Česko U16 – Maďarsko U18 7:3 (kon.)
konec
Česko U16
7:3 (2:0, 2:3, 3:0)
Maďarsko U18
Čtvrtek 30.12.2021, 12:30 • PSG aréna, Zlín • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (14:32:19)
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky tří branek, které si všechny připsali hráči Česka. Ti tak potvrdili svoji dominanci, jak v dnešním utkání, tak i v průběhu celého turnaje, kdy málokdy dali jakoukoli šanci svému soupeři.
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Během poslední minuty se prosazuje ještě ŠIMON POHLUDKA, který tak definitivně uzavírá dnešní utkání. Velký podíl na tomto gólu měl i jeho spoluhráč, který ho jeho přenosu přihrávkou poslal do samostatného úniku. Asistence: David Svozil.
     
    58:02
    Probíhají poslední dvě minuty a domácí celek už nehraje zrovna nějak dvakrát aktivně. To samé se dá říct i o jejich soupeři, kterému už jakoby došly veškeré síly.
     
    57:03
    Vypadá to, že i tato přesilová hra zůstane bez branky. Nutno ale uznat, že Češi ji, na rozdíl od jejich soupeře, tak nutně nepotřebují. Nejblíže k jejímu vstřelení měl ale David Svozil, který pokusem od modré jen těsně minul horní tyč.
     
    56:04
    Blíží se nám závěr utkání a hráčům v bělozelených dresech začíná poměrně dost téct do bruslí. Moc jim v této situaci nepomáhá ani jejich oslabení, které ale zatím bráni bravurně.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Bence Jurkovics – 2 min., podrážení).
     
    54:20
    Domácí celek se ihned po vyrovnání počtu hráčů na ledě usazuje v útočném pásmu, z čehož dokázal vykřesat střelu Adam Benák. K jeho smůle ale zcela míjí bránu.
     
    53:21
    Blíží se závěr početní výhody a tato přesilovka se Maďarům snad podařila ze všech nejmíň. Více střel na bránu měl snad i jejich soupeř, který se ale v oslabení na tomto turnaji neprosadil ani jednou.
     
    52:21
    Toto je velká příležitost hostů alespoň na zmenšení rozdílu ve skóre, zatím se jim ale nepodařilo ani jednou vystřelit na bránu, natož se usadit v útočném pásmu.
     
    51:22
    Vyloučení v týmu Česko U16 (Martin Švec – 2 min., podrážení).
     
    50:57
    S náskokem tří branek se domácímu celku hraje o poznání pohodlněji, což jde vidět i na jejich hře, která zamkla jejich soupeře v obranném pásmu.
     
    49:58
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla metelice jako hrom, o kterou se postaral ADAM BENÁK. Prudkost střely ve spojení s tím, že brankář měl zcela zakrytý výhled, dalo to, že Viktor Pásztor neměl nejmenší šanci na zákrok. Asistence: Lukáš Král a Jiří Klíma.
     
    48:39
    Na buly u modré čáry získal kotouč Tamás Szücs, díky čemuž se jeho spoluhráči můžou vydat do útoku. Ten ale nakonec končí ještě dříve, než vůbec začal.
     
    47:40
    Ve středním pásmu předvedl své dobré napadání Šimon Pohludka, který si ale nevšiml, že se v útočném pásmu nachází ještě jeden z jeho spoluhráčů, kterého tak vystavil do ofsajdu.
     
    46:41
    Po obdržení křižné přihrávky mohl zakončovat do prázdné brány Aleš Zielinski. Ani on si ale nevedl o moc lépe, jelikož trefil pouze boční síť soupeřovy svatyně.
     
    45:42
    Před bránou soupeře mohl zakončovat z bezprostřední blízkosti Vojtěch Steklý. K jeho smůle mu ale nakonec kotouč přeskočil hůl a puk následně schovává brankář pod svou lapačku.
     
    44:43
    Po dlouhém souboji v rohu kluziště za svatyní domácích se k puku nakonec dostávají právě Češi, kteří se vydávají do útoku. Z toho těží svou střelou Samuel Šmerda, který ale míjí bránu.
     
