Manchester Utd. – Burnley 3:1 (kon.)
konec
Manchester United
3:1 (3:1)
Burnley FC
Čtvrtek 30.12.2021, 21:15 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    38. Aaron LENNON - 3:1
     
    38
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Burnley reaguje a snižuje na 1:3! AARON LENNON nyní využil špatného zpracování soupeře, od něhož se míč odrazil útočníkovi Burnley do běhu. Forvard The Clarets si navedl balon do šestnáctky United a tvrdou přízemní ranou na zadní tyč pokořil Davida de Geu!
    36. Cristiano RONALDO - 3:0
     
    36
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester vede nad Burnley už 3:0! Scott McTominay znovu vystřelil zpoza vápna po přihrávce z pravé strany, Wayne Hennessey předvedl skvělý zákrok a jeho ránu vyrazil do tyče, od níž se však meruna odrazila přímo na kopačku CRISTIANA RONALDA, jenž mičudu pohodlně uklidil do sítě The Clarets.
    27. Ben MEE - 2:0
     
    27
    Manchester United právě vstřelil branku!
    United zvyšují svůj náskok na 2:0! Luke Shaw předal na levé straně míč Jadonu Sanchovi, jenž z křídla seběhl do šestnáctky, od koncové lajny udělal zpětnou kličku, kterou obešel bránícího Tarkowskiho a přízemní ranou na zadní tyč nedal Hennesseymu čuchnout, míč při střele lehce tečoval bránící BEN MEE, jenž si tak připíše trefu do vlastní sítě! Manchester vede 2:0!
    8. Scott MCTOMINAY - 1:0
     
    8
    Manchester United právě vstřelil branku!
    United jdou hned z kraje utkání do vedení! Mason Greenwood měl místo na pravé straně, jeho první rána však byla zblokovaná, následně tedy přihrával na hranici velkého vápna, kde Cristiano Ronaldo ne zcela ideálně zpracoval míč, čímž ho ale dokonale připravil pro SCOTTA McTOMINAYE, jenž se do něj tvrdě opřel a nechytatelnou přízemní střelou ho poslal přesně k přední tyčce, Wayne Hennessey se natahoval marně – 1:0 pro Manchester! Asistence: Cristiano Ronaldo.

    Petr Šatalík

    Branky: 8. McTominay (Ronaldo), 27. Mee (vla.), 36. Ronaldo – 38. Lennon


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:10.
    Manchester United: de Gea – Shaw, Maguire (C), E. Bailly (66. Varane), Wan-Bissaka – N. Matić, McTominay – M. Greenwood (81. Dalot), Sancho – Ronaldo (90+3. Fred), Cavani.
    Náhradníci: D. Henderson – Varane, Dalot, Telles, Lingard, Fred, van de Beek, Rashford, Elanga.

    Trenér: Ralf Rangnick.

    Burnley FC: Hennessey – Ch. Taylor, Mee (C), Tarkowski, Lowton – McNeil (84. Pieters), Cork (58. D. Stephens), A. Westwood, Gudmundsson – Lennon (74. Vydra), Wood.
    Náhradníci: Norris – Collins, Pieters, Bardsley, Thomas, D. Stephens, Vydra.

    Trenér: Sean Dyche.

    Rozhodčí: Moss – Perry, Wood – Tierney. VAR: England, Rabathan.
    bahis siteleri