Vítkovice – Otrokovice 9:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:2 (kon.) | Česká Lípa – Hattrick Brno 7:6 (po pr.)
Bohemians – Mladá Boleslav 3:10 (kon.) | Chodov – Tatran 4:3 (kon.) | Black Angels – Královské Vinohrady 13:6 (kon.)
Liberec – Ostrava 7:5 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:10 (2:2, 1:5, 0:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Pátek 17.12.2021, 19:30 • UNYP ARENA, Praha • Livesport Superliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    54:57 Jiří CURNEY - 3:10
     
    54:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před Tomašíkem se otevřela cesta k přihrávce před bránu a JIŘÍ CURNEY pokřtil čerstvého Hyršla prvním gólem v jeho kleci. Curney přidává svůj druhý zápas v utkání a zároveň zaokrouhluje účet svého týmu na populární desítku. To je tedy 26. zásah Mladé Boleslavi z poslední dvou utkání. Asistence: Milan Tomašík.
     
    54:38
    Dvě minuty za držení dostává Sebastián Rod. To je další komplikace.
     
    54:37
    Konečnou ohlásil v tomto utkání Radovan Michajlovič, do akce se hlásí Tomáš Hyršl.
    54:37 Jakub BÍNA - 3:9
     
    54:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výměna mezi Adamem Hemerkou a JAKUBEM BÍNOU je zakončená dalším úspěšným pokusem. Bína si vytáhl míček blíže ke středu a pak zakončil ideálně na zadní tyčku. Tato branka vyvolá změnu gólmana na straně Bohemians. Poměrně dlouhých 13 minut jsme čekali na gól. Asistence: Adam Hemerka.
     
    50:26
    Adamové Růžek za Bohemians a Hemerka za Mladou Boleslav se postrkali před bránou, oba si odsedí dvě minuty za hrubost a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    50:13
    Radovan Michajlovič už se odpoutal od přední tyče a Matěj Pěnička ho ranou z otočky dost zaskočil. Ozvala se právě branková konstrukce.
    41:49 Jiří CURNEY - 3:8
     
    41:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zpětná přihrávka Matěje Pěničky se mění v asistenci, osmý gól podepisuje přesnou ranou na pravou tyč JIŘÍ CURNEY. Mladá Boleslav ukazuje, že je ve střelecké pohodě. Po šestnáctibrankové nadílce, kterou rozdala Pardubicím, se teď inkasované branky kupí i na straně Pražanů. Asistence: Matěj Pěnička.
    39:30 Jan ZOUFALÝ - 3:7
     
    39:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Půlminuty před sirénou navyšuje náskok Mladé Boleslavi také JAN ZOUFALÝ. Dokázal přibít míček k pravé tyči, kde už se ani navzdory tygřímu skoku nenatáhl Radovan Michajlovič. Akci připravil Miroslav Fořt, který se z obranného rohu dostal až dopředu. Asistence: Miroslav Fořt.
    36:24 Patrik SUCHÁNEK - 3:6
     
    36:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rána z obrovské dálky, lépe řečeno spíše padající list, nakonec zakotvila za gólmanem Radovanem Michajlovičem, který tak inkasuje počtvrté v této periodě. PATRIK SUCHÁNEK to zkusil trochu naslepo, ale pak mohl slavit s rukama nad hlavou. Důležitou práci odvedl clonící Martin Tokoš. Asistence: Milan Tomašík.
     
    33:12
    Nedovolené vrážení při útočné akci předvedl Filip Forman, odpočine si na trestné lavici.
     
    32:44
    Fantastický zásah Radovana Michajloviče proti Filip Zakonovovi, který málem přidal další gól. To byl důležitý zákrok.
    29:53 Filip ZAKONOV - 3:5
     
    29:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hodně těsná záležitost, FILIP ZAKONOV nicméně dokázal florbalku udržet pod hranicí hraní vysokou holí a branka tak platí. Po střele Milana Tomašíka se Zakonov propracoval k dorážce z bezprostřední blízkosti a trefil se přímo nad rameno Radovana Michajloviče. Mladá Boleslav opět odskakuje do dvoubrankového trháku. Asistence: Milan Tomašík.
    29:20 Sebastián ROD - 3:4
     
    29:20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Ztráta na pravém mantinelu a je tu třetí využitá powerplay. Matúš Gajdoš si vyjel na střed, ale když se proti němu vyšponoval Lukáš Bauer, rozhodl se slovenský útočník pro přihrávku doprava. Tam už stál připravený SEBASTIÁN ROD a bekhendem jen posunul míček do prázdné klece. Asistence: Matúš Gajdoš.
     