    43:44
    Tak toto je velice nepříjemná situace pro celý maďarský výběr. Po pádu a následném nárazu do mantinelu se z ledu nezvedá Barnabás Löczi. Hra se přerušuje a na pomoc mu okamžitě přijíždějí jeho spoluhráči. Nakonec se tento hráč zvedá a za potlesku celého stadionu odjíždí po svých na střídačku.
     
    42:45
    K pokusu od modré čáry se mohl dostat Aleš Zielinski. Prudkou přihrávku od jednoho z jeho spoluhráčů ale špatně zpracoval, a kotouč tak končí ve středním pásmu.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Hunor Alpár Csiki – 2 min., podrážení).
     
    41:15
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Tak toto byl opravdu bleskový útok, po kterém se do úspěšného zakončení dostává ŠIMON POHLUDKA. Velký podíl na tomto gólu má ale i jeho spoluhráč, který mu nahrál na tuto střelu do prázdné brány. Asistence: Josef Teplý a Samuel Karol Jung.
     
    40:44
    Na buly posledního dějství získávají kotouč opět domácí, díky čemuž se dostal k zakončení od modré čáry Lukáš Král, ke třetí brance měl ale tentokrát daleko.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhého dějství jsme byli svědky větší gólové nadílky v podobě pěti branek. Tři z nich rozvlnily síť za zády Adama Ebenstreita. Ani přesto se ale Maďarům ani jednou nepodařilo vyrovnat, do poslední části základní hrací doby však půjdou s nejmenším gólovým rozdílem, který od začátku utkání měli.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:52
    Blíží se nám poslední minuta druhé dvacetiminutovky a domácí mančaft se nachází opět v útoku. K jejich smůle se jim ale nedaří najít ideální postavení pro zakončení.
     
    37:53
    O zakončení z jízdy se pokusil Oskar Lisler. Jeho útočné tažení vůbec nevypadalo špatně, nakonec ale narazil na obranu soupeře, která mu zablokoval hůl.
     
    36:54
    Početní výhoda se pomalu, ale jistě blíží ke všemu konci a pravděpodobně se ji domácím nepodaří využít, jelikož se momentálně nachází s pukem ve středním pásmu.
     
    35:55
    Nejblíže k využití početní výhody měl jednoznačně Josef Teplý, který si mol připsat už druhou branku v této třetině. K jeho smůle ale trefil pouze tyč svatyně.
     
    34:56
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Barnabás Löczi – 2 min., sekání).
     
    34:16
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A je tady druhá branka Maďarska během pouhých tří minut. Jejím autorem je v tomto případě GERGÖ MIHALIK, který tak přibližuje svůj celek na rozdíl jediné branky. Asistence: Levente Szilassy.
     
    32:04
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Bence Haranghy – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:42
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je blesková odpověď, o kterou se postaral po pouhých sedmnácti vteřinách od posledního gólu BARNABÁS LÖCZI. Asistence: Bálint Obsina a Levente Nádasi.
     
    31:25
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Svým zakončením od pravého kruhu se prosazuje JOSEF TEPLÝ, který prostřelil celý hlouček obránců, který mu stál v cestě.. Asistence: Samuel Karol Jung.
     
    30:23
    Do zakončení z bezprostřední blízkosti se dostal Samuel Karol Jung, který ale trefil pouze betony brankáře, od kterých se kotouč odráží do ochranné sítě.
     
    29:24
    O zakončení od modré čáry se pokusil Adam Veselský. Když ale nadzvedl hlavu, aby se podíval, zda může zakončit, nevšiml si, ze mu z hole ujel kotouč.
     
    28:25
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Levente Nádasi – 2 min., podrážení).
     
    26:54
    Po obdržené brance, která zvýšila ztrátu Maďarska opět na dvě branky, se hosté očividně trápí. Jejich výkony zatím ani zdaleka nejsou tak dobré jako na začátku třetiny.
     
