempaského prasklo plexisklo v rohu klziska. Prebehne jeho výmena, tímy odchádzajú do šatní, nasledovať bude úprava ľadu a dohrá sa prvá tretina. Hneď by potom mala začať druhá.
     
    16:25
    Striedanie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Vošvrda, prichádza Kozel.
     
    16:25
    Poprad dal gól!
    Poprad ide v 17. minúte zápasu už do štvorgólového vedenia. Vandasovu strelu dorazil spred bránky JAMIE ARNIEL a vyhnal Vošvrdu z bránky, ktorého v zápase nahradí Patrik Kozel.
    Asistencie: Michael Vandas, Cole Ully.
     
    13:39
    Poprad dal gól!
    Domáci skórujú aj vo vlastnom oslabení. Hostia trochu prepadli v útočnom pásme, Drgoň so Svitanom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Drgoň posunul pred bránku PATRIKOVI SVITANOVI a ten bekhendom prekonal Vošvrdu.
    Asistencia: Adam Drgoň.
     
    12:50
    Prvú presilovku v zápase si zahrajú aj hokejisti Liptovského Mikuláša. Dve minúty za podrazenie dostáva Mike Dalhuisen.
     
    11:42
    Ully z úrovne bránkovej čiary výborne ponúkol prihrávku krížom pred bránku na Hudeca. Obranca Popradu však nezakončil, netrafil puk. Šanca však vyzerala sľubne.
     
    09:21
    Poprad dal gól!
    Kamzíci síce nevyužili presilovku, no skórovali z ešte plynúceho tlaku po presilovej hre. Ully výbornou spätnou klamlivou prihrávkou spoza bránky vrátil puk pred bránu SAMUELOVI MLYNAROVIČOVI, ktorý z prvej trafil k opačnej žŕdke.
    Asistencie: Cole Ully, Michael Vandas.
     
    07:14
    Po prvýkrát sa vylučuje. Na dve minúty za krosček je vylúčený Tomáš Urban.
     
    04:34
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v zápase dostávajú do vedenia. Rymsha našiel pred bránkou JAMIEHO ARNIELA, ktorý nezaváhal a prekonal brankára Vošvrdu.
    Asistencie: River Rymsha, Michael Vandas.
     
    01:03
    Vandasovi ušiel puk na modrej čiare, Walega prekorčuľoval po pravom krídle a naservíroval pred bránku Juríkovi, ktorý zakončoval z prvej zblízka a opečiatkoval žrď.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Arniel (Rymsha, Vandas), 10. Mlynarovič (Ully, Vandas), 14. Svitana (Drgoň), 17. Arniel (Vandas, Ully), 22. Arniel, 48. Arniel (Vandas, Drgoň), 48. Mlynarovič (Paločko), 54. Vandas (Novajovský, Ulrych), 55. Arniel (Skokan, Livingston)


    HK Poprad: Čiliak (Tomek) – Drgoň, Brejčák, Dalhuisen, Rymsha, Ulrych, Novajovský, Hudec – Svitana, Skokan, Livingston – Ully, Arniel, Vandas – Matej Paločko, Mlynarovič, Jevoš – Valigura, Bjalončík, Petráš
    Trenér: Corey Neilson

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (17. Kozel) – Droppa, Ventelä, Varttinen, Ilenčík, Mezovský, Krempaský, Dunčko, Feherpataky – Handlovský, Hovorka, Kriška – Matúš Paločko, Walega, Jurík – Chuvilov, Murček, Haluška – Kalousek, Urban, Nemec
    Trenér: Milan Jančuška

    Rozhodčí: Hronský, Smrek – Ordzovenský, Jedlička
    bahis siteleri