Villarreal – Levante 5:0 (kon.) | Osasuna – Ath. Bilbao 1:3 (kon.) | Cádiz – Sevilla 0:1 (kon.)
konec
CA Osasuna
1:3 (1:2)
Athletic Bilbao
Pondělí 03.01.2022, 21:00 • Estadio El Sadar (Pamplona) • Španělská LaLiga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    68
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují vedení! Álex Berenguer využil prostoru na pravé straně a odcentroval na malé vápno, kde Herreru tváří v tvář prostřelil se štěstím OHIAN SANCET. Na světě je hattrick!
     
    25
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Athletic otáčí skóre! Hosté obklopili domácí šestnáctku a nakonec vzešel z jejich kombinace de Marcosův centr z pravé strany, do kterého se na středu vápna bez přípravy opřel OHIAN SANCET. Toho včas nedostoupil Unai García, a tak se záložník Bilbaa po přízemní trefě do pravé části branky raduje z druhého gólu v utkání!
     
    16
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Hosté bleskově srovnávají krok! Álex Berenguer rozjel rychlý protiútok a vysunul na pravé straně Iñakiho Williamse, jenž odcentroval přesně na hlavu OHIANA SANCETA. Také on zakončoval po akci, která byla dost podobná té předešlé, přesně k levé tyči.
     
    10
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde velmi rychle do vedení! Jon Moncayola poslal z pravé strany čechraný balon před malé vápno a KIKE GARCÍA jej na zadní tyči uklidil do levé části branky. Unai Simón se natahoval marně.

    Filip Lefenda

    Branky: 10. Kike García (Moncayola) – 16. Sancet (I. Williams), 25. Sancet (de Marcos), 68. Sancet (Berenguer)

    Karty:   77. Torró (OSS), 78. Herrera (OSS), 90+3. E. Ávila (OSS) – 66. Yeray (ATB), 90+4. I. Martínez (ATB)   90+4. E. Ávila (OSS)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:7.
    CA Osasuna: Herrera – U. García (74. J. Martínez), D. García (C), Cruz – N. Vidal (64. R. Torres), Moncayola, Torró, R. García (74. E. Ávila), Cote (82. M. Sánchez) – Kike García, Budimir (64. Barja).
    Náhradníci: J. Pérez – E. Ávila, Barja, Dufur, Grau, J. Martínez, Oier, Ontiveros, I. Pérez, Ramalho, M. Sánchez, R. Torres.

    Trenér: Bittor Alkiza

    Athletic Bilbao: Simón – de Marcos, Yeray, I. Martínez, Balenziaga (90. Nolaskoain) – Berenguer (75. N. Williams), Vencedor, Dani García (75. Vesga), Muniain (C) (90. Petxa) – Sancet (84. Serrano), I. Williams.
    Náhradníci: Agirrezabala – Artola, Capa, Nolaskoain, Petxa, Serrano, Vesga, N. Williams, Bilbao.

    Trenér: Marcelino García Toral

    Rozhodčí: M. Ortiz – D. Medié, G. Porras

    Diváci: 16206
    bahis siteleri