Chabarovsk – Nižněkamsk 4:5 (po pr.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 6:1 (kon.)
Kazaň – Barys 5:3 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 7:1 (kon.)
Kunlun – N.Novgorod 0:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 23.12.2021, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Arťom LUKOJANOV - 5:3
     
    58:04
    Kazaň vstřelila branku!
    Přihrávku kapitána Zaripova zpoza brány využívá přesnou střelou ARŤOM LUKOJANOV, který tak byl na počátku i na konci celé akce, protože to byl právě on, kdo kotouč zavezl do útočného pásma a udržel proti přesile.
    Asistence: Danis Zaripov.
    51:45 Jordan WEAL - 4:3
     
    51:45
    Kazaň právě vstřelila branku!
    Skvělou akci přes celé kluziště dovedl po oblouku zleva kolem pomalého Šalapova k přesnému zakončení zblízka JORDAN WEAL a Ak Bars poprvé v utkání vede.
    Asistence: Steven Kampfer.
    48:06 Dmitrij JUDIN - 3:3
     
    48:06
    Kazaň vstřelila branku!
    DMITRIJ JUDIN oslavil gólem 400. start v KHL, třetí vyrovnání v zápase ovšem zařídila stejně jako poprvé teč bránícího Morrowa, který to provedl ke své smůle snad ještě lépe, než by to dokázal jím bráněný Zaripov.
    Asistence: Arťom Galimov, Dmitrij Kagarlickij.
    31:36 Jegor PETUCHOV - 2:3
     
    31:36
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí se dlouho neradovali. JEGOR PETUCHOV rychle vrátil vyhozený kotouč do útočného pásma, prvním pokusem ještě neuspěl, ale napodruhé již umístil pod břevno Gurkovovu přihrávku ze strany.
    Asistence: Dmitrij Gurkov.
    29:46 Kirill PAŇUKOV - 2:2
     
    29:46
    Kazaň právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovou hru využívá z mezikruží pohotovou střelou k tyči po Wealově přihrávce zprava KIRILL PAŇUKOV a je znovu vyrovnáno.
    Asistence: Jordan Weal, Steven Kampfer.
    17:55 Cody KUNYK - 1:2
     
    17:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Další neuvěřitelně laciný gól v domácí síti chvilku po vypršení trestu. Vey vracel bekhendem sraženou střelu zpoza brány, CODY KUNYK ji jen lehce tečoval a kazaňský brankář si kotouč sám srazil širokou holí mezi betony za čáru.
    Asistence: Linden Vey.
    11:21 Arťom LUKOJANOV - 1:1
     
    11:21
    Kazaň právě vstřelila branku!
    Ljamkinův příklep od modré čáry se odrazil před ARŤOMA LUKOJANOVA, jehož centr z pravého křídla tečoval bránící hráč mezi Ortiovy betony. Gól byl původně připsán Safonovovi, ale posléze opraven. Druhou asistenci si tak dodatečně připisuje Adamčuk, který celou akci založil průnikem a přihrávkou na modrou.
    Asistence: Nikita Ljamkin, Kirill Adamčuk.
    9:42 Jacob BERGLUND - 0:1
     
    9:42
    Barys právě vstřelil branku!
    Za vlastní bránou zapomněl kotouč za sebou Galimov. Petuchov ho ještě na čepeli jako na tácku nedonesl do brány, ale dojíždějící JACOB BERGLUND už nekompromisní ranou prostřelil Biljalova. Asistence: Jegor Petuchov.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 12. Lukojanov (N. Ljamkin, Adamčuk), 30. Paňukov (Weal, Kampfer), 49. Judin (Arťom Galimov, Kagarlickij), 52. Weal (Kampfer), 59. Lukojanov (Zaripov) – 10. J. Berglund (Petuchov), 18. Kunyk (Vey), 32. Petuchov (Gurkov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkel, Kampfer, D. Žuravljov, Judin, Adamčuk, N. Ljamkin, Rukavišnikov – Kagarlickij, Arťom Galimov, Kovalenko – Weal, K. Petrov, Tarasov – P. Lindholm, Paňukov, Dyňak – Safonov, Zaripov (C), Lukojanov.
    Trenér: D. Kvartalnov.

    Barys Nur-Sultan: Ortio (Bojarkin) – Morrow, Martinsson, Alsing, Šalapov, Orechov, R. Savčenko – J. Berglund, Vey, Jurčo – Valk, J. Lilja, Michajlis – R. Starčenko (C), Kunyk, Savickij – Petuchov, Gurkov, Sagadějev.
    Trenér: J. Michajlis.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kulakov – Kuprijanov, Sivov

    Diváci: 2296
    bahis siteleri