Kunlun – Petrohrad 1:5 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:5 (0:3, 1:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Úterý 04.01.2022, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Kuzmenko našel od zadního mantinelu Antona Burdasova, jehož střelu z levého kruhu Smith vyhlavičkoval zpátky do hry.
     
    56:18
    Jeremy Smith se při rozehrávce u branky dostal s kotoučem těsně za lichoběžník, v němž smějí brankáři hrát a dostává za to dvouminutový trest! Rozhodčí mu ještě rukou ukazuje, kde přesně kotouč odehrával.
     
    55:43
    Vorobjov našel Daniila Pylenkova, který si z pozice obránce sjel až před branku. Puk si přehodil na bekhend, ovšem radost mu sebral Smith, který si s jeho zakončením poradil!
    54:20 Anton BURDASOV - 1:5
     
    54:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka je nakonec využita! Lehtonen nahrál doleva ANTONOVI BURDASOVOVI, který vystřelil, puk prošel kolem nohy klekajícího protihráče a zapadl k bližší tyčce Smithovy svatyně. Asistence: Mikko Lehtonen a Nikita Gusev.
     
    52:57
    Andrej Kuzmenko se nedokázal prosadit do vážnějšího zakončení, ovšem bylo to i proto, že ho Spencer Foo zahákoval. Domácí hokejista tak usedá na trestnou lavici.
    49:03 Leo KOMAROV - 1:4
     
    49:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté skórují a o jejich výhře je asi rozhodnuto! Anton Burdasov posunul od levého mantinelu puk za branku, kde byl Andrej Kuzmenko. Ten našel LEA KOMAROVA, který překvapil Smithe střelou k bližší tyčce – 1:4. Asistence: Andrej Kuzmenko a Anton Burdasov.
     
    44:00
    Horko nyní bylo před domácí svatyní. Ryan Sproul našel před brankou volného Alexe Richeho, který si puk přehodil na bekhend a chystal se ho zasunout za Samonova. Ten ale na poslední chvíli vytrčil proti kotouči pravý beton!
     
    43:18
    Andrej Kuzmenko mohl navýšit vedení Petrohradu! Po nepřesné střele spoluhráče se hostující útočník dostal k puku za brankou. Tu rychle obkroužil v momentě, kdy se Smith teprve vracel do brankářské pozice, ovšem zasunout hrací předmět za brankovou čáru nestačil!
     
    39:38
    Nyní přišel rychlý protiútok SKA, který zakončoval Danila Moisejev střelou do betonů Smithe! Zakončoval přitom z předbrankového prostoru.
     
    37:18
    Jevgenij Timkin si při forčekinku podržel obránce Frama. Kunlun tak bude hrát další přesilovku.
     
    36:17
    Emil Galimov se řítil sám na domácí svatyni. Naznačil kličku do forhendu, ale pak si stáhl kotouč na bekhend a chtěl zasouvat do odkryté branky. V tom mu však zabránil levý beton Jeremyho Smithe. Domácí brankář se pak dokázal vypořádat i s dorážejícím Nikitou Gusevem!
    34:58 Alex RICHE - 1:3
     
    34:58
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí v přesilovce mažou nulu na kontě vstřelených branek! Ryan Sproul rozehrál z modré čáry na pravý kruh, kde byl Tyler Wong. Ten kotouč nastřelil před branku a do jeho nabídky vložil hůl ALEX RICHE, který hrací předmět nasměroval za záda Samonova – 1:3. Asistence: Tyler Wong a Ryan Sproul.
     
    34:01
    Průnik Tylera Wonga zastavil za cenu podražení Oscar Fantenberg. Domácí si zahrají první přesilovku v zápase.
     
    25:41
    Andrej Kuzmenko si dobře narazil puk s Burdasovem. Ten mu vracel kotouč již za obranu, ovšem na teč Kuzmenka stačil reagovat Smith, který si pohlídal prostor mezi betony.
    14:05 Mat ROBINSON - 0:3
     
    14:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující třetí formace si vytvořila tlak v útočném pásmu a nakonec i skórovala! K puku se na modré čáře dostal Mat Robinson, který vypálil a kotouč zřejmě s přispěním teče Zachara Bardakova zapadl až za záda brankáře Smithe. Za autora branky je ale zatím označen MAT ROBINSON – 0:3. Asistence: Mat Robinson a Emil Galimov.
     
    09:56
    Hosté si zahrají další přesilovku. Za držení hole je vyloučen Luke Lockhart.
    08:03 Emil GALIMOV - 0:2
     
    08:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté rychle navyšují svůj náskok! Do přečíslení 2 na 1 se dostali EMIL GALIMOV a Danila Moisejev. Prvně jmenovaný před brankou nahrál Moisejevovi, který mu kotouč vrátil a Galimov po bekhendové kličce překonal Smithe – 0:2. Asistence: Danila Moisejev.
    07:10 Leo KOMAROV - 0:1
     
    07:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu využívají! Nikita Gusev měl puk na levém kruhu. Volil nahrávku na Andreje Kuzmenka, který z úrovně brankové čáry kotouč okamžitě poslal mezi kruhy na LEA KOMAROVA a ten ranou z první překonal Smithe v brance Kunlunu. Komarov je tedy po nepříjemném zásahu pukem v úvodu utkání v pořádku. Asistence: Andrej Kuzmenko a Nikita Gusev.
     
    06:04
    Domácí Ce-sen Čang je vyloučen za podrážení. Uvidíme přesilovku petrohradu.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 35. Riche (Tyler Wong, Sproul) – 8. L. Komarov (Kuzmenko, N. Gusev), 9. E. Galimov (Danila Moisejev), 15. M. Robinson (E. Galimov, Timkin), 50. L. Komarov (Kuzmenko, Burdasov), 55. Burdasov (M. Lehtonen, N. Gusev)


    Red Star Kunlun: J. Smith (P. O'Brien) – Sproul, Joe, Jen, Fram, T. Schultz, D. Osipov, Čchen – Tyler Wong (A), C. Čang, Yip (C) – P. Foo, Riche, Ying – M. Abramov, Werek, C. Kane – S. Foo (A), Lockhart, Jen.
    SKA Petrohrad: Samonov (Lars Johansson) – Fantenberg, Ožiganov, Pylenkov, M. Lehtonen, M. Robinson (A), Miščenko, Kamalov – Burdasov (C), L. Komarov, Kuzmenko – N. Gusev (A), M. Vorobjov, Danila Moisejev – Timkin, Bardakov, E. Galimov – Ketov, Švec-Rogovoj, Cicjura – K. Marčenko.

    Rozhodčí: Gamalej, Gofman – Zacharenkov, Ponomarenko

    Diváci: 1085
    bahis siteleri