Ostrava – Chodov 6:5 (2:0 po s.n.) | Tatran – Black Angels 10:2 (kon.) | Pardubice – Královské Vinohrady 9:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 6:7 (kon.) | Otrokovice – Hattrick Brno 3:5 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 8:5 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:7 (2:0, 2:5, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 19.12.2021, 17:00 • MSH Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:10
    Martin Gattnar v další dobré pozici. Po křížné přihrávce střílel z levé strany, ale brejk dva na jednoho skončil u brankáře Bauera, který střelu protihráče chytil.
    54:55 Rostislav GATTNAR - 6:7
     
    54:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané využili přesilovou hru! Matejčík náběhem z pravé strany před velké brankoviště uvolnil Šindlera, který pak ze své hole vypustil dlouhou křížnou přihrávku na druhou stranu a ROSTISLAV GATTNAR střelou z první napálil míček za bezmocného Bauera! Asistence: Matyáš Šindler – 6:7!
     
    53:21
    První přesilovku zápasu si zahrají Vítkovice. Pěnička při návratu do obrany sekl jednoho z ostravských hráčů a následuje dvouminutový trest pro domácího hráče.
    52:57 Martin TOKOŠ - 6:6
     
    52:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Suchánek rozběhnul křížnou přihrávkou na pravé straně Zakonova, ten se odhodlal ke střele, brankář Souček jeho pokus vyrazil pouze před sebe a dorážející MARTIN TOKOŠ srovnal na 6:6! Asistence: Filip Zakonov.
    51:03 Adam DELONG - 5:6
     
    51:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hattrick ADAMA DELONGA! Pěničkovu střelu z druhé vlny hosté odrazili a vyrazili do rychlého brejku, který po přihrávce Besty zakončil střelou z první zmíněný Delong! Asistence: Jiří Besta – 5:6!
     
    44:43
    Delong našel zpětnou přihrávkou před velkým brankovištěm Zubka, ten se opřel do střely, ale minul poloodkrytou branku!
    41:20 Milan TOMAŠÍK - 5:5
     
    41:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! MILAN TOMAŠÍK uspal bránícího hráče a rychlou střelou z otočky poslal míček z pravé strany do pravého rohu ostravské branky! Asistence: Martin Tokoš – 5:5!
    38:07 Matěj PĚNIČKA - 4:5
     
    38:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólostroj pokračuje! Curney přihrál do levého rohu Bínovi, ten si vyběhl před branku, ale místo střely volil zpětnou přihrávku na MATĚJE PĚNIČKU, který z druhé vlny vystřelil přesně do odkryté branky! Asistence: Jakub Bína – 4:5!
    37:07 Ondřej SIDUNOV - 3:5
     
    37:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to byl gól! Hosté znovu udeřili z protiútoku, Martin Gattnar pláchl po levé straně, jeho průnik ještě zneškodnil brankář Bauer, ale dobíhající ONDŘEJ SIDUNOV doklepl volný míček za záda mladoboleslavského gólmana! Asistence: Martin Gattnar – 4:5!
    33:06 Adam DELONG - 3:4
     
    33:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Mladá Boleslav mohla jít do vedení, Tokoš se neprosadil přes Součka, Ostravané rozjeli rychlý protiútok, kterýpo přihrávce Besty zakončil do prázdné branky ADAM DELONG! Asistence: Jiří Besta – 3:4!
    32:48 Jiří CURNEY - 3:3
     
    32:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ztratili míček při protiútoku, do rychlé akce se vydali domácí, Hemerka přihrál na levou stranu JIŘÍMU CURNEYMU, který prostřelil gólmana Součka! Asistence: Adam Hemerka – 3:3!
    31:15 Jakub HUBÁLEK - 2:3
     
    31:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelu Šebesty z levé strany tečoval Matejčík, brankář Bauer míček vyrazil před sebe, kde byl JAKUB HUBÁLEK, který nadvakrát přehodil ležící nohu domácího gólmana! Asistence: Marek Matejčík – 2:3!
     
    26:46
    Velká šance na druhé straně, ale Tomašík minul ze vzduchu odkrytou branku.
     
    26:19
    Krásná kombinace Ostravy, Šindler dostal přihrávku na pravou stranu, brankář Bauer se položil na zem a Šindler místo střely zvolil přihrávku na dobíhajícího Matejčíka, který minul branku.
    25:10 Marek BRÄUER - 2:2
     
    25:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak a je vyrovnáno! Vítkovičtí za brankou sebrali míček domácímu obránci, Martin Gattnar zkusil z levé strany vystřelit, brankář Bauer míček vyrazil pouze před sebe a MAREK BRÄUER dorazil skákající míček do mladoboleslavské branky! Asistence: Martin Gattnar – 2:2!
    24:02 Adam DELONG - 2:1
     
    24:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se dostávají na kontakt! Zubek našel z pravé strany před brankou ADAMA DELONGA, který měl před sebou odkrytou branku do které usměrnil míček! Asistence: Adam Zubek – 2:1!
     
    13:52
    Velmi dobrá šance Vítkovic, Delong si z pravé strany naběhl k brance, nejprve vystřelil na Bauera, ten míček vyrazil před Delonga, který vzápětí poslal balónek na dobíhajícího Zubka, ale ten v těžké pozici minul prázdnou branku.
    Martin TOKOŠ - 2:0
     
    10:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! MARTIN TOKOŠ sebral na středové čáře míček Bestovi a zamířil na vítkovickou branku, následně se podíval na Součka a střelou nad ruku navýšil vedení domácích na 2:0!
    Filip ZAKONOV - 1:0
     
    08:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se zaslouženě dostali do vedení! Šebek přihrál na levou stranu rozběhnutému Suchánkovi, ten dobře spatřil před brankou volného FILIPA ZAKONOVA a adresoval mu přihrávku. Domácí hráč následně tečoval míček do vítkovické branky! Asistence: Patrik Suchánek – 1:0!
     
    07:59
    Chyba vítkovických obránců, Hubálek pustil do protiútoku dvojici Bína – Pěnička, první jmenovaný zkazil přihrávku, vzápětí míček vybojoval Pěnička, naběhl si k brankáři, ale Součka nepřekonal.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 9. Zakonov (Suchánek), 11. Tokoš, 33. Curney (Hemerka), 39. Pěnička (J. Bína), 42. Tomašík (Tokoš), 53. Tokoš (Zakonov) – 25. Delong (Zubek), 26. Bräuer (M. Gattnar), 32. Hubálek (Matejčík), 34. Delong (Besta), 38. Sidunov (M. Gattnar), 52. Delong (Besta), 55. R. Gattnar (Šindler)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Tomšík) – Fišera, Suchánek, Gruber, Koláčný, Zakonov, Punčochář, Hemerka, Fořt – Šebek, Tomašík, Tadeáš Chroust, J. Bína, Tokoš, Zoufalý, Curney, Pěnička, Do. Beneš.
    Trenér: Novotný.

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Jasiok) – Jan Šebesta, Nehera, Hatala, Hubálek, Vítovec, Kaleta – M. Gattnar, R. Gattnar, Sidunov, Šindler, Bräuer, Zubek, Palčinský, Delong, Matejčík, Besta.
    Trenér: Brus.

    Rozhodčí: Drápal, Pospíšil.

    Diváci: 365