    25:31
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    A máme tady první využitou přesilovku! Postaral se o to dvacet vteřin před jejím koncem VOJTĚCH STEKLÝ, který svou střelou od levého kruhu nedal brankáři nejmenší šanci na zákrok. Asistence: Samuel Drančák a Aleš Zielinski.
     
    23:52
    Vyloučení v týmu Maďarsko U18 (Bálint Obsina – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:31
    Tak toto byla další velká maďarská šance, do které se dostal, hlavně díky svým hbitým nohám Bálint Balasits. Na jeho kličku ale brankář soupeře vyzrál.
     
    22:32
    Tak tato přihrávka Samuelovi Drančákovi vůbec nesedla. Při jejím provedení mu zcela sjel kotouč z hole, takže ve výsledku nakonec skončil puk pouze na holích soupeře.
     
    21:33
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je skvělý vstup do druhé třetiny ze strany hostů. Postaral se o něj BALÁZS HIEZL, který se po přihrávce z rohu kluziště octil zcela sám před brankářem. Asistence: Ferenc Laskawy.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé třetiny sice získali kotouč Češi, do útoku se ale jako první vrhá jejich soupeř. Po nepovedené přihrávce od jednoho z útočníků ale můžou zahrozit opět domácí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou dvou branek, pod které se ale podepsal jediný hráč. Byl jím Lukáš Král, který se prosadil dvakrát během pouhých patnácti vteřin. Stav skóre jasně ukazuje, který tým má herně zatím jasně navrch, jelikož Maďaři měli oproti jejich soupeři střel zatím opravdu málo.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:16.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Probíhá poslední minuta a Češi jsou opět v útočném pásmu. Zatím ale jejich kombinace nenabírá konce a střela se zdá být v nedohlednu. Až nyní se odvážil zakončit Vojtěch Steklý, který ale míjí bránu.
     
    18:36
    Z velkého tlaku, do kterého se dostali hosté, se musí osvobodit tento tým zakázaným uvolněním. Po následném buly se jim ale nakonec podařilo získat kotouč.
     
    17:37
    Do obrovské šance se dostal Josef Teplý po obdržení křižné přihrávky. Jeho zakončení nebylo vůbec špatné, na perfektní zákrok brankáře ale vyzrát neodkázal.
     
    16:38
    Tak až rovnou na čtvrtý pokus se podařilo domácímu celku založit útočnou akci, která by neskončila zakázaným uvolněním. Ta končí poměrně brzy, což ale nakonec tento mančaft nemusí mrzet, jelikož si zakázané uvolnění neodpustil ani soupeř.
     
    15:39
    Tak toto je velká chyba Martina Švece, který se pokusil o založení akce z vlastního obranného pásma. K jeho smůle ale jeho dlouhou a hlavně nepřesnou přihrávku nikdo nenašel, tudíž se píská zakázané uvolnění.
     
    14:40
    Před brankáře si najížděl Adam Benák, na kterého nakonec i přišla přihrávka, která ale skončila na holi jednoho z obránců, který se okamžitě vydává do útoku.
     
    13:41
    Od levého kruhu pálil Jiří Klíma, který ale trefil pouze vyrážečku Viktora Pásztora. Ten si tak připisuje další zákrok, po kterém puk končí v ochranné síti.
     
    12:42
    Do prostoru před brankovištěm se pokoušel prodrat Ondřej Kos. Nakonec ale pouze ochutnal, zač je toho defenzíva soupeře, která ho sevřela rovnou mezi dvěma hráči.
     
    11:43
    Blíží se nám konec přesilovky a k zakončení se paradoxně dostávají Češi, konkrétně tedy Adam Benák, který ale napálil kotouč pouze do jednoho z obránců.
     
    10:44
    Tak toto je velká příležitost pro celý maďarský celek, který má šanci na odpověď v podobě početní výhody, zatím se jim ale ani nepodařilo se usadit v útočném pásmu.
     
    09:45
    Vyloučení v týmu Česko U16 (Adam Veselský – 2 min., podrážení).
     