    27:57
    Za opakované přestupky je vyloučený Adam Hemerka, byť zřejmě neprávem. Na každý pád Bohemka znovu dostane přesilovou hru, ve které je dnes stoprocentní.
    24:48 Filip ZAKONOV - 2:4
     
    24:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dobrou protisměrnou kličku si nachystal FILIP ZAKONOV a Jan Malič nešťastně tečoval míček do vlastní sítě. Zakonov tvrdě vypálil a Radovan Michajlovič neměl po nečekané intervenci svého obránce žádnou šanci. Mladá Boleslav odskakuje na rozdíl dvou gólů, v tuto chvíli má utkání pod svou kontrolou. Asistence: Patrik Suchánek.
    20:20 Daniel ŠEBEK - 2:3
     
    20:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Diagonální úsečka z hole Patrika Suchánka došla k DANIELU ŠEBKOVI, který dokázal pod rukou brankáře dostat míček do sítě. To je parádní vstup Mladé Boleslavi do prostřední části zápasu a další obrat. Zatím tedy sledujeme utkání, jehož průběh je jako na houpačce. Asistence: Patrik Suchánek.
    19:42 Tadeáš CHROUST - 2:2
     
    19:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je tu velmi svižná odpověď. TADEÁŠ CHROUST využil dobré práce Miroslava Fořta, který si vzal míček za bránu, přihrál ho kolem přední tyče a Chroustovi už pak nezbylo než tvrdou ranou úspěšně zakončit. Osmnáct vteřin před koncem třetiny tak Mladá Boleslav vyrovnává. Asistence: Miroslav Fořt.
    19:12 Jan MALIČ - 2:1
     
    19:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A je tu obrat ve skóre. Také druhou přesilovku se daří Bohemians trestat. Krosová přihrávka Karla Petráka dorazila na místo určení a JAN MALIČ pak našel místo v horním růžku branky. Lukáš Bauer se nestihl ideálně srovnat a inkasuje podruhé v utkání. Asistence: Karel Petrák.
     
    18:03
    Za hrubost pyká podruhé v utkání Martin Tokoš. Pohodil totiž Formana za mantinel a ten pak málem zbořil mladou podavačku míčků.
    14:40 Filip FORMAN - 1:1
     
    14:40
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A domácí vyrovnávají. Po přiťuknutí Jakuba Buršíka si vyjel na střed FILIP FORMAN a jeho ukázková rána tahem na levou tyč vyšla na výbornou. Ani Lukáš Bauer už na míček nedosáhl a máme tu tedy skóre 1:1. Pražané podobný moment potřebovali, v utkání zatím lepší nebyli. Asistence: Jakub Buršík.
     
    14:01
    Dvě minuty za blokování hole dostává Martin Tokoš, tím pádem Bohemians dostávají možnost přesilovky.
     
    12:55
    A znovu Boleslav nebránila ideálně. Vojtěch Bílek zůstal za bukem a natažený Lukáš Bauer dokázal tuto obrovskou šanci zlikvidovat. Teď mohou mladoboleslavští hráči děkovat jen jemu, skóre se nemění.
    07:10 Jan ZOUFALÝ - 0:1
     
    07:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po zásluze hosté otevírají skóre. Koláčného střela ještě neprošla, ale z druhé vlny se do akce zapojil JAN ZOUFALÝ a jeho přesné zakončení už nebylo pro Radovana Michajloviče chytatelné. Mladá Boleslav je aktivnějším týmem a bude dál tlačit. Asistence: Petr Koláčný.
     
    02:20
    První vážnější šanci měl Tomašík, jeho kličku ovšem zachytil Michajlovič. Jenže pak se dopustil obrovské chyby při rozehrávce, přesto Tokoš nedokázal jeho zaváhání potrestat.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 15. F. Forman (Buršík), 20. Malič (Petrák), 30. Rod (Gajdoš) – 8. Zoufalý (Koláčný), 20. Tadeáš Chroust (Fořt), 21. Šebek (Suchánek), 25. Zakonov (Suchánek), 30. Zakonov (Tomašík), 37. Suchánek (Tomašík), 40. Zoufalý (Fořt), 42. Curney (Pěnička), 55. J. Bína (Hemerka), 55. Curney (Tomašík)


    FbŠ Bohemians: Michajlovič (55. Hyršl) – Malič, Čihák, K. Krbec, Šimáně – Šebek, Petrák, Steller, Buršík, Cabejšek, Bílek, Rod, Tomčo, Gajdoš, F. Forman, Růžek, Hrabčák.
    Trenér: Michal Jedlička

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Koláčný, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Zoufalý, Curney, Pěnička.
    Trenér: Petr Novotný

    Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka

    Diváci: 210