Ostrava – Chodov 6:5 (2:0 po s.n.) | Tatran – Black Angels 10:2 (kon.) | Pardubice – Královské Vinohrady 9:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 6:7 (kon.) | Otrokovice – Hattrick Brno 3:5 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 8:5 (kon.)
konec
PSG Panthers Otrokovice
3:5 (0:1, 2:3, 1:1)
FBŠ Hummel Hattrick Brno
Neděle 19.12.2021, 18:00Livesport Superliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    59:10 Jonáš KŮRA - 3:5
     
    59:10
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Tak hosté nakonec dávají branku jistoty! Vyhozený míček se dloudal až do sítě, gól si po zásluze připíše JONÁŠ KŮRA. Hotovo!
    45:59 Peter NEHILA - 3:4
     
    45:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panteři jsou na dostřel! František Vykopal vyslal ostrý pokus, který trefil Zdeňka Rašku do masky, míček spadl do brankoviště kde jej sebral PETER NEHILA a zametl balonek do sítě. 3:4! Asistence: František Vykopal .
    38:27 Tomáš BROM - 2:4
     
    38:27
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    A právě tento pečlivě připravovaný útok končí další brankou v Kohútově síti! Lukáš Jalový vyslal štiplavou střelu od pravého mantinelu a míček ještě lízl TOMÁŠ BROM, který tak dává na 4:2. Asistence: Lukáš Jalový.
    33:23 Dominik DVOŘÁK - 2:3
     
    33:23
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Ou, tak se podívejme, hosté po šťastném gólu znovu vedou! DOMINIK DVOŘÁK dostal od Davioda Sládečka dlouhou přihrávku na levou stranu odkud nahodil na teč směr Adam Kohút. Míček nakonec nikdo netrefil, ale i přes to tahle propagační příležitost skončila v domácí síti! 1:3. Asistence: David Sládeček.
    30:59 Filip HRABAL - 2:2
     
    30:59
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Ač se Hattrick bránil dobře tak v tomto případě vyrobil obránce v černém dresu trestuhodnou minelu kdy namazal Martinu Ležatkovi, jenž našel na pravou tyčku dobíhajícího FILIPA HRABAL, který se z první nemýlil. Krásný gól a začínáme od nuly! Asistence: Martin Ležatka.
    25:18 Lukáš LHOTA - 1:2
     
    25:18
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ihned zpět ve vedení! LUKÁŠ LHOTA má dnes střeleckou, tentokrát v rychlém protiútoku využil toho, že na pravé straně byl úplně sám, potáhl si míček a precizně zakončil! 1:2!. Asistence: Jakub Procházka.
    24:20 Tomáš SOVJÁK - 1:1
     
    24:20
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Je vyriovnáno! Ronald Gašparík se dokázal s míčkem prosadit u mantinelu, nahrál na polovinu hřiště kde se do balonku opřel TOMÁŠ SOVJÁK . Míček zaplul až do sítě a Otrokovice jsou zpět v zápase! Asistence: Ronald Gašparík.
    Lukáš LHOTA - 0:1
     
    07:28
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Hosté vedou 1:0! LUKÁŠ LHOTA se vytočil z rohu a vyslal překvapivou střelu směr Adam Kohút. Balónek zkušenému Slovákovi propadl a Hattrick dává první gól zápasu! Asistence: Jonáš Kůra.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 25. Sovják (Gašparík), 31. Hrabal (M. Ležatka), 46. Nehila (Vykopal) – 8. Lhota (J. Kůra), 26. Lhota (Procházka), 34. Dominik Dvořák (Sládeček), 39. Brom (Jalový), 60. J. Kůra


    PSG Panthers Otrokovice: Kohút (Steiger) – Kelemen, Halama, Medek, P. Kopecký, Gašparík, Maťcha – Sovják, Petřík, Červenka, M. Ležatka, Hrabal, Nehila, Malý, Máček, Šťourač, Vykopal, Grich.
    Trenér: Karel Ševčík

    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Raška (O. Kolajta) – Jalový, Hájek, Kostka, Sládeček, Suk, M. Kůra, J. Kůra – Procházka, Juhaňák, Brom, Dominik Dvořák, Lhota, Š. Hronek, Vlach, Gryc, Zouhar.
    Trenér: Jan Nizner

    Rozhodčí: Pavel Kačer, Ondřej Vašíček