    09:25
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Tak toto je situace jako přes kopírák, která opět končí gólem LUKÁŠE KRÁLE. V tomto případě pálil z prostoru mezi kruhy, a to zase po přihrávce zpoza svatyně Maďarů. Asistence: Adam Benák a Aleš Zielinski.
     
    09:10
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla ukázková kombinace, která končí první brankou za záda maďarského brankáře. Postaral se o ní svou střelou od modré LUKÁŠ KRÁL, po přihrávce zpoza branky soupeře. Asistence: Martin Švec.
     
    08:36
    Své defenzivní přednosti předvedl ve středním pásmu Martin Švec, kterému se podařilo po ostrém souboji vybojovat kotouč.
     
    07:37
    Na druhé straně se do podobné situace dostal Adam Benák. V tomto případě mu ale vůbec nevyšlo zpracování přihrávky, po kterém mu kotouč ujel do rohu hřiště.
     
    06:38
    Tak toto byla obrovská šance, do které se dostal při přečíslení dva na jednoho Bálint Balasits. Ten po obdržení křižné přihrávky mohl zakončovat do zcela prázdné svatyně. V tomto počinu ho ale nakonec zastavil brankář soupeře, který vytáhl opravdu bravurní zákrok.
     
    05:39
    Od modré čáry pálil Adam Jiříček, který ale minul prostor mez třemi tyčemi a to poměrně o hodně velký počet centimetrů. K puku se následně dostávají Maďaři.
     
    04:40
    Autor hattricku v minulém utkání Adam Veselský se pokusil si připsat další branku na své konto, tentokrát mu v tom ale zabránil jeden z obránců svým obětavým defenzivním zákrokem.
     
    03:41
    Na vhazování po levici Viktor Pásztora vybojoval puk Adam Benák, k jeho smůle se ale dostal k puku jeden z protihráčů, který se okamžitě vydává k bráně domácích.
     
    02:42
    Své aktivní napadání předvedl Samuel Karol Jung, kterému se podařilo vybojovat kotouč ve středním pásmu. Nakonec ale po odrazu končí mimo kluziště.
     
    01:43
    Díky svým rychlým nohám se dokázal podél mantinelu protáhnout Oskar Lisler, který se nakonec ale rozhodl pro zpětnou přihrávku na jednoho ze svých spoluhráčů.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získal kotouč pro své spoluhráče Adam Benák. Díky tomu se Češi ihned vydávají ohrozit bránu soupeře, nakonec ale přichází o puk po souboji v rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko U16: Ebenstreit (Milota) – Hlinský, Zielinski (A), Svozil, Jiříček (A), Švec, Šmerda, Fibigr – Král L. (C), Benák, Kos – Veselský, Titlbach, Teplý – Steklý, Drančák, Lisler – Jung, Curran, Klíma – Pohludka
    Trenér: Milan Razým

    Maďarsko U18: Pásztor – Szabó, Haranghy, Lencsés, Nádasi, Rósa, Ritecz, Bagonya, Jurkovics – Simon (C), Balasits (A), Obsina – Hiezl, Laskawy, Mihalik – Szücs, Löczi, Trozsák – Csiki, Szilassy, Öri
    Trenér: Péter Róbert

    Rozhodčí: Cabák – Hranoš, Blažek.
     
    Maďarsko U18
    Osmnáctiletí maďarští hokejisté odehrají, stejně jako jejich soupeř, už druhý a finální zápas turnaje. Pokud by se jim ho podařilo vyhrát, zvládli by tak ovládnout celý turnaj, což by bylo určitě velkým překvapením. Oproti jejich poslednímu soupeři to dneska ale budou mít tito hráči o dost těžší. Svědčí o tom i výsledek prvního zápasu jejich soka. V cestě za tímto úspěchem by jim měl pomoct určitě i Bálint Obsina, který se v posledním utkání blýskl rovnou dvěma brankami.

