Vladivostok – Petrohrad 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Barys – Ufa 1:2 (kon.)
Jekatěrinburg – Kazaň 1:5 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Minsk – Magnitogorsk 1:0 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 29.12.2021, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:47 Jevgenij TIMKIN - 1:3
     
    53:47
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili krátce po skončení početní výhody! Po zmatcích v domácí defenzivě se dostal k puku Emil Galimov, který ho posunul doprava na JEVGENIJE TIMKINA a ten z jedničky propálil přesouvajícího se Serebrjakova – 1:3. Asistence: Emil Galimov.
    33:15 Andrej KUZMENKO - 1:2
     
    33:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté obracejí skóre! Zasloužil se o to ANDREJ KUZMENKO, který se dostal k puku ve středním pásmu, nabral rychlost a z pravé strany zamířil za branku. Tu v rychlosti objel a přes pravý beton přesouvajícího se Serebrjakova protlačil touš za brankovou čáru. Bez asistence.
    25:51 Daniil PYLENKOV - 1:1
     
    25:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No a kritizovaní hosté vyrovnávají! Hráči SKA se přeci jen s pukem dostali do útočného pásma, kde se na delší dobu usadili. Dlouho honili kotouč spíše po mantinelu, ale nakonec to byl Michail Vorobjov, který ho z rohu vytáhl na osu hřiště, kde byl obránce DANIIL PYLENKOV. Ten vystřelil a hrací předmět propadl brankáři Serebrjakovi pod betony až za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Michail Vorobjov a Mat Robinson.
    17:42 Dinar CHAMIDULLIN - 1:0
     
    17:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Krásnou souhru Admiralu zakončil DINAR CHAMIDULLIN. Ten dostal od Makarenka přihrávku na levý kruh a pálil do poloodkryté branky. Samonov se nestačil včas přesunout. Asistence: Pavel Makarenko a Josh Kestner.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 18. Chamidullin (Makarenko, Kestner) – 26. Pylenkov (M. Vorobjov, M. Robinson), 34. Kuzmenko, 54. Timkin (E. Galimov)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Lazušin) – Šulák (C), Mozík, Chamidullin, Metalnikov (A), Fazylzjanov, Jermakov, Kolokolcev – Indrašis, Vjačeslav Ušenin (A), Vladislav Ušenin – A. Garejev, Sajustov, Obidin – Kestner, V. Lukin, Makarenko – Kaletnik, D. Iljin, Verba – Gutik.
    SKA Petrohrad: Samonov (Lars Johansson, D. Nikolajev) – Fantenberg, N. Sedov, Kamalov, M. Lehtonen, M. Robinson (A), Pylenkov, Soljannikov – Burdasov (C), Bardakov, Kuzmenko – N. Gusev (A), M. Vorobjov, Danila Moisejev – Timkin, L. Komarov, E. Galimov – Ketov, Cicjura, Alexandr Volkov – V. Zykov.

    Rozhodčí: Birin, Ovčinnikov – Osipov, Parikov

    Diváci: 1813
    bahis siteleri