    Nominace Maďarska U18:

    Brankáři: Szűcs Botond (Kiekko – Vantaa U20), János Bejó (VASAS SC)

    Obránci: Petr Szabó (Bílí titáni), Bence Jurkovics (BJA), Petr Szemerei (VASAS SC), Levente Nádasi (SDE HF), Haranghy Bence (VASAS SC), David Lens (IOGNJA), Bálint Takács (BJA), Rose Levente (VASAS SC)

    Útočníci: Ferenc Laskawy (SC Bietigheim ‐ Bissingen), Csiki Hunor Alpár (DVTKJJSA), Balázs Hiezl (Düsseldorfer LG), Bálint Obsina (UTEJA), Bálint Balasits (VASAS SC), Gergő Mihalik (DHK), Adam Trozsák (DVTKJJSA), Németh Zalán (IOGNJA), Tamás Szűcs (VASAS SC), Lambert Levente (Vallentuna), Barnabáš Lőczi (IOGNJA), Simon Levente (Wings HC)
     
    Česko U16
    Šestnáctiletí čeští hokejisté by si chtěli po prvním zápase určitě připsat i druhou výhru. O tu první se postarali v derby proti Slovensku rovnou devíti góly do brány soupeře. Jednoznačně nejvýraznější podíl na tomto úspěchu měl hattrick Adama Veselského, po kterém se už jejich soupeři hra zcela rozpadla. Za zmínku stojí i výkon Adama Benáka, kterému se podařilo získat rovnou tři body. Vše pak v závěru završili tři rychlé branky, které padly během pouhé minuty a půl. V dnešním utkání jsou i přes nevýhodu nižšího věku jasnými favority hráči domácího celku, a to i díky tomu, že stihli během podzimu rovnou šest přípravných kempů.

    Nominace Česka U16

    Brankáři: Adam Ebenstreit (Karlovy Vary), Jakub Milota (Třinec), Samuel Kowalczyk (Zlín).

    Obránci: Adam Martin Hlinský (Mladá Boleslav), Aleš Zielinski (Havířov), Samuel Šmerda (Pardubice), Adam Jiříček (Plzeň), Martin Švec (Slavia Praha), Jakub Fibigr (Vítkovice), David Svozil (Přerov).

    Útočníci: Patrik Král, Oskar Lisler, Vojtěch Steklý (všichni Mladá Boleslav), Josef Teplý (Havlíčkův Brod), Adam Veselský (Jihlava), Ondřej Kos (Kometa Brno), Samuel Drančák (České Budějovice), Šimon Pohludka (Třinec), Adam Benák (Plzeň), Maxmilian Curran (Slavia Praha), Jiří Klíma, Lukáš Král (oba Hradec Králové), Adam Titlbach (Chomutov).
     
    Dobré poledne ze zlínské PSG arény! Reprezentační šestnáctka České republiky tady dnes odehraje již druhé utkání na turnaji tří zemí, a to proti maďarským osmnáctiletým hokejistům.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. Lukáš Král (Švec), 10. Lukáš Král (Benák, Zielinski), 26. Steklý (Drančák, Zielinski), 32. Teplý (Jung), 42. Pohludka (Teplý, Jung), 50. Benák (Král, Klíma), 60. Pohludka (Svozil) – 22. Hiezl (Laskawy), 32. Löczi (Obsina, Nádasi), 35. Mihalik (Szilassy)


    Česko U16: Ebenstreit (Milota) – Hlinský, Zielinski (A), Svozil, Jiříček (A), Švec, Šmerda, Fibigr – Král L. (C), Benák, Kos – Veselský, Titlbach, Teplý – Steklý, Drančák, Lisler – Jung, Curran, Klíma – Pohludka
    Trenér: Milan Razým

    Maďarsko U18: Pásztor – Szabó, Haranghy, Lencsés, Nádasi, Rósa, Ritecz, Bagonya, Jurkovics – Simon (C), Balasits (A), Obsina – Hiezl, Laskawy, Mihalik – Szücs, Löczi, Trozsák – Csiki, Szilassy, Öri
    Trenér: Péter Róbert

    Rozhodčí: Cabák – Hranoš, Blažek
    bahis siteleri